Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne mogu da vjerujem da ste izgubili.Kada bi Liverpool izgubio i od Kiderminstera na Anfieldu,ne bi se više čudio,ali da vi od Ipswicha,nebitno je li u gostima ili kod kuće,to je stvarno nezamislivo...
You'll never walk alone.
Biće 4-0 kući i kraj priče. Ne znam šta se sikirate.
Nego da vas pitam je li u Ipswichu igrap Connor Whickam?
Ako jeste kako je igrao?
Ako jeste kako je igrao?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ma to je taj Liga Kup. Ovi iz Ipswicha su sigurno bili maksimalno napaljeni, a Arsenal iako je mozda igrao sa skoro najjacom ekipom, nije bio toliko motivisan. Ubit ce ih Arsenal u drugoj tekmi i nikom nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- -Paja
- Kontakt:
Igraci nezainteresovani, ali bice oprosteno ako izdominiraju West Ham i ponovo gol iz ofsajda sudije u elementu ponovo.
Dio Arsenala
I mene bi ovo zanimalo,to je ko fol najveca Engleska nada od napadacaRizah je napisao/la:Biće 4-0 kući i kraj priče. Ne znam šta se sikirate.
Ako jeste kako je igrao?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
na FM-u mu u Description piše "Could be next Alan Shearer"Dylan Dog je napisao/la:I mene bi ovo zanimalo,to je ko fol najveca Engleska nada od napadacaRizah je napisao/la:Biće 4-0 kući i kraj priče. Ne znam šta se sikirate.
Ako jeste kako je igrao?
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 13 jan 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jel to onaj 16-godisnjak.Dylan Dog je napisao/la:I mene bi ovo zanimalo,to je ko fol najveca Engleska nada od napadacaRizah je napisao/la:Biće 4-0 kući i kraj priče. Ne znam šta se sikirate.
Ako jeste kako je igrao?
Igrao je, nesto je slabo dolazio u kontakt s loptom u drugom poluvremenu koje sam ja pogledao. Ovi su igrali samo na nabijanje, tako su i zabili gol, iz ofsajda
Ako nije taj sa 16 godina, onda ne znam
Poznata Wengerova dominacija ...samo vi brisite postove poraze je tesko progutati pogotovo ako dođu od nizeligasa 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
wickham je igrao beka, hajmo reci, vise u odbrani nego u napadu, jbg jednom dali gol, na srecu, imali su jos jednu 100% priliku ali skide scezni, dobar je bio, ostalo sve nezainteresovano, i nije bio ni blizu najjaci sastav, fali tu nasri, umjesto arshavina, clichy, sagna, song kasnije usao, cesc njima dodavao, isto kao da i nije igrao, walcott slabo sve u svemu od 11 igraca njih 4 su bila standardna kos,djuro,theo i cesc, ostalo je manje vise drugi tim, ali to opet nije opravdanje za onu nezainteresovanost, kao da su bili na havajima u mislima, a tijelom na utakmici...
nego kada ste vec kod FM-a, ima dobar u fiorentini khouma babacar, ovi moji skauti kazu da bi trebao imati 4 zvijezde, malo jeste skup, ali dobar i kada se odmah dovede..
nego kada ste vec kod FM-a, ima dobar u fiorentini khouma babacar, ovi moji skauti kazu da bi trebao imati 4 zvijezde, malo jeste skup, ali dobar i kada se odmah dovede..
Koliko je zavrsila utakmica?-Paja je napisao/la:Igraci nezainteresovani, ali bice oprosteno ako izdominiraju West Ham i ponovo gol iz ofsajda sudije u elementu ponovo.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
1:0 za Ipswich.mandraX je napisao/la: Koliko je zavrsila utakmica?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koga briga kada ce Arsenal dalje, 100%.Sexmachineboy je napisao/la:1:0 za Ipswich.mandraX je napisao/la: Koliko je zavrsila utakmica?
