Hahahahahahaha, a na klupi imaš trenera koji Krupi zabije gol i onda se brani. Osvijesti se drug.Zeko87 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:43Svaki gol do kraja je bitan. Nakon svakog gola kojeg postignemo loptu u ruke i trčati na centar da pokušamo zabiti još koji. Ne dozvoliti situaciju da nam se desi kao MuN UtD, kad su izgubili titulu od Citya u sudijskom vremenu zbog gol razlike
Poslije je Ferguson izjavio da je govorio igračima da su neke ranije utakmice morali dobijstimsa viče razlike upravo zbog toga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ova utakmica se morala rijesiti u prvom poluvremenu. A ekipa stvorila jednu sansu iz koje se eto zabio gol, a i to si stvorio na vic Fanima i Zinedina. Djokanovic sam nosio vezni red, Pejovic nova maestralna partija, toliko maestralna da je Velkoski izgledao duplo bolji u veznom redu nego on.
Jest te sudija u drugom poluvremenu osakatio crvenim kartonom, ali zahvaljujuci Kovacevicu Tuzla to nije iskoristila. Ovakvo sudjenje nece prestati ove sezone vjerovatno, nisam siguran, ali i ovo kolo nisu delegirane najbolje sudije koje BiH ima. To sve govori.
Igrom bodove nismo zasluzili, ali dobili smo taj jedan i treba biti prezadovoljan sa njim. Do kraja sezone ocekuje nas mrtva trka, ne znam onu kalkulaciju sta ako se bude imalo isto bodova sa Borcem, ali sada ce se vjerovatno nesto i Borca pitati.
Jest te sudija u drugom poluvremenu osakatio crvenim kartonom, ali zahvaljujuci Kovacevicu Tuzla to nije iskoristila. Ovakvo sudjenje nece prestati ove sezone vjerovatno, nisam siguran, ali i ovo kolo nisu delegirane najbolje sudije koje BiH ima. To sve govori.
Igrom bodove nismo zasluzili, ali dobili smo taj jedan i treba biti prezadovoljan sa njim. Do kraja sezone ocekuje nas mrtva trka, ne znam onu kalkulaciju sta ako se bude imalo isto bodova sa Borcem, ali sada ce se vjerovatno nesto i Borca pitati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kad na kraju bude odlučivalo ko je imao više kartona.
Mi itekako jesmo zaslužili titulu kad se u obzir uzme i prva i druga polusezona. Eto neka je Borac zaslužio koji do skora nije mogao pobijedit van Banjaluke, kome se šisljilo na sve strane. Dakle niko više od nas nije zaslužio titulu. Velež je možda tu negdje, ali realno od prve tri ekipe najmanje kvaliteta imaju.
Mi itekako jesmo zaslužili titulu kad se u obzir uzme i prva i druga polusezona. Eto neka je Borac zaslužio koji do skora nije mogao pobijedit van Banjaluke, kome se šisljilo na sve strane. Dakle niko više od nas nije zaslužio titulu. Velež je možda tu negdje, ali realno od prve tri ekipe najmanje kvaliteta imaju.
Samo naprijed Saraj'vo!
Koji IDIOT, MORON, KRETEN moras biti pa pisati da "Vinko radi sa svojima" , "da je chetnik koji nas sabotira", "da radi sa Borcem i Vicom" ??? Pa to je moronski da ne mozes zamisliti koliko !!!
Los trener, defanzivan, kasno vrsi izmjene...sve mogu "svariti", ali ove idiotarije nikako. Stid me njihovog stida !!!
Los trener, defanzivan, kasno vrsi izmjene...sve mogu "svariti", ali ove idiotarije nikako. Stid me njihovog stida !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo da podsjetim da mi o ovome sad ne bi pričali da je stručnjak na klupi bio sposoban da izgubi samo 1 razlike od Borca.
(NEBESA TI YEBEM KAKO TO ZVUČI: TREBA DA NE IZGUBIŠ VIŠE OD 1 RAZLIKE NA KOŠEVU DA BI IMAO BOLJI MEĐUSOBNI I TI IZGUBIŠ 2 RAZLIKE. PA TO JE GORE OD SLOBODE U KUPU 2016)
Moze neko procitat ovo i reci mi da grijesim.
