Izišlo/izašlo

Mislim da je oboje pravilno, a meni moja varijanta nekako i bolje zvuči

Vidi brokulice grammar nazia
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Izišlo/izašlo
INTERNATIONAL GAMEJHam je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:10I samo jedan amerikanacClutch je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:08Inače moj izbor:
1st Team: Curry, Dončić, Giannis, Jokić, Embiid
Da su Harden ili James ostali zdravi (i nastavili igrati kako su igrali) onda bi njih stavio u 1. tim umjesto Dončića i Giannisa. Ovako vrlo lagan izbor. Možda Paul da upadne bazirano na rekordu Sunsa, mada sumnjam, ovdje ipak kriteriji puno više naginju ka individualnim sezonama nego li oni kod MVP izbora. Fantastične sezone pomenutih superstara od kojih su pritom možda čak četvorica još uvijek izvan peaka svojih karijera.![]()
![]()
Budimo realni, proslo je dosta od 2013. Prebrzo vrijeme prolazi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:19zasto sam mislio da je Caldwell-Pope mnogo stariji a on usao u ligu tek 2013.![]()
ima istine, ne djeluje tako daleko kao sto je npr. 2003. djelovala daleko 2011-teJustin je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:21Budimo realni, proslo je dosta od 2013. Prebrzo vrijeme prolazi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 20:19zasto sam mislio da je Caldwell-Pope mnogo stariji a on usao u ligu tek 2013.![]()
Apsulutno ce biti first team all nba. Nema teorije da ne bude
Nisam. Babuka Randle coming up u 3. timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.