interesuje me cuti dali imaju ovi sto prate arsenala redovno ikakav info o craig eastmondu? vidim da bi se on mogao vratiti u maticni klub 
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Onaj vam je posuđeni igrač u Rotterhamu, mislim da je Mark Randall u pitanju, imao sinoć udes.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- thenaturalone
- Kontakt:
Jak ovaj Ipswich u pm 
- -Paja
- Kontakt:
Nazalos klauni iz FA nisu dali radnu dozvolu ni Wellingtonu ni Ryou te ce Wellington do kraja sezone biti na posudbi u Levanteu a Ryo jos ne zna gdje ce na posudbu, eksperti iz FA-a su procjenili da ovo nisu talenti. Ipak ti kvazistrucnjaci znaju bolje od Wengera, ovdje se ne zna ni po kojem kriteriju se ocjenjuje ko je dovoljno talentovan ali eto nastavak sabotaze Arsenala od strane FA-a jer ovo vec traje godinama, doticni nisu dali radnu dozvolu svojevremeno Ronaldinju, Di Mariji, Veli, Boatelhu, Galindu i jos nekoliko igraca a ova dvojica se pridruzuju toj listi ali eto neka su Rafael, Fabio(pogotovo ovaj drugi) i onaj Sandro iz Spudsa specijalni talenti
Fools!
Fools!
Dio Arsenala
ponedeljak, 10 januar 2011 16:51
"Zašto bih želeo da idem? Ovde se osećam sjajno. Uvek mi je bila najveća želja da osvajam trofeje sa Arsenalom, to bi mi bilo ostvarenje sna. Naravno da u životu mogu da vas privuku novi izazovi, ali je sada moj najveći izazov da kao kapiten Arsenala donesem pehare klubu. To mi je najveći san i nadam se da ćemo osvojiti nešto ove sezone"
"Bolelo me je kada su ljudi pričali da se ne trudim i da mi je glava negde drugde. Često sam igrao povređen i uvek dajem sve od sebe za klub koji volim", izjavio je Fabregas.

"Zašto bih želeo da idem? Ovde se osećam sjajno. Uvek mi je bila najveća želja da osvajam trofeje sa Arsenalom, to bi mi bilo ostvarenje sna. Naravno da u životu mogu da vas privuku novi izazovi, ali je sada moj najveći izazov da kao kapiten Arsenala donesem pehare klubu. To mi je najveći san i nadam se da ćemo osvojiti nešto ove sezone"
"Bolelo me je kada su ljudi pričali da se ne trudim i da mi je glava negde drugde. Često sam igrao povređen i uvek dajem sve od sebe za klub koji volim", izjavio je Fabregas.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Malo vijesti:
Ako Arsenal savlada Lids u revanšu, koji je na programu 18. ili 19. januara, u četvrtoj rundi FA kupa sastaće se sa ekipom Hadersfilda. Taj duel odigraće se 29. ili 30. januara.
Everton - Čelsi
Sautempton - Mančester Junajted
Aston Vila - Blekburn
Fulam - Totenhem
Arsenal/Lids Junajted - Hadersfild
Nots Kaunti - Lester Siti/Mančester Siti
mislim,prodjemo li trofej je nas
Ako Arsenal savlada Lids u revanšu, koji je na programu 18. ili 19. januara, u četvrtoj rundi FA kupa sastaće se sa ekipom Hadersfilda. Taj duel odigraće se 29. ili 30. januara.
Everton - Čelsi
Sautempton - Mančester Junajted
Aston Vila - Blekburn
Fulam - Totenhem
Arsenal/Lids Junajted - Hadersfild
Nots Kaunti - Lester Siti/Mančester Siti
mislim,prodjemo li trofej je nas
Ko o čemu vi o sudijama-Paja je napisao/la:Igraci nezainteresovani, ali bice oprosteno ako izdominiraju West Ham i ponovo gol iz ofsajda sudije u elementu ponovo.
Sczcesny,Eastmoond,Gibbs,Willshire,-imam pitanje za topnike na forumu,jel' jos ko ove sezone ili sezonu nazad od mladjih dobio priliku za igru,ali ozbiljnu priliku?nemogu da se sjetim nesh
Velu ne brojim,a pitam za EPL ili ligu prvaka,ne i kupove.
Fabianski
Gilbert-Silvestre-Eastmond-Cruise
Merida-Ramsey-Song-Wilshere
Watt-Vela
i ovih ,doduse,protiv olimpyakosa....
Velu ne brojim,a pitam za EPL ili ligu prvaka,ne i kupove.
Fabianski
Gilbert-Silvestre-Eastmond-Cruise
Merida-Ramsey-Song-Wilshere
Watt-Vela
i ovih ,doduse,protiv olimpyakosa....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.