da o daadmin je napisao/la:zar neko misli da se dobijaju neki poeni za veći broj postova?
mnogo njih misli da si veca faca sto ti je broj postova veci.
da o daadmin je napisao/la:zar neko misli da se dobijaju neki poeni za veći broj postova?
i ti si ih brzo napucao 100 i nestoDonnie Darko je napisao/la:da o daadmin je napisao/la:zar neko misli da se dobijaju neki poeni za veći broj postova?![]()
mnogo njih misli da si veca faca sto ti je broj postova veci.

Sad je ureduadmin je napisao/la:i kod mene je
Prosljeđeno programerma da to provjere.
hvala sto ste javili.
Ma nije to, nego su stari smajliji bili bolji, pa valjda smijemo prokomentarisati tu promjenu.Emir_ZENICA je napisao/la:Vi ako ste na forumu radi smajlija onda stvarno ne znam sto ce te ovdje
Imaš u Frutek-a na avataru stare smiley-e, nemoj se stidit', posluži se slobodno.alfarouqaminu je napisao/la:stari smajliji su bolji,mislim da ih trebate vratiti
Možeš li dodatno objasniti na šta misliš? Gdje ne možes to da vidiš?Raul_64 je napisao/la:Hajde što ne mogu vidjeti zadnju temu u kojoj sam ostavio komentar
Upravi si, INO košarka se nije pokazivala u aktivnm temama. Sada bi trebalo biti OK.Raul_64 je napisao/la: ali ne mogu vidjeti čitav podforum(Ino košarka)...to je kada pretražujem na aktivnim temama....
Ali kada pišeš na koju stranicu samo umjesto www. napišeš m. tako ja radimRKO je napisao/la:Trebalo bi urediti da se automatski prepozna da se ulazi sa moba tako da odmah otvara stranicu m.sportsport
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.