Ma ova mi ne smrdi...da si reko olimpik pa hahd, al ovo je nemocMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:44Vala nisam pobornik teorija zavjere ali ovdje nesto opasno smrdi.. Vise ne iskljucujem ni kladionicu.. Dali go i stali..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ova mi ne smrdi...da si reko olimpik pa hahd, al ovo je nemocMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:44Vala nisam pobornik teorija zavjere ali ovdje nesto opasno smrdi.. Vise ne iskljucujem ni kladionicu.. Dali go i stali..
A kad tek njegovi dođu u klub ...
MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:44Vala nisam pobornik teorija zavjere ali ovdje nesto opasno smrdi.. Vise ne iskljucujem ni kladionicu.. Dali go i stali..
Kako nemoc, a do gola dominiras. Koji debili u picku materinu..invincible1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:45Ma ova mi ne smrdi...da si reko olimpik pa hahd, al ovo je nemocMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:44Vala nisam pobornik teorija zavjere ali ovdje nesto opasno smrdi.. Vise ne iskljucujem ni kladionicu.. Dali go i stali..![]()
Sto prije otjerati ove sto su Amara otjerali, amateri kontaju nesto znaju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Faraon iz Visokog, Google [Bot], Pact1921, ristagrad i 74 gosta.