FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bude li Borac dobio Krupu sa 4-5 razlike, igrati otvorenih karata i dati svima novac i nabijati ostale utakmice istim rezultatima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
Konama možemo obecati, da snosimo njihove zadnje 3 plate ako remiziraju i komplet plate ako pobjede 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sta je dobro za nas na ovoj utakmici zeljo siroki
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imo bi kmeljo šansi kad bi dao 15 milja Baki da izvede najjačih 11, a igračima po 10 milja da se na glavu bacaju za bod. Moro bi malo i onu krez.ubu sortu navijača pripazit da ne prijete igračima da puste utakmicu kako bi nam tako izbili titulu.
Uz to, moraš sudiju počastit da svira pošteno što je najteže.
Na kladionicama, samo za utakmicu Borca nema kvota, za sve ostale utakmice ima.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 07 maj 2021, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Cuj podrska sefu koji od skoro osigurane titule nas dovede do ovoga sad,podrska do kraja ok al poslije noga obavezno,tako ste i celavog podrzavali dok se on zayebavao i sa klubom i sa pozicijom koju je imao.
Podrska do kraja sezone jer se pljuvanjem trenutno ne moze nista dobro desiti, ali nakon sezone mrs u tri lijepe.Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:16Cuj podrska sefu koji od skoro osigurane titule nas dovede do ovoga sad,podrska do kraja ok al poslije noga obavezno,tako ste i celavog podrzavali dok se on zayebavao i sa klubom i sa pozicijom koju je imao.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nije se niko usro Borca. Nema ovo veze sa fudbalskim kvalitetom/nekvalitetom Borca.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nevazno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Govorim za ove koji misle da ce Borac dobiti sve utakmice do kraja kao i da ce Krupi sutra strpat 7 golova. Pa nisu Bayern Minhen.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Tri FIFA sudije su u zadnjih 8 kola sudile 5 utakmica. Ovi podobni koji će odradit poso su sudili svako kolo. Jedno kolo ih baci da odrade regularno neku nebitnu utakmicu, sljedeću idu po zadatku. I sve dok je tako o bilo čemu drugom nema smisla pričat.
Samo naprijed Saraj'vo!
Nemaju šanse kad lišticu ne mogu uzeti kako njih da uzmu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Nekoliko nas je jos prije 2-3 mjeseca upozoravalo da smo qurcina bez Tatara i Rahmana i popljuvani smo bili havarija, a znam iz prve ruke da je Hadzija ubjedjen bio u titulu na +9 kao i vecina u Klubu
Vidimo sami rezultat njihovog rada, ja licno ako se titula izgubi osim Sabrine i ovog talijanskog mangupa sto pisa po klosarima sve bi nogom nabio iz Kluba
E sad medju prvima sam pljuvo nase , al ne mogu da vjerujem da “ objektivni” pitari , hordasi ovakve stvari pisu
Pa dan vas yebo maloumni da borac nije poguran u 6-7 tekmi mi bi sad titulu slavili bez obzira sto smo losiji nego u prvom dijelu
Pa jel moguce da vi ovu pljacku branite time sto je Vinko dokazo da je prosjek ove lige ko strucnjak
Nadjite mi jednu tekmu u kojoj je Borac ostecen ove sezone et samo jedni al drasticno ko mi u ove zadnje 4
Jel mozete malo sire razmisliti i skonat da nas bez ove titule narednih sezona nigdje nema
Ekipa kakva god da je igra trenutno srcem, igra najcistije utakmice na svijetu, kradu nas, sakate, udaraju, kartoniraju al se borimo i treba im podrska do kraja pa onda podvuci crtu
Ja licno nisam optimista i mislim da su nam danas izbili titulu al et
P.S. “ Volim Sarajvo vise od ziovta” - legenda ??? ... kurqina placenicka i jad
Vidimo sami rezultat njihovog rada, ja licno ako se titula izgubi osim Sabrine i ovog talijanskog mangupa sto pisa po klosarima sve bi nogom nabio iz Kluba
E sad medju prvima sam pljuvo nase , al ne mogu da vjerujem da “ objektivni” pitari , hordasi ovakve stvari pisu
Pa dan vas yebo maloumni da borac nije poguran u 6-7 tekmi mi bi sad titulu slavili bez obzira sto smo losiji nego u prvom dijelu
Pa jel moguce da vi ovu pljacku branite time sto je Vinko dokazo da je prosjek ove lige ko strucnjak
Nadjite mi jednu tekmu u kojoj je Borac ostecen ove sezone et samo jedni al drasticno ko mi u ove zadnje 4
Jel mozete malo sire razmisliti i skonat da nas bez ove titule narednih sezona nigdje nema
Ekipa kakva god da je igra trenutno srcem, igra najcistije utakmice na svijetu, kradu nas, sakate, udaraju, kartoniraju al se borimo i treba im podrska do kraja pa onda podvuci crtu
Ja licno nisam optimista i mislim da su nam danas izbili titulu al et
P.S. “ Volim Sarajvo vise od ziovta” - legenda ??? ... kurqina placenicka i jad
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Bitno je da Željo ne izgubi večeras jedino sa te strane da vrate malo samopouzdanja. Ja ne mislim da je Željo spreman pasti toliko nisko da se sklanja Borcu , na svom stadionu kojeg su Borčevi zapalili , da bi kompiji crkla krava.
