endesa liga?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Je li rano pisati o 12 igrača za EURO.
Ako sve bude kako treba misljenja sam da ce Bosnic povesti ove igrače:
1. Roberson, Talic, Campara
2. Atic, Gegic
3. Musa, Lazic, Vrabac
4. Sulejmanovic, Matkovic
5. Nurkic, Kamenjas.
Ako 14 ukupno ide na prvenstvo jos Durmo i Penava.
Ono sto bih ja volio vidjeti ako se neki igrači razviju kako se nadam da hoce onda bih ja ovako:
1. Talic, Campara
2. Atic, Gegic,
3. Musa, Lazic, Durmo
4. Garza, Matkovic, Sulejmanovic
5. Nurkic, Kamenjas
13 i 14 bi bili Vrabac i neko od Hasandic/ilic/Zahiragic (ako se Sparsi plasiraju u ABA ligu pa onda ko bude imao najbolju sezonu od njih 3)
2. Atic, Gegic
3. Musa, Lazic, Vrabac
5. Nurkic, Kamenjas.
Ono sto bih ja volio vidjeti ako se neki igrači razviju kako se nadam da hoce onda bih ja ovako:
1. Talic, Campara
2. Atic, Gegic,
3. Musa, Lazic, Durmo
5. Nurkic, Kamenjas
13 i 14 bi bili Vrabac i neko od Hasandic/ilic/Zahiragic (ako se Sparsi plasiraju u ABA ligu pa onda ko bude imao najbolju sezonu od njih 3)
Znaci kapiten repke je u toj racunici izvisio ... a mislio jadan da ce ga sama traka uvrstit' na spisak ...mirsad993 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 11:55Je li rano pisati o 12 igrača za EURO.
2. Atic, Gegic
3. Musa, Lazic, Vrabac
5. Nurkic, Kamenjas.
1. Talic, Campara
2. Atic, Gegic,
3. Musa, Lazic, Durmo
5. Nurkic, Kamenjas

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Zaboravio si na Miralema Halilovica jer je povrijedjen, pa se ne prica toliko o njemumirsad993 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 11:55Je li rano pisati o 12 igrača za EURO.
2. Atic, Gegic
3. Musa, Lazic, Vrabac
5. Nurkic, Kamenjas.
1. Talic, Campara
2. Atic, Gegic,
3. Musa, Lazic, Durmo
5. Nurkic, Kamenjas

