S obzirom na to kako Thiem igra , ja bih ga odero.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Najlošiji Rafa na šljaci od 2016. godine. Plitak, spor ko puž, ofanzivno ništa... ovakav neće uzet RG.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NerminFatic
- Kontakt:
Omladina napokon dosla do dana da rusi velikane. Zverev imao 0:5 protiv Rafe a sada je vec 4:5 u H2H. Rafa ga nije dobio vise od tri godine. Doobar mec njemackog Rusa i velika pobjeda na Rafinom terenu. 
Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 07 maj 2021, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci jos samo Novak ostao kao ozbiljan teniser od nekadasnje velike cetvorke.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Jel ove godine Kultura življenja ili je u HNK drugi naziv za taj predmet u osnovnim školama?
"We need to suffer. And we need to fight."
A sto igra ovaj Nadal, uzima Thiema lagano
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
i tako strucnjaci prognozirali setnju rafe do 5500p na sljaci. lijepo kazem nije bivalo nikada, ni kada je bivao u puno boljoj formi i igrao svoje najbolje sezone. rano ispadanje na oba dosadasnja mastersa i prelagan zrijeb do finala barcelone gdje je cici imao ML. ovdje isto prvi ozbiljan protivnik i kraj. i dalje je naravno favorit na RGu ali 5500p, puno je kume.lucky13 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:30da samo sto je 2017. najlosija godina u noletovoj karijeri. s tim da to nije ni tacno. 2017. je uzeo MC i madrid i izgubio u QF rima isto od tima. cijelu sljaku (sva 3 mastersa + RG) je pocistio jedino 2010. koja je njegova najbolja sezona i prije noletovog definitivnog proboja 2011. i pojave tima. s tim da ni te godine nije uzeo sve to pobrojano jer nije ni igrao ove manje turnire na sljaci. znaci nikada u karijeri nije uzeo RG + 3 mastersa + ATP500 na sljaci.ronaldo99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:21
Ne znam sta je cudno,pisao sam ima skoro mjesec dana da je Rafa izjavio da ce vjv sve propustiti do sezone sljake.
Jednostavno on tu zeli da je fit i da osvoji sve,a to u prevodu znaci 5500 poena2017 je to sve uzeo,2018 mu je falio Madrid gdje je ispao u 1/4 od Thiema,tako da sve je moguce prijatelju,to nije bilo tako davno kao sto ti govoris
dobro sto je ispao i on i medo. cisto liste radi a i da ne broji ove velike titule. nadam se da ce se i nole trgnuti, spremiti i uozbiljiti za ostatak sljake i vimbl.
Ne moze vise Rafko,nego sta ceka kad ce on u Visoko..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jos malo pa ce neko ubaciti h2h zadnjih meceva Rafe i Sase u pitanje za kviz.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma Fedja je babuka
Mora da poradi fizički na sebi, nekako je trom po pitanju kretanja po meni.
Da je RG sekund brzi ne bih mu davao šanse favorita u ovakvoj formi, ali on je još uvijek favorit broj jedan jer se jednostavno prilagodi bolje RGu nego bilo koji drugi teniser.
Bas sam primjetio da je Rafa iz te 2017te za ovog Rafu djelovao po pitanju kretanja mnogo mnogo bolji, kao da mu fali malo brzine kad ide na FH.
Da li to dodje sa godinama ili je losa priprema, ako bude imao teži žrijeb biće neizvjesno na RG.
Ali definitivno je no. 1 favorit.
Mateo od 1-3 u drugom setu naniza 11 gemova i pomete Garina.
Da, definitivno. Fizički ne postoji, kondicija 0, ne sjećam se kad je uzeo duži poen, lipše poslije 10-15 udaraca. Nema energije, kretanje loše, spor je, baš spor. Fali mu mečeva nema šta, zajebala ga je pauza od Australije do MC-a, ispao iz ritma, a vidjet ćemo jel kasno za buđenje. Sreća u nesreći je to što je i Tim u kurcu, a ni Novak nije bolji.AA23 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:56Mora da poradi fizički na sebi, nekako je trom po pitanju kretanja po meni.
Da je RG sekund brzi ne bih mu davao šanse favorita u ovakvoj formi, ali on je još uvijek favorit broj jedan jer se jednostavno prilagodi bolje RGu nego bilo koji drugi teniser.
Bas sam primjetio da je Rafa iz te 2017te za ovog Rafu djelovao po pitanju kretanja mnogo mnogo bolji, kao da mu fali malo brzine kad ide na FH.
Da li to dodje sa godinama ili je losa priprema, ako bude imao teži žrijeb biće neizvjesno na RG.
Ali definitivno je no. 1 favorit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uhh Novak odmah na Evansa,kontam da ce proci Evans Fritza,a Rafa vjerovatno na Sinnera,zanimljiv ce biti start Rima
Ko bi rekao da Mateo moze ovako dobro na sljaci igrati,u dobrom je nizu,uzeo Beograd i evo na putu je do finala mastersa.
- Felixians4
- Kontakt:
neloše se kreće,a dugonja,fh prejak i servis kad ide mada je plasman upitan, ima rezona da i ne zemlji ne bude neuspješan. čini se ko da on i sinner imaju pravi radnički mentalitet uz tenisku kvalitetu i zato bi za razliku od fogninija trebali iskorisiti potencijal. mateo bi mogao biti dugoročni član top10,jannik ima naravno puno viši plafon,a tu je i musetti. talijani i rusi imaju osiguranu budućnost u vrhu
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Mislim da je ovo prvi put da SK prenosi novi masters a da ovaj jos nije zavrsio. Bukvalno imam utisak da gledam isti turnir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.