Ccccc. Za licencu sam rekao da je to zavrseno, a insajder? Jesam li vas ikada ista slagao. Recite mi molim vas?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ccccc. Za licencu sam rekao da je to zavrseno, a insajder? Jesam li vas ikada ista slagao. Recite mi molim vas?
Šta je to konkretno završeno pa ćemo na drugostepenoj dobiti licencu?Probisvjet je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:24Ccccc. Za licencu sam rekao da je to zavrseno, a insajder? Jesam li vas ikada ista slagao. Recite mi molim vas?![]()
Nemoj javno, da se ne izjaloviProbisvjet je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:45Ljudi jeste li sta culi za prosirivanje skupstine sto se tice ulagaca novih?
Za sada ne idemo. Nego ovdje se samo lupa pa zato pitam šta su uradili konkretno i kako je riješen problem.
I mene zanima. Ne eskiviraj Proba pitanje, ho ce mo od go vor, ho ce mo od go vor...sviunapad1010 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:44Šta je to konkretno završeno pa ćemo na drugostepenoj dobiti licencu?Probisvjet je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:24Ccccc. Za licencu sam rekao da je to zavrseno, a insajder? Jesam li vas ikada ista slagao. Recite mi molim vas?![]()
To je to, ja od početka govorim da se trebaju odštampati ulaznice, puno bi dosad više prodali. Plus ne bi bilo priče, eto koliko ljudi vole Slobodu bla bla.
Probisvjet je napisao/la: ↑06 maj 2021, 21:45Ljudi jeste li sta culi za prosirivanje skupstine sto se tice ulagaca novih?
Kupljene karte. Nadam se da ćemo ovaj put bolje podržati svoj klub.
Nisi, sto jest jest.....Probisvjet je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:24Ccccc. Za licencu sam rekao da je to zavrseno, a insajder? Jesam li vas ikada ista slagao. Recite mi molim vas?![]()
Evo ko je kupio.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:37Evo neko iz Amerike kupio 200 ulaznica. Sta ti znaci malo marketinga, malo reklama, malo da se procuje, proda u gradu, prica medju navijacima, mogao bi fin broj biti na kraju.
Scientist at NASA - National Aeronautics and Space AdministrationProbisvjet je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:11Evo ko je kupio.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:37Evo neko iz Amerike kupio 200 ulaznica. Sta ti znaci malo marketinga, malo reklama, malo da se procuje, proda u gradu, prica medju navijacima, mogao bi fin broj biti na kraju.
https://www.facebook.com/james.nisic
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 12 gostiju.