Felixians4 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 14:23a to su wizardsi sigurni preko hornetsa,pacersa,heata i/ili kelta,hawksa? HMMMM.
Čitati.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Felixians4 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 14:23a to su wizardsi sigurni preko hornetsa,pacersa,heata i/ili kelta,hawksa? HMMMM.
Čitati.
znam. a mogao je odgovoriti bila bi. što ja ne mislim da bi,al nebitno. sasvim normalno sam upitao bez želje za svađom,al na opetovana podbadanja od najcjenjeniejg znalca ovdje kog sam jako gotivio i stalno to ističem moram odgovoriti makar ovako i evo oept mu ide replika u tom stilu. a ignorira kadgod konstruktivno pišem o sixersima posebno i ne javlja se. nekorektno,no to je više private između nas,ne bum to istical.
Da.
onda ti je moć rasuđivanja prejadna. provrti po upisima pa bolje zaključi. kako je jadno ovako osobno nipodaštavati "druga" jer je par upisa išao u smjeru koji se tebi ne sviđa. bitrno da justin i ekipa nisu trollovi. navedi 2 trollerska posta. ja ću tvojih 50. i ko da si zaboravio naše razmjene mišljenja online pa sad ovako izlaziš "ničim" izazvan. ono baš pokvareno. al neće to promijeniti moje ophođenje neovisno o kontra mišljenju,ja se uvijek vodim logikom objektivnosti i razuma.
Zale se na Wigginsa lik sasvim solidnu sezonu igra. Da Curry imalo cini suigrace boljim, imo bi preko 20 ppg. Ali i njemu i Oubre-u su brojevi opali igrajuci s ovim, a to nije slucajno .
Cemu? FaktimaFelixians4 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 17:59To je istina da je Wiggins dobar. Ali osporavati Stepha,čemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.