Al si naporan lik, čudo jedno.plavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:56Robust oko moje drago, Amar nije nikad ni otisao. Ti mislis da Baka vodi nesto, a to je samo dogovor Uprave, Amara i Bake. Cim odigramo sa Krupom vraca se Babuka na klupu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li se revizija vise uradila, ako nije sto nije, sta se ceka vise....kako ovako trom sistem da Bog sacuva
bez revizije ekonomije nema ni investitora, pa to odugovlacenje je samo odugovlacenje agonije.

bez revizije ekonomije nema ni investitora, pa to odugovlacenje je samo odugovlacenje agonije.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:13Ja vece rasulo ne pamtim, ovakva situacija nije bila pa moze se slobodno reci u stogodisnjoj historiji. Umjesto da se svi zdruzimo i pomognemo klubu mi oci vadimo jedni drugima, hajde mogu i to razumijeti svi smo isfrustrirani i ljuti zbog desavanja ali povrh svega toga se nadju neki slageri kurcici pickice da prozivaju grupu. Pa mater vam yebem stid i sram vas nije.

- plavousrcu
- Kontakt:
Kisa je padala, igraci vjerovatno nisu na nogama imali kopacke sa kramponima predvidjenim za takav teren. Malo prije Ikica, nekoliko minuta pao je i njihov stoper. Nemojte ljudi, dosta nam nasih problema jos ovdje trebaju price o kladionici.
Upratio sam, svaki put se postavlja jedan te isti klip i javi se dva-tri-cetri akaunta, tj branioci velikog misimovica, istina je 100% ma sta god neko rekao. Od kako je on dosao u klub tako je krenula podjela navijaca, OVO JE ISTINA TAKODJER i sad nakon ** (nemam rijeci kako nazvati ove rezultate) na sve nacine se pokusava ocrnit sve sto se moze ocrnit i to traje jos od dana kad se ovo desilo do dana danasnjeg, nema odustajanja, ni slucajno. I sve se ovo radi, ovo silno hrakanje, da se prikrije i zaboravi neuspjeh velikog misimovica koji je od kluba napravio smeće kojem smo mogli svjedocit na kraju 2018 sa zadnjim ocajnickim potezom šatro zvanjem osima da se vrati i rade zajedno.Roki12 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:00Dan kada su u klub ušli najveći kriminalci u njegovih 100 godina postojanja zajedno sa debelim vođom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:40Ma ovo je pocetak koji je doveo do ovoga sto sad imamo. Sve ostalo su sarene laze i koliko god se pusiqrci napregnuli u svojim spinovima, cinjenice ne mogu izmjeniti..
Nema ovdje još dugo dugo oporavka

Zadnja izmjena: Opijum, dana/u 07 maj 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Vico, moze li liga po pola?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ovaj plavousrcu jednom rukom pise postove,a drugom Amaru lize guzicu.
Syeban Baka baš
Zadnja izmjena: braco, dana/u 07 maj 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
hajde jos jednu rundu za raju zašto Amar nije kriv za ovaj potop i koju avatar revoluciju nam sad spremas hahahah
sreca pa je i taj oremus inteligentniji od tebe tako da ne znam sto ga ismijavas
Kraj, izgleda da smo došli do kraja balade. 

