FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se razumijemo, da je bilo za Borac ili kontra nas penal bi se nedvojbeno svirao. Iz kola u kolo nas se sistematski kartonira i nismo u mogucnosti odigrati utakmicu sa startnih 11, uvijek neko fali. Penali koji nam se nisu svirali te poklonjeni penali Borcu kada im je trebalo su dobro doprinijeli svemu ovome jer da nije bilo toga bez obzira na neke nase lose rezultate sada bi bilo +5 minimum. Isto tako nemogu da shvatim ove lakrdijase koji psuju igracima, Vinku itd. Oni bi volili vjerujte vise nego vi da su svaku dobili 5:0. Sve u svemu, preofirno je Vico umijesao prste da se gurne Borac u Evropu pa kako su se poklopili odredjeni rezultati i ukazala se prilika, slomise se da naguraju Borcu titulu !!!! Toliko su ofirni da nema covjeka u BiH pa i sire da nije vidjeo koliko je ofirno. Mene jedino u svemu kopka, sakuplja li se sav ovaj materijal i priprema li se kvalitetna zalba UEFAi vezani za sve ovo, a vjerujem da materijala ima i za sipe.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 07 maj 2021, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Pa treba skakati na svaku nepravdu? A sto se Borcu ovakve stvari ne desavaju? Pitam te otvoreno.Zoran28 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:37Da je Oremus bio u dresu Borca bil isao na proteste protiv neregularne lige i pisao da Sarajvu ne treba pomagati da uzme titulu ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:33Da je Hebibović bio u dresu Borca šta bi rekli onda jel ovaj start na loptu ili na nogu?
-
- Kontakt:
Jel nas sudija zajebao protiv borca kuci,jel nas zajebao protiv zrinjskog kuci,jel nas zajebao u mostaru ? Koliko je to bodova da smo pobijedili?
Istog sam misljenja. Ne desavaju zato sto imaju protekciju. Pitao sam @sjb, jer ne pominke nigdje nepostojeci crveni, nepostojeci ofsajd...OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:39Pa treba skakati na svaku nepravdu? A sto se Borcu ovakve stvari ne desavaju? Pitam te otvoreno.Zoran28 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:37Da je Oremus bio u dresu Borca bil isao na proteste protiv neregularne lige i pisao da Sarajvu ne treba pomagati da uzme titulu ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:33
Da je Hebibović bio u dresu Borca šta bi rekli onda jel ovaj start na loptu ili na nogu?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ma nosite se ba vise! Jel nas gurao u tim utakmicama?Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:39Jel nas sudija zajebao protiv borca kuci,jel nas zajebao protiv zrinjskog kuci,jel nas zajebao u mostaru ? Koliko je to bodova da smo pobijedili?
Stvarno govoris da je sve sa tekmom u Mostaru zadnjom bilo sve ok? Pa u pm koji je krc pojedinim ljudima!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Brate ja o tome pricam isto danima. Mi izgubili 13,njima navukli bar 6.MortemHz je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:05Ma nije toliko do rasporeda kada već i glupa osoba razumije kakve su igrice u pitanju. Ka'e ispustili 13 bodova a nema veze što su ovi indirektno i direktno dobili 5-6 pa možda i bude 10 do kraja, nema nikakve veze.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:02Neki se halale sa titulom a ulazimo sa Borcem poravnani u zadnja 4 kola i odlucivace gol razlika. A nije da imamo laksi raspored duplo nego oni.
Nedam Bože sa vama u rat![]()
Racunajuci i bodove koje nismo izgubili vec koji su nam oteti,da ga **** opet smo trebali sad imati bar +5.
Nema te matematike koja ce pokazati da pusimo titulu iskljucivo zbog nas,i zbog famoznih 13 bodova.
Nije vise ni to bitno,nego sta se sve sprema narednih sezona.
Ma treba povuci neke radikalne poteze,nema od ovog nista.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ko što je bio penal u Mostaru tako je i ovo bio.E sad što ti to ne vidiš odnosno drugo vidiš šta ja mogu.Udri po Vinku.Lakše je.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:33Da je Hebibović bio u dresu Borca šta bi rekli onda jel ovaj start na loptu ili na nogu?
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma hladno je mogao svirati penal sve mu yebem glupo!
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 07 maj 2021, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Do 50. Minute jedan šut u okvir gola i 10ak minuta efektivne igre. Petroviću i vici želim da na putu do banja luke poginu majke im pogane četničke ****, a vinku želim da osvoji titulu i nikad vise ne kroci na Koševo. Odron i sramotna igra na koji te jos dodatno kolju sudije jer vide da je na terenu ekipa pichketina koja 1-0 brani od 22. Minute.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 07 maj 2021, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Kriv nam sudija sto smo prosuli 13 bodova 

Sto smo i danas bili **** i do crvenog.
