Boli ga qrac vec pola godine.. Lik nije ozbiljno.potracao 6 mjeseci, a kapiten. Zamisli kakav primjer daje saigracima. Niko ga u ekipi ne mirise, niti on nekog mirise, a opet kapiten..
Gluho bilo sta smo docekali i sta im dopustamo..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Boli ga qrac vec pola godine.. Lik nije ozbiljno.potracao 6 mjeseci, a kapiten. Zamisli kakav primjer daje saigracima. Niko ga u ekipi ne mirise, niti on nekog mirise, a opet kapiten..
Ma fraera libo racku, nek ide i tratoriu i nek vino pijucka, pijuckam mu maminu sisuMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:03Boli ga qrac vec pola godine.. Lik nije ozbiljno.potracao 6 mjeseci, a kapiten. Zamisli kakav primjer daje saigracima. Niko ga u ekipi ne mirise, niti on nekog mirise, a opet kapiten..
Gluho bilo sta smo docekali i sta im dopustamo..
Ne mogu voltrone moj,pa prije naseg gola ljudi promasili 3 zicera ,ne mogu nasi ispratiti,niti kvaliteta niti snage,svaka lopta izmedju stopera je sansa za njih,da su oni bili i u prvom ozbiljni tekma bi davno bila rijesena,znam ja da je nama sad da se vadimo te na plate,kladionicu i svasta nesto ali realnost je da ovdje nema minimum kvaliteta.
nisu to ona raja kao nekad kad se i za male stvari dizala frka a ne za ovu katastrofu ne vidzenu u historiji kluba a i kako ce i biti kad su se i navijaci podjelili jedni za jednog drugi za drugog
ma ovo je vise postalo deja vu svake sedmice i tjt ubijeni smo u pojam da valja alal ti vera amare na selekciji igraca bolje ih ne bi selektirao benjamin isovic
Vazda ti je bila ona zavadi, pa vladaj, a mi debili jedva docekamo da jedni drugima oci vadimo. Za to vrijeme nam klub na izdisaju, al hajmo mi jedan drugom ebavati mater.. Kakvi navijaci takav i klub..
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, bvsic, CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Kockoglavi, Levin, OzmoodPinglewood, Pablo11, Tarapi, Vanja8, Zaxon i 65 gostiju.