-
- Kontakt:
Najveca tuga brate moj, jedni su jedva docekali da brane svog i da pljuju i da se nasladjuju kako je tad bilo dobro a isti nam khurac bio tad. Ovim drugim ne mozes nista rec odma ne navijas za Želju odma si pitar.. ma golema tuga i pitanje je kad cemo se izvuc ako se uopste ikad izvucemo gdje smo dosli dragi Bože.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:14sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:13Ja vece rasulo ne pamtim, ovakva situacija nije bila pa moze se slobodno reci u stogodisnjoj historiji. Umjesto da se svi zdruzimo i pomognemo klubu mi oci vadimo jedni drugima, hajde mogu i to razumijeti svi smo isfrustrirani i ljuti zbog desavanja ali povrh svega toga se nadju neki slageri kurcici pickice da prozivaju grupu. Pa mater vam yebem stid i sram vas nije.to je tuga najveca .Ljoze sve brisi postove od nasladjivanja do branjenja neodbranjivog
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Decko, Misimovic je proslost. Kakav god da je bio, on je proslost. Niko ga ne treba ni braniti, ni napadati. On je samo jedan od mnogih bivsih predsjednika. Amar je dosao da popravi stvari koje nisu stimale. Doveo svoju ekipu i odradili sto su odradili. Uzivajmo u stotom rodjendanu..Opijum je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:15Upratio sam, svaki put se postavlja jedan te isti klip i javi se dva-tri-cetri akaunta, tj branioci velikog misimovica, istina je 100% ma sta god neko rekao. Od kako je on dosao u klub tako je krenula podjela navijaca, OVO JE ISTINA TAKODJER i sad nakon ** (nemam rijeci kako nazvati ove rezultate) na sve nacine se pokusava ocrnit sve sto se moze ocrnit i to traje jos od dana kad se ovo desilo do dana danasnjeg, nema odustajanja, ni slucajno. I sve se ovo radi, ovo silno hrakanje, da se prikrije i zaboravi neuspjeh velikog misimovica koji je od kluba napravio smeće kojem smo mogli svjedocit na kraju 2018 sa zadnjim ocajnickim potezom šatro zvanjem osima da se vrati i rade zajedno.Roki12 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:00Dan kada su u klub ušli najveći kriminalci u njegovih 100 godina postojanja zajedno sa debelim vođom.MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:40Ma ovo je pocetak koji je doveo do ovoga sto sad imamo. Sve ostalo su sarene laze i koliko god se pusiqrci napregnuli u svojim spinovima, cinjenice ne mogu izmjeniti..
Nema ovdje još dugo dugo oporavkaedit; i sa tim potezom a znao je vrlo dobro da do toga nece doci, dolazi do jos vece podjele navijaca, upravu sam momci?
Pročepit će negdje.
ma kraj je davno odsviran samo nama jos nije receno da je zadnja lopata davno bacena i da su se svi halali samo ta info kasni do nassarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:20Najveca tuga brate moj, jedni su jedva docekali da brane svog i da pljuju i da se nasladjuju kako je tad bilo dobro a isti nam khurac bio tad. Ovim drugim ne mozes nista rec odma ne navijas za Želju odma si pitar.. ma golema tuga i pitanje je kad cemo se izvuc ako se uopste ikad izvucemo gdje smo dosli dragi Bože.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:14sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:13Ja vece rasulo ne pamtim, ovakva situacija nije bila pa moze se slobodno reci u stogodisnjoj historiji. Umjesto da se svi zdruzimo i pomognemo klubu mi oci vadimo jedni drugima, hajde mogu i to razumijeti svi smo isfrustrirani i ljuti zbog desavanja ali povrh svega toga se nadju neki slageri kurcici pickice da prozivaju grupu. Pa mater vam yebem stid i sram vas nije.to je tuga najveca .Ljoze sve brisi postove od nasladjivanja do branjenja neodbranjivog
jer ovo je suludo sta se vise desava oko kluba ovo vise nije nesposobnost ovo su dublje igre da se obezvrijedi klub i da ga neko pokupi za sicu sve vec vidjeno u ovoj državi a mi smo nijemi posmatraci toga
Baka izgleda jedini čovjek kojem je stalo do Želje... dokle je došlo. Svako sebi daje za pravo da upravlja svetinjom i igra po živcima svakog iskrenog navijača. Ceriću ubleho obećao si Blažu da će biti isplaćene tri plate i u narednih 10 dana još tri, a šta si ti održao od tog obećanja? 6 mjeseci si predsjednik kluba, nisi se udostojio doći i vidjet gdje ti se klub uopšte nalazi. Šatro neka korona, ja đodjem iz jedne Njemačke 5 dana pa onda kad se vratim budem u karantinu deset, a ti PREDSJEDNIK ne možeš... jado jadni gubi se i ti i svi vi koji ste doveli klub na rub propasti. Izgleda samo da je ostala naša lijepa blistava ruševina Grbavica, nažalost...
Ponoviću, a ponavljam već 2 mjeseca:
Zabraniti dolazak na utakmice sljedećim "igračima":
Erić, Fejzić, Blažević, Miličević, Ikić, Miletić, Kosorić, Alispahić, Bekrić, veselinović, Mujezinović, Lendrić, Juričić.
Sastav:
Miličević
Beća Vrhovac Čeliković Šehić
Duraković, Bojo Subašić
Gasal Nargalić Hrelja
Štiloća na zagrijavanje poslati u 10.min i uvest ga u 89. svaku.
Trener: Mulaosmanović
Objasniti djeci da imaju 4 utakmice da se dokažu, ko bude dobar ostaje...svakako nećemo ni bod uzeti do kraja.
Zabraniti dolazak na utakmice sljedećim "igračima":
Erić, Fejzić, Blažević, Miličević, Ikić, Miletić, Kosorić, Alispahić, Bekrić, veselinović, Mujezinović, Lendrić, Juričić.
Sastav:
Miličević
Beća Vrhovac Čeliković Šehić
Duraković, Bojo Subašić
Gasal Nargalić Hrelja
Štiloća na zagrijavanje poslati u 10.min i uvest ga u 89. svaku.
Trener: Mulaosmanović
Objasniti djeci da imaju 4 utakmice da se dokažu, ko bude dobar ostaje...svakako nećemo ni bod uzeti do kraja.
- plavousrcu
- Kontakt:
drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:15Ovaj plavousrcu jednom rukom pise postove,a drugom Amaru lize guzicu.

