FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 07 maj 2021, 19:22

Dovoljno je pogledat tabelu zutih kartona 20 imamo vise od borca sto kad se podjeli na 3 to ti je 7 utakmica smo igrali sa jednim manjem igracem u rosteru takodje uzmel se u obzir 83 kartona to je oko 28 utakmice za sezonu sto dodje skoro jedan igrac svakog kola aut dok u borca 0.75.

Takodje odluke recimo ko u mostaru protiv zrinjskig veleza gdje su igraci protestovali na ocigledne pogreske plus ovo danas, gdje ti da crveni izbaciti igraca u 50 minuti takodje izbaciti igraca u sledecoj utakmici jednim potezom dva zeca.. nije problem ako sudija ima striktne arsine i poteze se za kaznama al to onda treba bit jednak kriteri bar u istoj utakmici.

Ono ako je crveni oni je penal jer takve si arsine postavio.
Pogledaj te penal borcu u 88 minuti protiv veleza pogledajte ovu situaciju

Pogledajte situaciju penal zrinjskom protiv nas
Pogledajte penal zelji protiv nas

Nadjitemi ijedan crveni karton da je ovaj sudija i zadnje 4 godine dosudio nakon onakvog starta(covjek je bio na sredini terena nije bila obecavajuca sansa zadnji igrac nije ga direktno udario djonom nije isao djono nijega udario visoko ono je maksimalno zuti karton..

Cinimi se da se radnik zalio za neku kradju protiv borca itd..

Sta hocu da kazem jeste nemam nista protiv da bude borac velez zrinjski sampion al na bar koliko toliko posteno sudjenje, al ovo je smjesno.. VICO JE REKAO DA JE SAZIV BIVSI KONTROLIRA UTAKMICA BIO KATASTROFALAN, i smjenio ih je sve pogledaj ovih 10 kola i vidjeces da je sudjenje 30% losije.

Borac je nas pobjedio posteno tu nema sta ko nit je iko ista rekao al ako imas podporu sudija to nije samo dosudio ti penal fudbal je mentalna igra i psiha je velki faktor u fudbalu sto sa pogresnim odlukama sudija u tvoju korist mnogo vise znaci od jednog crvenog penala ili ne penala..

Ovi sto pusu +13 sad +0 necu komentarisat jer

Zeljo a
Zrinjski h
Sb a

A ostao bez tatar i rahmanovica plus mnogo tezi radpored u kupu od borca

RACUNICA JE JASNA POBJEDIT SVE UTAKMICE DO KRAJA SA 3 gola u prosjeku razlike PRVACI SMO BEZ OBZIRA DA BORAC POBJEDI SVE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2021, 19:22

Ma dobar je Vico samo nek nije bošnjo, Vico ce nam napravit terene, uvest var dobar je bolji od bošnje lopova, neka mtel, arena samo da nema Bošnjaka i bh telokoma
Ovo su bili komntari kad sam nagovijestio sta ce se desiti kad zaposjednu vlastodršci iz rs. Trazili ste gledajte.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 maj 2021, 19:24

Denchi je napisao/la:
07 maj 2021, 19:20
Pantelija je napisao/la:
07 maj 2021, 18:46
Brate nema osobe koja bi vise voljela da uzmemo titulu i duplu od mene. Ko me zna licno zna sa je tako ali zbog ovih sto su mene i one koji smo pisali o NEZNANJU vinka ismijavali i trpali postovima hocu. Hocu da im vadim zivce. Namjerno. Jer su i oni isto ovo radili.

Meni se gadi ovo sto on radi od ove ekipe. Ova ekipa ima znanje da bude prvak. On je unistio ekipu. Devastirao jer nije znao naci igracima pozicije do derbija. 5 mjeseci lik prima platu.

Takticki je uzasan. Ono je cirkus.
Prvo mi niti se branimo niti napadamo. Nama stoperi su na 25 do 30 metara od naseg gola dok nam 3 ili 4 igraca rade "presing" koji nije presing. I imas rupu od 40ak metara gdje imas jednog veznog. I to je SVAKU utakmicu tako. Dakle nije do igraca nego do njega.