Ako je klub pod tolikim utjecajem dijela navijača koji bi pritiskali igrače da izgube, onda daBogda se ugasili i ispali iz lige, makar mi i ne uzeli titulu. Poenta je da igraš za sebe. Ok je u derbiju zapeti, da su nas uzeli 5:0 ne bi slovo napisao o tome što nas ne pustiše. Ali u ovom ambijentu i u 100 godina kluba sklanjati se četnicima je non sens.
Ako je klub pod tolikim utjecajem dijela navijača koji bi pritiskali igrače da izgube, onda daBogda se ugasili i ispali iz lige, makar mi i ne uzeli titulu. Poenta je da igraš za sebe. Ok je u derbiju zapeti, da su nas uzeli 5:0 ne bi slovo napisao o tome što nas ne pustiše. Ali u ovom ambijentu i u 100 godina kluba sklanjati se četnicima je non sens.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
1. Nedostatak kvaliteta igraca uz duzno postovanje prema njihovoj zelji i pozrtvovnosti.
2. Sudije su nas ostetile danas, tako isto i 2x u Mostaru.
Jos uvijek ne ovisimo od drugih, ali bi nam pomoc dobro dosla. U svakom zlu i nesto dobro, mora Uprava preduzet mjere za osvajanje Titule i da poslije kraja ovog prvenstva konacno dovedu FKS na mjesto koje zasluzuje. Akademija i igraci koji ce donjeti konacnu dominaciju FKS u BiH.
2. Sudije su nas ostetile danas, tako isto i 2x u Mostaru.
Jos uvijek ne ovisimo od drugih, ali bi nam pomoc dobro dosla. U svakom zlu i nesto dobro, mora Uprava preduzet mjere za osvajanje Titule i da poslije kraja ovog prvenstva konacno dovedu FKS na mjesto koje zasluzuje. Akademija i igraci koji ce donjeti konacnu dominaciju FKS u BiH.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Naguzit će se oni Vici vjeruj ti meni. Kakva Grbavica i paljenje. Ipak smo mi balijeZeko87 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:35Bitno je da Željo ne izgubi večeras jedino sa te strane da vrate malo samopouzdanja. Ja ne mislim da je Željo spreman pasti toliko nisko da se sklanja Borcu , na svom stadionu kojeg su Borčevi zapalili , da bi kompiji crkla krava.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
naravno da je važno. Pod uslovom da Zrinja ne pobjedi Veleža ovdje nam je bolja pobjeda Želje
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobro je što Lištica vodi, zrinjski mora zapet protiv Borca jer im evropa visi, moramo s njima sudiju napast kad budu išli Borcu, jedino oni mogu nešto u Banjaluci....
FK Sarajevo
Odgovara nam pobjeda Širokog, odlično je ovo. Zrinjski mora zapeti u Banja Luci iduće kolo jer će im Evropa opasni visiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tracy3McGrady i 17 gostiju.