de bolan ne ofiraj se zbog nekih svojih licnih razloga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ni blizu penala.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:06Hoces da kazes da nije bio penal ?Pantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:03Koji nesviran penal? Nas hebibovicem hahahah?OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:01Nebitan je Husref, Vinko i ekipa. Ovo nas ceka i sledecih godina sto smo danas dozivjeli u Tuzli od sudija. Crveni, koji je mozda za zuti, nesviran penal, sviran ofsajd u 1 na 1 situaciji Handzica itd itd.
"Također, FK Sarajevo obavještava navijače i cjelokupnu sportsku javnost da će sve eventualne nepravilnosti ovog i narednih susreta prijaviti nadležnim komisijama UEFA-e, sportskim prijateljima i partnerima kluba u cijelom svijetu."
Budite mudonje pa sad skupite sve ovo gdje smo zaklani zadnjih 5 kola i pošaljite.
Budite mudonje pa sad skupite sve ovo gdje smo zaklani zadnjih 5 kola i pošaljite.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 07 maj 2021, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Hahahah tipicni Bosnjo. Pa zaklani smo.
Oremus logicno ide na loptu i jednom nogom skupa s loptom malo kaci nogu protivnika. Zuti karton moze, crveni samo ako se Vico pita.
Hebib dobija po stopalu gore nego Doffo od strane Oremusa i naravno nema ni p od penala. Nukic imao dva cista prekrsaja za zuti samo jedan sviran. Handzic svirani izmisljeni ofsajdi. Rekao sam vec prije da je igra bila losa u prvom dijelu, ali jedina koja je jadna je TC koja uz pomoc sudije nije mogla da nas dobije.
Oremus logicno ide na loptu i jednom nogom skupa s loptom malo kaci nogu protivnika. Zuti karton moze, crveni samo ako se Vico pita.
Hebib dobija po stopalu gore nego Doffo od strane Oremusa i naravno nema ni p od penala. Nukic imao dva cista prekrsaja za zuti samo jedan sviran. Handzic svirani izmisljeni ofsajdi. Rekao sam vec prije da je igra bila losa u prvom dijelu, ali jedina koja je jadna je TC koja uz pomoc sudije nije mogla da nas dobije.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Fakat ne mogu shvatiti, šta traže ovi naši navijači. Imaš igrača manje, čitavo poluvrijeme i očekuješ da neko napada. Zadnjih nekoliko kola se nema nikom ništa reći, mi niti jednu utakmicu nismo kompletni, fali nam uvijek 2 i više igrača. Ne svira ti penale koje treba. Može li neko postaviti situaciju sa Hebibom, mogao je ono penal biti.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:

Kakvih licnih razlog? Ko si ista ti znas o mojim licnim razlozima.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:08de bolan ne ofiraj se zbog nekih svojih licnih razloga
Nemoj mi mitomanije
Igrac tuzle je prvo kkntakt i.ao s loptom iz 3 ugla se to vidjelo.
Ne ofirajte se bzvz
A hebib je skičao kao i obicno sto skici kada usere priliku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ti kao da si jedva docekao ovako nestaPantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:03Koji nesviran penal? Nas hebibovicem hahahah?OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:01Nebitan je Husref, Vinko i ekipa. Ovo nas ceka i sledecih godina sto smo danas dozivjeli u Tuzli od sudija. Crveni, koji je mozda za zuti, nesviran penal, sviran ofsajd u 1 na 1 situaciji Handzica itd itd.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Penal je 50/50 po meni, nije morao svirati, a i da je svirao ne bi pogrijesio. Problem je u crvenom, ruci igraca TC, "ofsajdu" Handzica..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da je lupež sa klupe dobio otkaz kad i ćelava spodoba, danas ne bi razmisljali koliko ce Borac natankati Krupu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vinku nista ne zamjerim za danas, to sto ima par debila ovdje koji radi lične prirode forsiraju neke priče, ne treba se ni obazirati
Hebibovic je covjek koji nas je najvise puta ukopao od kad je dosao.
Jednostavno ogranicen lik koji se spletom okolnosti bavi fudbalom, nista vise.
Ubjedljivo najglublji fudbaler koji se ikad bavio ovim sportom.
Jednostavno ogranicen lik koji se spletom okolnosti bavi fudbalom, nista vise.
Ubjedljivo najglublji fudbaler koji se ikad bavio ovim sportom.
Ne znam je l' bio penal ili ne, al je Hebib kreten na kvadrat, isto kao Crnkić na Grbavici prije dvije sezone. Idi na gol a ne na penal jbt. Da je postupio kako je trebao, ne bi nam trebale polemike da li je penal ili ne.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Brate osnov fudbalaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:11Penal je 50/50 po meni, nije morao svirati, a i da je svirao ne bi pogrijesio. Problem je u crvenom, ruci igraca TC, "ofsajdu" Handzica..
Ako dodjes u kontakt sa loptom prvi inertni kontakt nije faul.
To sro nas je zaklao kod crvenog nema potrebe sa izmisljamo stvari
Hebibovic je DEBIL i kad god usere priliku hvata se za nogu ili mlatara sudiji. Tako je i sad zbog svog invaliditeta zapetljao se i kad je vidio.sta je uradio na kontakt je pao i vristi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Imamo 4 tekme. Svako pokušati sa što vecom razlikom. Ali mislim da ce nam titula ipak kod četnika zavrsiti. I da bog da se raspala čitava država i fudbal
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma djes se zalit na sudjenje a imao si 13 bodova prednosti - bosnjo dobri preposteni.
A htjeli na proteste sto ne svirase penal Krupi protiv Saraj'va. Zato ce mi ova titula biti najdraza. Doduse tad ce "znati" da smo nekog premirali, kupovali, da je liga najlosija itd
A htjeli na proteste sto ne svirase penal Krupi protiv Saraj'va. Zato ce mi ova titula biti najdraza. Doduse tad ce "znati" da smo nekog premirali, kupovali, da je liga najlosija itd
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nije ni čudo za druge navijače, kada imamo govana kao što si ti. Vama nije Sarajevo ni na kraj pameti, samo lični interesi. Sreća ništa se ne pitate, nego čovjek koji ulaže svoje novce.

Nije problem u tom sto penal nije sviran
Problem je sto bi se isti svirao Borcu ili protiv nas
Problem je sto bi se isti svirao Borcu ili protiv nas
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bordobijeli, Kyle88, MaroonBjelave, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Proximic, Varijantas8 i 37 gostiju.