Sto smo i danas bili **** i do crvenog.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Saban123 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:21I stani, Jel sad Vinko kriv sto ima invalide poput Handzica, Šušića, Hebibovica, Krste koji je sporiji upola sa onim njesra na ruci? Imamo 3 kvalitetna igrača u ekipi čija se prisutnost može osjetiti na terenu, ovi ostali ko da nisu tu, tako da priča o Vinkovoj krivici za ovo danas uopste ne pije vode.emir79 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:18Ko god da je bio, ne bi bio pichkica kao Vinko. Nama danas na terenu nije falio jedan igrac, nego pet, bar tako smo izgledali. Imena paša nemoj price ko god.? Ko je taj ko bi dominirao po tebi?
Zbila nas usrana sisojina prćija, kao da smo labudovi iz Orasja, a ne Sarajevo.
Slazem se, sad sam vrtio usporeni snimak, ne mogu da se naibretim. Pogledajte reakciju Dzafica kad je vidio da je ovaj izvadio crveni, sjeb se momak
Mamu mu ****, ko god kaže da ovo nije penal. Taman bio moj rođeni otac.
Brate nema osobe koja bi vise voljela da uzmemo titulu i duplu od mene. Ko me zna licno zna sa je tako ali zbog ovih sto su mene i one koji smo pisali o NEZNANJU vinka ismijavali i trpali postovima hocu. Hocu da im vadim zivce. Namjerno. Jer su i oni isto ovo radili.OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:33Ama hebat ga, da Bog da nikada primirsao Sarajevu, ali daj da osvojimo titulu. Pa ciste stvari seres da nije penal i ostale strahote da bi prao Vinka. Otjerat cemo ga ba, ali gledaj sta ti pravdas bolan. Pa jel te stid?
Brata mi mog, znam da si navijac Sarajeva, ali nemoj da te pojedini okrecu zbog mrznje prema Vinku. Nije za Sarajevo ali ne budali da je on kriv sto su nas danas zgazili sa sudijskim odlukama.
Meni se gadi ovo sto on radi od ove ekipe. Ova ekipa ima znanje da bude prvak. On je unistio ekipu. Devastirao jer nije znao naci igracima pozicije do derbija. 5 mjeseci lik prima platu.
Takticki je uzasan. Ono je cirkus.
Prvo mi niti se branimo niti napadamo. Nama stoperi su na 25 do 30 metara od naseg gola dok nam 3 ili 4 igraca rade "presing" koji nije presing. I imas rupu od 40ak metara gdje imas jednog veznog. I to je SVAKU utakmicu tako. Dakle nije do igraca nego do njega.
Kod prekida uvijek u 16 je 2 njihova 1 nas. Evo upali bilo koju ligu ko god da igra u 16 je ili 7 na 8 ili 8 na 9 .. Nikad 4 na 8. Nikad 5 na 9. Pitaj vinka sto?
U kontrama nikad se ne zna ko sta radi. Nemamo tranziciju uigrabu a igramo na to.
Kad nas neko napadne branimo se u 16. U njedra golmanu odemo. Sto?
U prevodu amater. Sablon. I na keaju kukavica.
A jos vece kukavice su one koje ga nisu smjele otjerati. A davno je trebao otici jer je iste greske rasio kao i jaran mu husref. I ne zanima me nista i niko sem titule i kupa. Neka osvoje kako znaju i umiju. Imao je 13 je.be... Prednosti da ti sudi najgori na svijeru to se ne ispusta. Ali kad si neznalica kao ovaj onda da.
Dva najsporija igraca na terenu krste i pejovic su mu odigrali 90% utakmice??? Sto? Zbog cega???
Crveni je za oduzimanje sudijske licence! Ali penal nije i ne moze biti. Igrac tuzle je imao kontakt sa loptom. Uporedbe sa penalima borca su jos veci cikus jer se zna da im se navlaci ali molim vas nemojte praviti lakrdiju i pisati da je debilizam hebibovica penal.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Cist penal,loptu Hebib gurno,ovaj pravi kontakt po nozi.
Manje od ovoga se svira protiv nas,i u korist Borca.
Znaci suvisno uopste komentarisati.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
1. Crveni Oremušu
2. Offside Handžiću
Ne zna se šta je gora odluka, obje napravljene promišljeno, s namjerom da se ošteti naš klub
Penal je li-la, Borcu bi ga svirali odnosno već jedan takav isti jesu u Mostaru, nama u ovim okolnostima neće i ne bi nikad.
2. Offside Handžiću
Ne zna se šta je gora odluka, obje napravljene promišljeno, s namjerom da se ošteti naš klub
Penal je li-la, Borcu bi ga svirali odnosno već jedan takav isti jesu u Mostaru, nama u ovim okolnostima neće i ne bi nikad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Naprijed Sarajevo, naprijed Vinko, protiv dusmana i sistema.
Sad kad trebamo svi ko jedan vi serite pojedini. To jedino i znate
Sad kad trebamo svi ko jedan vi serite pojedini. To jedino i znate
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, MaroonBjelave i 36 gostiju.