Jel' moguće da niko, baš niko nije blizak klubu da zna i napiše šta taj čovjek uopšte radi. Na početku dnevno po par obraćanja i nakon toga apsulutna tišina.MrAlemKa je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:23Baka izgleda jedini čovjek kojem je stalo do Želje... dokle je došlo. Svako sebi daje za pravo da upravlja svetinjom i igra po živcima svakog iskrenog navijača. Ceriću ubleho obećao si Blažu da će biti isplaćene tri plate i u narednih 10 dana još tri, a šta si ti održao od tog obećanja? 6 mjeseci si predsjednik kluba, nisi se udostojio doći i vidjet gdje ti se klub uopšte nalazi. Šatro neka korona, ja đodjem iz jedne Njemačke 5 dana pa onda kad se vratim budem u karantinu deset, a ti PREDSJEDNIK ne možeš... jado jadni gubi se i ti i svi vi koji ste doveli klub na rub propasti. Izgleda samo da je ostala naša lijepa blistava ruševina Grbavica, nažalost...
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Zna se ko je sve ovo kriv i zelim da mu se sve vrati kako je i zasluzio. Amar nek te je stid svakoga ko se identificira sa Zeljom. Yebem li ti posteljinu gdje ces lec’ veceras.
Mi smo "Moleri",plavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:06Ne da je dobra, nego jedina ispravna odluka Uprave u zadnje vrijeme. Cupali su kose 10 dana nakon sto su ga otjerali, samo dobro je da iz guzice u glavu dodje bilo kad. Nema tu navijaca, izbij sebi iz glave da si navijac, simpatizer ili bilo sta sto te veze sa Zeljom. Navijac Zelje covjeku koji je ispisao povijest kluba ne zeli smrt, ne pravi od njega lopova, kamatara i tako te stvari.Robust je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:01i ti stvarno mislis da je to dobra stvar bolje mu je ici lutvu vodati nego to uraditi 90% navijaca zelje ga ocima ne moze i vjedva bi čekali da ga za damu objese zbog ove bruke i sramote svi znaju ko je krivac i ne znam koji vrag pokusavate raju uvjeriti u suprotno ono hiljade i hiljade navijaca u krivu samo vi ispravni nece da mozeplavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 22:56Robust oko moje drago, Amar nije nikad ni otisao. Ti mislis da Baka vodi nesto, a to je samo dogovor Uprave, Amara i Bake. Cim odigramo sa Krupom vraca se Babuka na klupu.![]()
![]()
Amaru smo odani,
Prodat ćemo pomoćni,
Navijači nemočni.
-
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:22ma kraj je davno odsviran samo nama jos nije receno da je zadnja lopata davno bacena i da su se svi halali samo ta info kasni do nassarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 23:20Najveca tuga brate moj, jedni su jedva docekali da brane svog i da pljuju i da se nasladjuju kako je tad bilo dobro a isti nam khurac bio tad. Ovim drugim ne mozes nista rec odma ne navijas za Želju odma si pitar.. ma golema tuga i pitanje je kad cemo se izvuc ako se uopste ikad izvucemo gdje smo dosli dragi Bože.
jer ovo je suludo sta se vise desava oko kluba ovo vise nije nesposobnost ovo su dublje igre da se obezvrijedi klub i da ga neko pokupi za sicu sve vec vidjeno u ovoj državi a mi smo nijemi posmatraci toga
A mi ne mozemo tu nista, nazalost koliko god ljudi krivili nas sto samo gledamo mi ne mozemo nista uradit. Nadam se da ce se barem nekom od slinih Željovaca inat upaliti halalio bi 10 pa u ovom trenutku cak i 15 godina samo da krenemo sa oporavkom. Jer ovo kuda idemo vodi samo u provaliju.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Sva tri gola Sirokog smijesna.Kod drugog gola sirokog iz kornera nezna covjek bili se smijao ili plakao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.