Da li ce Garza uskoro zaigrati za BiH?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Vrabac kriminalac
Otkud ti to, ako bude draftovan kao lottery vjerovatno dolazi na okupljanje, ako ne bude onda summer league i ništa od toga, ali mogućnost za prelazak u Europu i igranje kvala za svjetsko.
Druga je stvar što će biti naturalizovan, ali želja postoji i doći će ako ga zovnu, a takav je plan
Samo potpuna budala bi potrošila mjesto naturalizovanog igrača na centra kad već ima Nurkića, Halilovića, Kamenjaša i Matkovića. Čak su i Jošilo ili Alibegović pametniji izbor, umjesto njih igraju Vrabac i Milošević.
Sani Campara (vs Gorica) - 5p, 3s, 3a
Stefan Glogovac (vs Podgorica) - 22p, 7s, 4a
Amar Gegic (vs Studentski Centar) - 19p, 7s, 5a
Kenan Kamenjas - 18p, 4s, 2a
Filip Adamovic (vs Saint Quentin) - 21p, 3s, 6a
Stefan Glogovac (vs Podgorica) - 22p, 7s, 4a
Amar Gegic (vs Studentski Centar) - 19p, 7s, 5a
Kenan Kamenjas - 18p, 4s, 2a
Filip Adamovic (vs Saint Quentin) - 21p, 3s, 6a
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Čampara nažalost neće napraviti ništa u seniorskoj košarci, za godinu dvije eto ga u našu ligu.
kovacic je napisao/la: ↑04 maj 2021, 12:17Otkud ti to, ako bude draftovan kao lottery vjerovatno dolazi na okupljanje, ako ne bude onda summer league i ništa od toga, ali mogućnost za prelazak u Europu i igranje kvala za svjetsko.
Druga je stvar što će biti naturalizovan, ali želja postoji i doći će ako ga zovnu, a takav je plan
Ma kakav NBA ,nema sanse ....
Po dosta analitičara ima, USA Today, ESPN, SI itd. ga svi vide u drugoj rundi. Najbolji igrač NCAA koji je brutalno inteligentan, opasnost i za 2 i za 3 čiji je jedini minus što ima ispodprosječan raspon ruku i sumnjaju u njegove atletske sposobnosti za NBA. Čak i da propadne draft nekim slučajem, za njega će se boriti pola eurolige.lumani je napisao/la: ↑05 maj 2021, 16:20kovacic je napisao/la: ↑04 maj 2021, 12:17Otkud ti to, ako bude draftovan kao lottery vjerovatno dolazi na okupljanje, ako ne bude onda summer league i ništa od toga, ali mogućnost za prelazak u Europu i igranje kvala za svjetsko.
Cuj sumnjaju u njegove atletske sposbnosti...
tesko da ce i EL igrati,jako Spor igrac.BTW;sam si rekao najbolji igrac NCAA a vide ga u drugoj rundikovacic je napisao/la: ↑05 maj 2021, 17:11Po dosta analitičara ima, USA Today, ESPN, SI itd. ga svi vide u drugoj rundi. Najbolji igrač NCAA koji je brutalno inteligentan, opasnost i za 2 i za 3 čiji je jedini minus što ima ispodprosječan raspon ruku i sumnjaju u njegove atletske sposobnosti za NBA. Čak i da propadne draft nekim slučajem, za njega će se boriti pola eurolige.lumani je napisao/la: ↑05 maj 2021, 16:20kovacic je napisao/la: ↑04 maj 2021, 12:17
Otkud ti to, ako bude draftovan kao lottery vjerovatno dolazi na okupljanje, ako ne bude onda summer league i ništa od toga, ali mogućnost za prelazak u Europu i igranje kvala za svjetsko.

Bezveze igrac, fudbaler
Vrabac kriminalac
Nek igra kad je Nurk u NBA, Halilovic povrijedjen a Matkovic uvrijedjen ... bice dovoljno takvih momenata u buducnosti ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Srdjan Kocic (vs Siroki) - 13p, 4s
Drasko Knezevic - 11p, 4a
Jure Zubac (vs Borac Banja Luka) - 13p, 4s
Ismet Sejfic (vs Primorje 1945) - 15p, 9s, 6a
Arsenije Vuckovic (vs Ibar Rozaje) - 22p, 12s, 3a
Drasko Knezevic - 11p, 4a
Jure Zubac (vs Borac Banja Luka) - 13p, 4s
Ismet Sejfic (vs Primorje 1945) - 15p, 9s, 6a
Arsenije Vuckovic (vs Ibar Rozaje) - 22p, 12s, 3a
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Vide ga u drugoj rundi jer nije životinja da zakucava i pokriva cijeli reket, ali je momak zatrpavao i igrao izuzetno pametno u NCAA, samo je pitanje ko smije rizikovati. Već je na dovoljno dobrom nivou za EL rotaciju uz malu prilagodbu na FIBA pravila.lumani je napisao/la: ↑05 maj 2021, 22:17tesko da ce i EL igrati,jako Spor igrac.BTW;sam si rekao najbolji igrac NCAA a vide ga u drugoj rundikovacic je napisao/la: ↑05 maj 2021, 17:11Po dosta analitičara ima, USA Today, ESPN, SI itd. ga svi vide u drugoj rundi. Najbolji igrač NCAA koji je brutalno inteligentan, opasnost i za 2 i za 3 čiji je jedini minus što ima ispodprosječan raspon ruku i sumnjaju u njegove atletske sposobnosti za NBA. Čak i da propadne draft nekim slučajem, za njega će se boriti pola eurolige.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.