Nemas ti cime kontati i da hoces:yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Sta odlucuje onda na kraju? Gol razlika ili medjusobni. To za medjusobni je malo je rec da je glupost. Kako ovdje mozes racunati gol u gostima duplo kad su oni odigrali dva meca u gostima, a mi jedan. Nema smisla kao nista. Vjerujem da ce u pravilima titulu odlucivati ono sto bude na strani Borca.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Premirati nekog da skrši vranješa i zakaru 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ne znam.
Pise IZUZETNO AKO JE RIJEC O MJESTU KOJE ODLUCUJE O PRVAKU.
da je glupo jest.
Pise IZUZETNO AKO JE RIJEC O MJESTU KOJE ODLUCUJE O PRVAKU.
da je glupo jest.
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:51Samo da podsjetim da mi o ovome sad ne bi pričali da je stručnjak na klupi bio sposoban da izgubi samo 1 razlike od Borca.
(NEBESA TI YEBEM KAKO TO ZVUČI: TREBA DA NE IZGUBIŠ VIŠE OD 1 RAZLIKE NA KOŠEVU DA BI IMAO BOLJI MEĐUSOBNI I TI IZGUBIŠ 2 RAZLIKE. PA TO JE GORE OD SLOBODE U KUPU 2016)

- ElCartel11
- Kontakt:
U zadnjih 5 kola 5 bodova.
Pa da smo Olimpik malo je jbt.
Pa da smo Olimpik malo je jbt.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
sve najgore usrefu, azmiru i podrinju united
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
https://lale-u-slucaju-da-sarajevo-i-borac-budu-imali-jednak-broj-bodova-odlucivat-ce-ukupna-gol-razlika/
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Suđenje je bilo top sve dok nam nisu prišli na 2 boda i svako onaj ko želi reći da smo u belaju zbog sudija je bezlična nula od čovjeka kojem je uvijek kriv neko drugi za vlastiti neuspjeh. Ako ne osvojimo titulu, to je zbog sudija jedno 10%.MNON1987 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:59SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:51Samo da podsjetim da mi o ovome sad ne bi pričali da je stručnjak na klupi bio sposoban da izgubi samo 1 razlike od Borca.
(NEBESA TI YEBEM KAKO TO ZVUČI: TREBA DA NE IZGUBIŠ VIŠE OD 1 RAZLIKE NA KOŠEVU DA BI IMAO BOLJI MEĐUSOBNI I TI IZGUBIŠ 2 RAZLIKE. PA TO JE GORE OD SLOBODE U KUPU 2016)stvarno nemam komentara.. sudjenje bilo top tu utakmicu a nasi digli hajku prije tekme nekim izvjestajima i samo dodatno igracima pritisak stvorili. Ja Vinkecu zamjeravam samo sto je sad dao sansu Mustendanagicu kad mu pozicija gori i to pi.ckasto zatvaranje nakon sto zabijemo gol. Da je Zizu poceo na Derbiju em sto bi se uigrao em sto bi imali siguran sam dobar + nad Borcem sad.
sve su četalji poklopili
Gol razlika se gleda na kraju ako budemo imali isti broj bodova
Premiranje igrača Želje je po meni sasvim normalan potez. Naravno ne ići sa tim u javnost. Njima očajno trebaju pare, nama očajno treba kiks Borca. Ne bi se tu ni navijači plaho mezili. Oni bi imali satisfakciju da su nam donijeli titulu, a mi svoj cilj ostvarili. Poenta je samo stati u kraj kriminalcima iz Saveza. Ovo više nije stvar sporta, kriminal, politika i bahatost.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 07 maj 2021, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ja ne znam kako vam se da pravit nake kalkulacije, et slobodno kalkulisite da ce Borac sve do kraja dobiti, ja bi kuci stavio na to
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, benko21, BordoSaga2, JavierBosnia, mnon46, MokraKifla, Pablo11, senad82 i 117 gostiju.