Kod prekida uvijek u 16 je 2 njihova 1 nas. Evo upali bilo koju ligu ko god da igra u 16 je ili 7 na 8 ili 8 na 9 .. Nikad 4 na 8. Nikad 5 na 9. Pitaj vinka sto?

U kontrama nikad se ne zna ko sta radi. Nemamo tranziciju uigrabu a igramo na to.
Kad nas neko napadne branimo se u 16. U njedra golmanu odemo. Sto?

U prevodu amater. Sablon. I na keaju kukavica.

A jos vece kukavice su one koje ga nisu smjele otjerati. A davno je trebao otici jer je iste greske rasio kao i jaran mu husref. I ne zanima me nista i niko sem titule i kupa. Neka osvoje kako znaju i umiju. Imao je 13 je.be... Prednosti da ti sudi najgori na svijeru to se ne ispusta. Ali kad si neznalica kao ovaj onda da.

Dva najsporija igraca na terenu krste i pejovic su mu odigrali 90% utakmice??? Sto? Zbog cega???

Crveni je za oduzimanje sudijske licence! Ali penal nije i ne moze biti. Igrac tuzle je imao kontakt sa loptom. Uporedbe sa penalima borca su jos veci cikus jer se zna da im se navlaci ali molim vas nemojte praviti lakrdiju i pisati da je debilizam hebibovica penal.
Do igraca je pametnjakovicu
Cjelu jhebenu sezonu se ne vraca vezni red na blok kada se branimo odnosno kad nas protivnik napada s loptom u tranziciji...isti igraci uvjek...heba,pejovic,susic,jukic, zinedin, prije toga ni Rahman se nije vraco...i tako fasujemo gol...duga lopta, odbija se ili je cistimo i druga lopta natrcavaju na volej i gol, vezni igraci se setaju nazad...

Ne igramo na tranzicije, samo Fani trci tranzicije i sada imamo i Jasmina....igramo na posjed, kad povedemo onda presaltamo na to(zeljo) i jos neku jacu tekmu....a to je i Kesoljub radio...ne pocinjemo tako...
Nemamo igrace za to Heba je limitiran, Jukic nista Krle spor, Milanovic isto nekonkretan i neodgovoran...niko nece da radi takticke zadatke..ne vraca se ni heba ni slobo ni jukic....ne cuvaju svog covjeka, pustaju da se napravi visak....

Krste i pejovic su se borili iako su losi a krle ruku sjhebo, nije bilo vise nikog jer je oremus dobio crveni a andrej ozlijedjen, a najsporiji je susic...i zasluzeno na klupi i to mu je previse....

Braniti se je ok kad te neko pritisne, pritisce nas listica, zrinja, velez, pa i ovi danas, tako se igra protiv ekipe koja igra na posjed, nije tesko....visoki pressing i shopanje, gruba igra, jos kad imas sudiju...

Ponavljam ti da postoji nesto sto se zove sudijski kriterij, ako je oremusev prekrsaj crveni, onda je istim kriterijem prekrsaj na hebibu penal i crveni...
Igramo na posjed, imamo 40% posjed u prvom pol gahahahhaahahah
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 07 maj 2021, 19:25

Mi - Sloboda, Mladost, Radnik, Olimpik

Vico - Krupa, Zrinjski, Željo, Tuzla, Sloboda

3 boda, utakmica više, može se.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 07 maj 2021, 19:25

bordobijeli je napisao/la:
07 maj 2021, 19:22
Ma dobar je Vico samo nek nije bošnjo, Vico ce nam napravit terene, uvest var dobar je bolji od bošnje lopova, neka mtel, arena samo da nema Bošnjaka i bh telokoma
Ovo su bili komntari kad sam nagovijestio sta ce se desiti kad zaposjednu vlastodršci iz rs. Trazili ste gledajte.
Takvi ljudi su nas i u ratu prodali.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 07 maj 2021, 19:26

Ah evo komentara vrijednog sjb-a. Cekao da se neko oglasi pa da podrzi hahahahahha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 maj 2021, 19:26

Pantelija je napisao/la:
07 maj 2021, 19:18
Zip je napisao/la:
07 maj 2021, 19:11
Koliko smo jaki kao ekipa kad lose igramo, dokazuju osvojeni bodovi protiv Zrinjskog i TC danas.

