Pantelija je napisao/la: ↑07 maj 2021, 19:27
Prvo nauci se komunicirati.
Drugo veze nemas od fudbala. Cuj igraci nece.
Jel nece i na korner a on ih gura.
Bivsi je kako god zabrsila sezona mada bih mu ja veceras nogu dao da se nikad vise ne okrene prema Sarajevu. Prvo poluvrijeme 10 min igre nase i jedan sut na gol. Sta smo mi radnik bijeljina?
Ja se izvinjavam magu komunikacija psovanjem
Vrati svaki gol od pocetka sezone i evrope i protiv konkurenata, 95% se mogao sprijeciti vracanjem veznog i stajanjem u blok...da, nece, heba svjez s klupe seta nazad ne pada mu na pamet da istrci nazad za svojim igracem, slobo isto, nece! Skupo placen a nece! Drugog nemas....pejovic, susic, zizu, rahman, niko se nije vracao...
Na korner vise i ne mogu, nemas uigranog prekida, svake hefte drugi izvodi, a nemas vise Ahmeta,Rahmana,Stanoju pa da imas prevagu visinom a ni tad nismo znali ga dat iz kornera....
Sudjenjem si sjeban i jos pokusavaju da te osakate, pogledaj malo covjece sta rade...na sta ti oci zatvaras zbog Vinka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače