Ne sumnjam u nas
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arsenal XI vs Villarreal: Leno, Holding, Mari, Xhaka, Bellerin, Smith Rowe, Partey, Saka, Pepe, Aubameyang, Odegaard
Subs: Ryan, Okonkwo, Tierney, Gabriel, Lacazette, Willian, Cedric, Chambers, Nelson, Elneny, Nketiah, Martinelli
Subs: Ryan, Okonkwo, Tierney, Gabriel, Lacazette, Willian, Cedric, Chambers, Nelson, Elneny, Nketiah, Martinelli
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rani go bi nam znacio prolaz sto se mene tice, sto vise bude odmicala utakmica teze ce biti
Rođen s tobom da budem
Ma da zabijemo 3 u prvom ja i dalje ne bi bio siguran u prolaz.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Xhaka ili Saka lijevi bek?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo 4231 sa sakom na lijevom beku
naprijed ESR lijevo Pepe desno, odegard iza aube
naprijed ESR lijevo Pepe desno, odegard iza aube
Rođen s tobom da budem
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako budu motivisani i sa ovakvom formacijom možemo proći, ako bude klasična qrcobolja, ode Emery dalje.
Nadam se finalu pa se tu nadati nekom čudu i Ligi Prvaka. I otkaz Arteti nakon što udjemo u LP
Nadam se finalu pa se tu nadati nekom čudu i Ligi Prvaka. I otkaz Arteti nakon što udjemo u LP
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ispadamo a good ebenin uzima olea u finalu 
Kakav retard je lik. Prvo stoperski par ne funkcionise nimalo protiv Viljareala i on opet isto. O Martineliju nema svrhe pricati. Nakon MOTM predstave opet isto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sve zavisi kakav Arsenal se pojavi, ja sam bio ubijeđen u ispadanje od Slavije, kad ono natamburasmo ih.
Bog sami zna šta je u glavama ovih fudbalskih varalica. Ali opstanak ovog pišanog kluba ovisi od osvajanje ovog još pišanijeg trofeja.
Tako da ajmo biti malo pozitivni hehehe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Formacija je takva da ce se opet sudarati na terenu posto ni sami ne znaju sta ko igra i sta je neshvaceni genije sa klupe zamislio...
Vec vidim da ce nas ubiti na kontre dok ovi nasi onako kruze bez nekog plana i programa. Jedan gol nista ne znaci i ako damo brzo. Sigurno jedan primamo do kraja...
U glavnom pozitivna vijest je sto bi ovo mogao biti konacno kraj zalizanog tehnickog genija.
Vec vidim da ce nas ubiti na kontre dok ovi nasi onako kruze bez nekog plana i programa. Jedan gol nista ne znaci i ako damo brzo. Sigurno jedan primamo do kraja...
U glavnom pozitivna vijest je sto bi ovo mogao biti konacno kraj zalizanog tehnickog genija.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Stoperski par je katastrofa, al ajdGunner4 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:32Formacija je takva da ce se opet sudarati na terenu posto ni sami ne znaju sta ko igra i sta je neshvaceni genije sa klupe zamislio...![]()
Odakle Tirni? 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Kome treba rezultat ovdje
Kad ce im prestat krecati sa klupe i pustit ih da urade nesto. Koliko je ovaj tim pasivan ovo je zalosno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.