Samo jako momci, losa forma dodje i prodje. Izdrzite i donesite nam duplu aBd.
Kod nas losa forma traje duze od polusezone 😂😂😂
Vinkec ide emirovim stopama.

Titula mora biti!!!
Vinko Marinovic jedan je od nas !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 maj 2021, 19:27

Denchi je napisao/la:

Cjelu jhebenu sezonu se ne vraca vezni red na blok kada se branimo odnosno kad nas protivnik napada s loptom u tranziciji...isti igraci uvjek...heba,pejovic,susic,jukic, zinedin, prije toga ni Rahman se nije vraco...i tako fasujemo gol...duga lopta, odbija se ili je cistimo i druga lopta natrcavaju na volej i gol, vezni igraci se setaju nazad...

Ne igramo na tranzicije, samo Fani trci tranzicije i sada imamo i Jasmina....igramo na posjed, kad povedemo onda presaltamo na to(zeljo) i jos neku jacu tekmu....a to je i Kesoljub radio...ne pocinjemo tako...
Nemamo igrace za to Heba je limitiran, Jukic nista Krle spor, Milanovic isto nekonkretan i neodgovoran...niko nece da radi takticke zadatke..ne vraca se ni heba ni slobo ni jukic....ne cuvaju svog covjeka, pustaju da se napravi visak....

Krste i pejovic su se borili iako su losi a krle ruku sjhebo, nije bilo vise nikog jer je oremus dobio crveni a andrej ozlijedjen, a najsporiji je susic...i zasluzeno na klupi i to mu je previse....

Braniti se je ok kad te neko pritisne, pritisce nas listica, zrinja, velez, pa i ovi danas, tako se igra protiv ekipe koja igra na posjed, nije tesko....visoki pressing i shopanje, gruba igra, jos kad imas sudiju...

Ponavljam ti da postoji nesto sto se zove sudijski kriterij, ako je oremusev prekrsaj crveni, onda je istim kriterijem prekrsaj na hebibu penal i crveni...
Prvo nauci se komunicirati.
Drugo veze nemas od fudbala. Cuj igraci nece.
Jel nece i na korner a on ih gura.

Bivsi je kako god zabrsila sezona mada bih mu ja veceras nogu dao da se nikad vise ne okrene prema Sarajevu. Prvo poluvrijeme 10 min igre nase i jedan sut na gol. Sta smo mi radnik bijeljina?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 maj 2021, 19:28

Podrska Vinku i momcima, zajedno do titule :bih:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 maj 2021, 19:29

Aduka87 je napisao/la:
07 maj 2021, 19:28
Podrska Vinku i momcima, zajedno do titule :bih:
100%

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 07 maj 2021, 19:29

Treba se na vrijeme pomirit da titule nećemo vidjet. Jednostavno nije više do nas i ne možemo im ništa. Dat priliku nekim mladim igračima do kraja.
Samo naprijed Saraj'vo!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 07 maj 2021, 19:29

Pantelija je napisao/la:
07 maj 2021, 19:27
Denchi je napisao/la:

Prvo nauci se komunicirati.
Drugo veze nemas od fudbala. Cuj igraci nece.
Jel nece i na korner a on ih gura.

