Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Navijaci Borca losim sarkazmom pokusavaju prikriti ocigledne cinjenice i prikazati da je citava prica stvar subjektivnih navijaca Sarajeva, iako ovdje itekako ima objektivnih posmatraca kojima se gadi neregularnost lige.
Provjerena taktika. Ne mogu reci da ni sam ne bih pricu okrenuo u tom pravcu.
To haski ostavi za doma, prevelik je Sarajevo grad i klub da bi se nekakav kvisko "salio" na ovaj nacin, pa prosvjedovao drugovima u PP sto ga se proziva...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Kajzer10 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 19:50Navijaci Borca losim sarkazmom pokusavaju prikriti ocigledne cinjenice i prikazati da je citava prica stvar subjektivnih navijaca Sarajeva, iako ovdje itekako ima objektivnih posmatraca kojima se gadi neregularnost lige.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto te to cudi?
Navijači Čelika provocirali goste iz Sarajeva: Tri prsta i spominjanje Markala
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Gdje mogu gledati utakmicu? Na as bih kosarka neka?
Ti si naša ljubav jedina!
Dobar ovaj Petev , za 2 sata dosao iz Tuzle ka Sarajevu , cime je isao , Wizzom 

Arena sport 4
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakva borba Pitara
A moraju igrat Europske utakmice u Zenici
E tugo moja
A moraju igrat Europske utakmice u Zenici
E tugo moja
Arena 4
Kakve veze grad Sarajevo ima sa ovim?
Haman su ostale posljedice sa sela još u tebi. Neću te više. Bil hajr arkadaš.

Haman su ostale posljedice sa sela još u tebi. Neću te više. Bil hajr arkadaš.
"We need to suffer. And we need to fight."
Nije on bio rodjen tad, ali se trudi.
Eki proziva kapitance za selo a stidi se identiteta haha Jaki decko s vrelog Zenickog...uuups
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Crveni nije bio, sve ostalo je ok..
Čijenica da je igrač manje veliki hendikep, al realno i Sarajevo skroz kilavo, tako da sumnjam da bi rezultat bio drugačiji i da nije bilo tog CK.. Biće svašta do kraja .
Čijenica da je igrač manje veliki hendikep, al realno i Sarajevo skroz kilavo, tako da sumnjam da bi rezultat bio drugačiji i da nije bilo tog CK.. Biće svašta do kraja .
- feniksptica
- Kontakt:
Cinjenica je i da bi se penal koji nije sviran nama 1000% svirao Borcu, ostalo sve ok.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ti si naša ljubav jedina!
Pitaj Zundu, on će ti reć.
"We need to suffer. And we need to fight."
hocemo kolina da se vrati iz penzije I var hocemo isto !
Realno govoreći, crveni Oremušu je teška greška, ali kako ove sudije mašu ovim kartonima, to je za nepovjerovat.
Igrač Borca u ovoj situaciji bi dobio možda samo žuti karton, uz prijetnje kažiprstom klupe Borca prema sudiji.
Mi vjerovatno sutra idemo na prvo mjesto što se tiče žutih kartona, ali garantujem da će i kod Zrinjskog žuti zaraditi Jakovljević, jer ima dva čini mi se. Njegovom eliminacijom, Zrinjski nema šta tražiti u Banjaluci.
Nama je bitno da je Tuzla osvojila samo bod, a još bitnije bi bilo da Željo pobjedi Široki.
Valjda će pročepit više.
Igrač Borca u ovoj situaciji bi dobio možda samo žuti karton, uz prijetnje kažiprstom klupe Borca prema sudiji.
Mi vjerovatno sutra idemo na prvo mjesto što se tiče žutih kartona, ali garantujem da će i kod Zrinjskog žuti zaraditi Jakovljević, jer ima dva čini mi se. Njegovom eliminacijom, Zrinjski nema šta tražiti u Banjaluci.
Nama je bitno da je Tuzla osvojila samo bod, a još bitnije bi bilo da Željo pobjedi Široki.
Valjda će pročepit više.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
To onaj mali sto zna ko si, pa places haverima na PP, i trazis od haveraa identutete forumasa hahaha
Sta jos hocete?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ebiga pitari, pravite sastanke, udruzenja, sirite teorije zavjera, pljujete sudije pa sad ocekujete da ce u 50/50 situacijama svirati u vasu korist.
Palamudjenje saopstenjima je izazvalo samo kontraefekat.
I neka je.
Jedan od najboljih sudija nekidan na tekmi polufinala lige sampiona Siti - Pariz svira nepostojece igranje rukom u sesnaestercu i pokazuje na penal. Halo igraju najbolje ekipe evrope.
Ali eto var ga je ispravio. Pogrijesio covjek, i on i pomocnik koji je bio na toj strani.
Zamislite da se to desilo velezu ili sarajevu?

Palamudjenje saopstenjima je izazvalo samo kontraefekat.
I neka je.
Jedan od najboljih sudija nekidan na tekmi polufinala lige sampiona Siti - Pariz svira nepostojece igranje rukom u sesnaestercu i pokazuje na penal. Halo igraju najbolje ekipe evrope.
Ali eto var ga je ispravio. Pogrijesio covjek, i on i pomocnik koji je bio na toj strani.
Zamislite da se to desilo velezu ili sarajevu?

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, Giuseppe1, legendarnadruga, Tatamata1946 i 26 gostiju.