FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
moze li se neko potruditi da nam priblizno kaze kakva su primanja najboljih zeljinih igraca
I mene ovo zanima, pa ako neko može da kaže...reebok23 je napisao/la:moze li se neko potruditi da nam priblizno kaze kakva su primanja najboljih zeljinih igraca
PS: Može i na PM, svejedno
ja znam da su najbolji iz sezona od 2000. do 2003. a to su bili muharemovic, muratovic, beslija i buki dobijali izmedju 50 i 100 hiljda km po sezoni, bas me zanima kakva je situcija sad.Omar500 je napisao/la:I mene ovo zanima, pa ako neko može da kaže...reebok23 je napisao/la:moze li se neko potruditi da nam priblizno kaze kakva su primanja najboljih zeljinih igraca
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Sad je izmedju 10 I 50reebok23 je napisao/la:ja znam da su najbolji iz sezona od 2000. do 2003. a to su bili muharemovic, muratovic, beslija i buki dobijali izmedju 50 i 100 hiljda km po sezoni, bas me zanima kakva je situcija sad.Omar500 je napisao/la:I mene ovo zanima, pa ako neko može da kaže...reebok23 je napisao/la:moze li se neko potruditi da nam priblizno kaze kakva su primanja najboljih zeljinih igraca
I ti ga pretjera, đe će biti 10 hiljada po sezoni, sigurno je više za najmanje 5 hiljada.Admiral_TM87 je napisao/la:
Sad je izmedju 10 I 50
Mislim da nije za foruma pa nemam ni namjeru da pisem o tome niko ne polaze ni racuna kolika je kome plata od nas, za slucaj neke glupe rasprave veca je nego sto mnogi misle ( niko ne igra za klikere ) sigurno im je znatno popravljena plata dolaskom Amara prvenstveno igracima koji su ponikli na Grbavici pa sad opet obnovom ugovora jer su se i dokazali tamo gdje treba na terenu i to postujem i smatram apsolutno ispravnim.reebok23 je napisao/la:moze li se neko potruditi da nam priblizno kaze kakva su primanja najboljih zeljinih igraca
Spominje se Mate Dragicevic da je otisao iz zrinjskog ja sam misljenja da nije los igrac pogotovo za nase uslove uostalom nastupao je i za Dinamo i Hajduk u zrinjski je dosao u losem trenutku po njih i spletom okolnosti nije pokazao koliko zna a i tu su redovni pokusaji odlaska vani i propustenih priprema, mada sam misljenja da on ima nesto dogovoreno vani...
Ako se neko sjeca prijeteljske utakmice sa zrinskim po samom dolasku Amara strpo nam je dva gola u 10-15 minuta...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
To ti je najmanje, a imaju dvojica sa po 60, to ti je sve bez premijaOmar500 je napisao/la:I ti ga pretjera, đe će biti 10 hiljada po sezoni, sigurno je više za najmanje 5 hiljada.Admiral_TM87 je napisao/la:
Sad je izmedju 10 I 50
Posto ja zavrsavam sa radom na stranici, objavljujemo oba intervjua odjednom...uzivajte!!
fkzeljeznicar.com intervju: Branimir Jelušić, dio II
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... sic-dio-ii
fkzeljeznicar.com intervju: Branimir Jelušić, dio III
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... ic-dio-iii
fkzeljeznicar.com intervju: Branimir Jelušić, dio II
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... sic-dio-ii
fkzeljeznicar.com intervju: Branimir Jelušić, dio III
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... ic-dio-iii
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Clan 70. ZAKONA O RADUOmar500 je napisao/la:I ti ga pretjera, đe će biti 10 hiljada po sezoni, sigurno je više za najmanje 5 hiljada.Admiral_TM87 je napisao/la:
Sad je izmedju 10 I 50
Kolektivnim ugovorom, pravilnikom o radu ili ugovorom o radu odreduju se periodi
isplate place, koji ne mogu biti duzi od 30 dana.
Prilikom isplate place poslodavac je duzan zaposleniku uruciti pismeni obracun place.
Pojedinacne isplate place nisu javne.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dok smo razgovarali sa Branetom u jednom sarajevskom kafiću nismo mogli a da ne steknemo utisak da je ovaj razgovor mogao teći još mnogo sati.Seyo_TM je napisao/la:Posto ja zavrsavam sa radom na stranici, objavljujemo oba intervjua odjednom...uzivajte!!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
madridista
- Kontakt:
može li mi neko reći koliko koštaju ovi šalovi željo 1921 i bar šalovi koji će se danas prodavati u udruženju?
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
20 KMmadridista je napisao/la:može li mi neko reći koliko koštaju ovi šalovi željo 1921 i bar šalovi koji će se danas prodavati u udruženju?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
Rovcanin uopste nije vazan za nas i ne bi bio hendikep da nas napusti.Osim voli ¨debele"
u napadu i tu je kraj price.Odnos prema klubu i profesionalnost Rovcanina je izbacila iz ekipe.Mozda bi i bolji bio da malo smanji kockanje
Veoma mi je zao bilo kad je Selimovic otisao jer sam misljenja da je one utakmice sto je odigrao bio medju najboljim na terenu ako ne i najbolji.Dragicevic je dobar igrac i nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti s njim.
Veoma mi je zao bilo kad je Selimovic otisao jer sam misljenja da je one utakmice sto je odigrao bio medju najboljim na terenu ako ne i najbolji.Dragicevic je dobar igrac i nadam se da cemo se uspjeti dogovoriti s njim.
AMAR OSIM!
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Pocinje ti u 5sektm87or je napisao/la:u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
Nije niko ni rekao da se neko dogovara sa njim vise je suplja ovdje na forumu...kalimero je napisao/la:Rovcanin uopste nije vazan za nas i ne bi bio hendikep da nas napusti.Osim voli ¨debele"u napadu i tu je kraj price.Odnos prema klubu i profesionalnost Rovcanina je izbacila iz ekipe.Mozda bi i bolji bio da malo smanji kockanje
![]()
Ono sto bi mene ucinilo sretnim je da odradimo pripreme po uzoru na proslu godinu a nema razloga da tako ne bude, od bitnih igraca falice Kerla, da potpise neki junior za prvi tim u prvom redu Zoletic i da se eventualno pojacamo sa jednim kvalitetnim igracem ako izleti jedan takav naravno na poziciji gdje nam skripi a po meni necemo puno pogrijesiti da dovedemo i odbranbenog i veznog i napadaca pa sta bude na raspolaganju u svakom slucaju cemo uci jaci uz povoljni rapored= uspjeh.
do 20hLiMvOtElJoZe je napisao/la:Pocinje ti u 5sektm87or je napisao/la:u koliko sati pocinje prodaja salova??????!!!!!!!
Eldar u Celiku
neko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu 
5.00
40 ljudi u udruzenju (o onima koji nisu uspjeli uci do tog trenutka necu ni da pricam ^^)
sumnjam da je ista ostalo al eto moze neko probat naci
sal je predobar svaka cast
mislim na željo 1921
)
40 ljudi u udruzenju (o onima koji nisu uspjeli uci do tog trenutka necu ni da pricam ^^)
sal je predobar svaka cast
mislim na željo 1921
pile87 je napisao/la:Eldar u Celikuneko mi rece da je Riki Pljevljak nas omaldinac na probi u olimpicu
Cuo sam za Pljevljaka da je najbolji bio u ovoj polusezoni u Gorazdu.Mogla bi se na njega obratiti paznja jer je nase dijete i sigurno talentovan igrac.
AMAR OSIM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.