Ma levat, navija za kantonalce

Ma levat, navija za kantonalce
Aaa Mila-Nemila, Makljenovac, Tetovo... Nek se raduje onda, oprosteno mu je :*
da je bar pipnuo loptu pa mogao bi čovjek reći start na loptu........
Sta ti nije jasno kod ovog gazenja Moraitisa? Vidim da stalno ponavljas tu situaciju pa pogledaj sliku i zacepi vise.
Ma i ja samo govorim. Bezze se ofirate sa ovim penalom, a crveni potpuno izmišljen plus bar dva smiješna ofsajda. Dakle ima dovoljno materijala za zaključak da vas je sudija uyebo, ne treba vam forsiranje penala.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:43Samo kazem. Protiv nas sude sve u kaznenom prostoru samo ako dirnemo igraca. Dok nama moraju nogu slomiti, da dobijemo penal.Baader je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:38Ne, ovo nije penal ni u kojem slučaju. Ne mogu se greške ispravljati greškama.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:37
Ako je ono u Mostaru penal za Zrinjski i prosli vikend penal za Zeljkana onda je i ovo danas za nas.
Kad sagledamo sve ovaj bod bi mogao donijeti titulu, jer sad odlucuje gol razlika izmedju nas i bojca.
Da je bar pipnuo hebibovica pa bi se miglo nesto komentatisati.
ma nee mene oči varajuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:50Da je bar pipnuo hebibovica pa bi se miglo nesto komentatisati.
Aj' Krupa!
balja ja mislio ti neki insider. Šta bi, zar nije Azmir uzeo pare za 2 danas? ccc
Čisti zenički asfalt prika moj. I ti si mogao za nas navijat komotno.
Cisti, cisti kume, jes drugi grad i drugi kanton, al cisti
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, egocentrik, ErosViverosViv, Grk1234, Hrammm1921, jurisicduska i 30 gostiju.