Bile su dvije pa začudo nije svirao.
Idemo do kraja!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bile su dvije pa začudo nije svirao.
Jel vi mislite da bi neko izvukao vise od ove ekipe da je umjesto Vinka? Uz ovako sudjenje, sta ocekivati? Ko to moze Vinka zamijeniti, koji su to kod nas strucnjaci? Vlado Jagodic, Varesanovic, Nestorovic itd...Navedite 2 samo da su bolja od Vinka?
Bi ga svirao njima, al ne mozes zbog toga reci da nas je ostetio za penal, kad penala nij ni bilo.
Ima nesto sto se zove kriterij sudjenja, ako je prekrsaj za crveni oremusev onda je prekrsaj nad hebibom isto crveni i penalPantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:13Brate osnov fudbalaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:11Penal je 50/50 po meni, nije morao svirati, a i da je svirao ne bi pogrijesio. Problem je u crvenom, ruci igraca TC, "ofsajdu" Handzica..
Ako dodjes u kontakt sa loptom prvi inertni kontakt nije faul.
To sro nas je zaklao kod crvenog nema potrebe sa izmisljamo stvari
Hebibovic je DEBIL i kad god usere priliku hvata se za nogu ili mlatara sudiji. Tako je i sad zbog svog invaliditeta zapetljao se i kad je vidio.sta je uradio na kontakt je pao i vristi.
Upravo tako.
Sta? Sro imamo retarsa na klupi i par retarda da preokrenu igru i rezultat?Zip je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:10Ti kao da si jedva docekao ovako nestaPantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:03Koji nesviran penal? Nas hebibovicem hahahah?OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:01Nebitan je Husref, Vinko i ekipa. Ovo nas ceka i sledecih godina sto smo danas dozivjeli u Tuzli od sudija. Crveni, koji je mozda za zuti, nesviran penal, sviran ofsajd u 1 na 1 situaciji Handzica itd itd.
Ako tako kazes, nisam vidio ponovljeni snimak. A da je Hebibovic debil, to svakako.Pantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:13Brate osnov fudbalaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:11Penal je 50/50 po meni, nije morao svirati, a i da je svirao ne bi pogrijesio. Problem je u crvenom, ruci igraca TC, "ofsajdu" Handzica..
Ako dodjes u kontakt sa loptom prvi inertni kontakt nije faul.
To sro nas je zaklao kod crvenog nema potrebe sa izmisljamo stvari
Hebibovic je DEBIL i kad god usere priliku hvata se za nogu ili mlatara sudiji. Tako je i sad zbog svog invaliditeta zapetljao se i kad je vidio.sta je uradio na kontakt je pao i vristi.
Ko god da je bio, ne bi bio pichkica kao Vinko. Nama danas na terenu nije falio jedan igrac, nego pet, bar tako smo izgledali.
Glat bi mi dobili tekmu, da nije ovog sudjenja
Branit cu ekipu uvijek, pa makar i najgori bili.Pantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:16Sta? Sro imamo retarsa na klupi i par retarda da preokrenu igru i rezultat?
Ozbiljan trener gledao nase dvije utakmice i za glavu se hvatao sta radi vinko na taktickom planu. Od presinga sa 3 igraca do rupa na sredini terena. Broja igraca kod prekida itd. Bukvalno se smiju ljudi.
I sta ja imam od toga? Imam jer ste smijwsni sa svojim branjenjem bili posebno ti koji si skakao iz pastete kad god ko kritiku. Apise
Disati se nije moglo od tebe
Eto sad gledaj i uzivaj. Jer ovo je bas za uzivanje.
I stani, Jel sad Vinko kriv sto ima invalide poput Handzica, Šušića, Hebibovica, Krste koji je sporiji upola sa onim njesra na ruci? Imamo 3 kvalitetna igrača u ekipi čija se prisutnost može osjetiti na terenu, ovi ostali ko da nisu tu, tako da priča o Vinkovoj krivici za ovo danas uopste ne pije vode.emir79 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:18Ko god da je bio, ne bi bio pichkica kao Vinko. Nama danas na terenu nije falio jedan igrac, nego pet, bar tako smo izgledali.
Zbila nas usrana sisojina prćija, kao da smo labudovi iz Orasja, a ne Sarajevo.
Tuzla u kupu?