Bivsi je kako god zabrsila sezona mada bih mu ja veceras nogu dao da se nikad vise ne okrene prema Sarajevu. Prvo poluvrijeme 10 min igre nase i jedan sut na gol. Sta smo mi radnik bijeljina?
Panto i sam znas da im ja na opasku da se zamijeni trener Nam rekao nadjite pola novca i mjenjajte!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 maj 2021, 19:30

Zoran28 je napisao/la:
07 maj 2021, 19:26
Ah evo komentara vrijednog sjb-a. Cekao da se neko oglasi pa da podrzi hahahahahha
Čovjek piše da igramo na posjed, a nama stvarno vrijeme igre 10 minuta i 40% posjeda imamo za poluvrijeme. Šta, trebam ga podržat?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 maj 2021, 19:33

OsmaDolazi je napisao/la:
07 maj 2021, 19:29

Panto i sam znas da im ja na opasku da se zamijeni trener Nam rekao nadjite pola novca i mjenjajte!
Jel to moj problem?
Ako sam ja vidio u decembru 2019 da nije za nas trener sta su radili oni kkji su primali i idalje primaju platu?
Ima li iko u klubu da napravi procjenu sta treba klubu ?
Guras akademiju dovedes sablon zicer trrenera sa defanzivnom postavkom? Koji je to rezon? I sad ja trebam kao da mislim o tome sto je vlasnik rekao pa i u pravu je! 100% je u pravu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 07 maj 2021, 19:37

Sve cestitke na borbenosti pogotovo poslije crvenog. I da je.em sudiji mater. Titula je blizu.
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 07 maj 2021, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 maj 2021, 19:38

Igras 40 minuta sa igračem manje na gostovanju kod dobre ekipe,sa dobrim igračima i stabilnim financijama.Pri tome su nam dali eurogol,onaj krelac Dzafic vise nikad nece onakav gol dati.Jos imas i sudiju koji ti ne svira cist penal,koji ti izmislja ofsajde koji unistavaju moral ekipe a dizu moral protivnicke i pogani pitari opet nesta seru i jisu zadovoljni bodomm...e pa gospodo pitari naserem vam se ja dobro usta i onda naguram nogammaaa dobro da sve progutate
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 maj 2021, 19:39

Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce Vinko reagovati odnosno ekipa na to da sad svaku utakmicu moramo napadati svih 90 min.

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 07 maj 2021, 19:39

SAMO DA NAPISEM DA SMO MI KARINE OD LJUDI I NAVIJACA, DA JE NOGOMETNI SAVEZ U BANJA LUCI
I DA SE OVO DESAVA BORCU STA MISLI TE STA BI BILO!!

MI SMO KARINE JER NE STOJIMO IZA SVOJE SVETINJE I ZATO NECEMO NI OSVOJITI
JER SMO **** LJUDI, VOLIMO RADI LICNOG EGA DA NE USPIJEMO KAKO BI MI ISPALI UPRAVU!!!😠😠😠
FUJ GADI MI SE

KAKVI MI I LJUBAV PREMA KLUBU
JA SAM JOS JUCER OVO NAJAVLJIVAO, KAO I POJEDINCI!
GDJE SU BORCI SVRAKICI, ALAIMI, ZEKE ITD
ZAPALITI SAVEZ 😠

ALI BALIJA CE SE ZA CENERA PRODATI

JA VISE NE MOGU I DUSA ME BOLI

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 07 maj 2021, 19:41

Ja mislim da je Vico kriv sto je Pejovic nezamjenjiv,jednostavno takav kvalitet moras staviti u prvih 11 a to Vinko smireni gospodin najbolje vidi,samo naprijed Vinkec,sa Pejom do grupnih faza...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 maj 2021, 19:41

Pantelija je napisao/la:
07 maj 2021, 19:33
OsmaDolazi je napisao/la:
07 maj 2021, 19:29

Jel to moj problem?
Ako sam ja vidio u decembru 2019 da nije za nas trener sta su radili oni kkji su primali i idalje primaju platu?
Ima li iko u klubu da napravi procjenu sta treba klubu ?
Guras akademiju dovedes sablon zicer trrenera sa defanzivnom postavkom? Koji je to rezon? I sad ja trebam kao da mislim o tome sto je vlasnik rekao pa i u pravu je! 100% je u pravu

Ovde ljudi cak znaju sta je Nam rekao, al ni jedno pojacanje nisu potrefili.
Ovo je vise smijesno i citati bgm.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, MaroonBjelave, nedimmmm1337, skoJaa, WeekendOffender i 46 gostiju.