ajde da odigramo !robovi88 je napisao/la:EVO GA HOCE CIJEPA sad sam jedno Sylan odero 3:1 lik napada ko lud a ja samo kontre!!!
![]()
![]()
AJMO TRAZI SE ZRTVA ?
Europe 1
Room : sportsport.ba
Šifra : 11
moj nick : Bosmani
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: SportSport.ba PES 6 liga
-RIVALDO-
Meni jos nije stigao mail,a ovih dana ne radim da se malo iglamo. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jos nije od sinoc??Devil je napisao/la:Meni jos nije stigao mail,a ovih dana ne radim da se malo iglamo.
Meni je odmah cim sam se registrovao bio na hotmailu.
Mozda si negdje pogresio u tipkanju
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pokusao sam se regati sada sa istim mailom ali pise da vec postoji,tako da sacekacu jos,ako ne bude uzecu bratov mail pa probati.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jos nije od sinoc??Devil je napisao/la:Meni jos nije stigao mail,a ovih dana ne radim da se malo iglamo.
Meni je odmah cim sam se registrovao bio na hotmailu.
Mozda si negdje pogresio u tipkanjuJesil provjerio
-
sancho_panza
- Kontakt:
Evo ja igrao s nekim emirom,valjda je odavde,2-1 bilo za mene u pobjedama i na poluvremenu meni crno dok sam vodio,****,bilo je zanimljivo fakat 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
taman ja ubacio u drugom najjacu postavu ti izadje
hebo sam sve
Devile pogledaj pod ono JUNK kad udjes u hotmail (mislim da je Junk,drugo odozgo)
Devile pogledaj pod ono JUNK kad udjes u hotmail (mislim da je Junk,drugo odozgo)
A C A B !
-
sancho_panza
- Kontakt:
hahaha,a najjace kad si uzeo liverpool,sutam ja penal igrac ode raduje se a lopta stoji kao da je nije udarioEmir_ZENICA je napisao/la:taman ja ubacio u drugom najjacu postavu ti izadjehebo sam sve
![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha ja dodam na centru a igrac tek kod sesnesterca
al dobro je ...
Ja bi volio,da oni koji imaju brz internet da igraju ligu A a oni koji nemaju ligu B
Ajmo testirajte se http://speedtest.net/ i napisite kolika vam je brzina !
Ja bi volio,da oni koji imaju brz internet da igraju ligu A a oni koji nemaju ligu B
Ajmo testirajte se http://speedtest.net/ i napisite kolika vam je brzina !
A C A B !
Hajd ljudi zivi bili stavite link od PES6 pa da instaliram,hocu da i ja sutam:P dosadno mi 
Kod mene je yahoo,i nema nigde ni u inboxu ni u spamu nista.Emir_ZENICA je napisao/la:taman ja ubacio u drugom najjacu postavu ti izadjehebo sam sve
![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Isto stanje prijatelju i kod mene, a zadnju si me ubio, bez po ekipe sam bio jbgsenad_flamin je napisao/la:@Guber druze nije lose.... meni uvijek laga u 1. pol
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
joj sto mi sad zivce izvadi...Igram sa nekim hoce 15 minuta (nije nas ) i ajd ja namjestim,citavo poluvrijeme je on loptu dodava sa odbranom,odbrana-golman,odbrana golman...a lopte ne mozes uzeti
aaaa
A C A B !
-
sancho_panza
- Kontakt:
Pa vec su rekli koji ce se patch koristiti.Emir_ZENICA je napisao/la:patch nemoj odma,vidis svako dan neko hoce novi patch ...sacekaj kad liga pocne pa cemo onda patch ,a imamo mi svoju temu,tamo pisi
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Donnie Darko
- Kontakt:
skino sam ga jaMegamon je napisao/la:@robovi88
Mislim da niko nije lud da skida 7GB Sholly patcha,skinite JSL.dodatni poeni idu na tu sto je na "nasem" jeziku i sto je komentator "nas".
Joj da vidite kad se prodere "Uh jebbote kakva sansa"![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Da reklo se,ali neki pisu daj srbija,daj bosna,daj ovo daj onoTrasimaco je napisao/la: Pa vec su rekli koji ce se patch koristiti.
A C A B !
Popravio sam pes 6 želi li ko mač? 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Emire smem ti uzeti ponovo login od foruma,da poigram sa nekim da vidim kako ce da ide da li laga puno. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.