FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma kad su tebi sehic, blazevic i milicevic opcije na bekovskim pozicijama sve ti je jasno, ekipa za druge federalne....
Baka nece ostati trener to je sigurno.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
To je on odlucio al samo uvija u celofan jer je vidio da se zaje.bo sto je dosao.
Radis odmah cistkuu saradnji s upravom. Poslije današnje utakmice u dogovoru s upravom odmah isplatis dug prema Ikicu, Miletic i das im papire.
A onda sljedecu utakmicu Celikovica kakav god dogovor ima posaljes nazad u Rijeku. E to bi onda značilo da se radi nesto konkretno.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
pa nemaju da im platu daju a ne da im raskinu ugovore, mahalanje i samo mahalanje....
Ma jeste li realni? Kao prvo ova ekipa nije uradila uopšte pripreme, igrači nisu spremni da trče 60 minuta. Drugo ova ekipa je puna amaterizam. Pa mislim da bi ih Narva Trans hladno uzela. Nije Baka mađioničar.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa to je kvaka. Obećali su Baki da ce ispuniti obećanje. A imaju pare isplatiti dva igrača da **** rak raka. Odmah papir u ponedjeljak Pa Pa.
Bolan ti zbog mahale stavljas Miletića na stopera a Kosoric za njega izmislio fudbal. Svi ovi porazi su dokaz da je Kosoric najmanje kriv kad su mu se navalili na vrat. I sklonis ga jer si mahalski klub i sta si dobio? 6 poraza a igras bez njega,kao on je problem.
Opet ti kažem ako si karakter das im uslov jedan po jedan da idu iz kluba i zdravo đaci.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Kosorić=Baresi fudbalski preinteligentan izmislio fudbal za sve u nasoj ekipi najjaci nas igrac. 

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Vi ste od Ikića pravili fudbalera frajer prelos, nema veze sto je citavu sezonu najstandardniji i sto u citavoj sezoni nije imao gresku za njega je Kosorić Segio Ramos. Bravo debiluuuuuuu
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma ni Miletić nije cvjecka, kako se pozicionira na ubačaj to je strašno.
Onaj odlaska u svlačionicu i ono nepoštovanje kluba i saigraca odmah mu dati papire i da se goni u tri lijepe materine. Das im priliku da igraju u najvecem klubu u državi a oni ovako vraćaju. Istjerat ih ko stoku iz kluba.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
@Brkooo kakav ti je bio Gasal?
Trebali bi pocet razmisljat o guranju Kulašina lijevo. Mali je ubica.
Trebali bi pocet razmisljat o guranju Kulašina lijevo. Mali je ubica.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Cuj cistka u saradnji sa upravom, kakvom bolan upravom. Ljudi Baki obecali u pregovorima da ce u 10 dana dati igracima 50% zaostalih plata a ubrzo nakon toga i ostatak, do dana danasnjeg nisu nista uradili, izradili covjeka..
Imaju li novinari muda da kontaktiraju Cerica i da ga podsjete na njegova obecanja i da mu jebu mater automatski ako pocne da filozofira o Dzeki, Visci, Sehicu, prijateljima i poslovnim partnerima, direktoru Brentforda, pa onda Edmond Chu, Rick Parry i sta kazu iz prve ruke Ferguson i Klopp o atmosferi u svlacionici itd.
Imaju li novinari muda da pitaju Badzka sta se desava, jel podnio ostavku, jel u klubu, vodi li svoju firmu ili mozda se preokupirao fudbalskim klubom Igman iz Konjica? Da pitaju Sam X.Li zna li da je u upravnom odboru FK Zeljeznicar? Da pitaju Dinu Husaka jel poceo da pravi novi statut, ako jeste dokle je stigao? Da pitaju i ove druge clanove uo sta su uradili za klub?
UPRAVNI ODBOR
Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član
Imaju li novinari muda da kontaktiraju Cerica i da ga podsjete na njegova obecanja i da mu jebu mater automatski ako pocne da filozofira o Dzeki, Visci, Sehicu, prijateljima i poslovnim partnerima, direktoru Brentforda, pa onda Edmond Chu, Rick Parry i sta kazu iz prve ruke Ferguson i Klopp o atmosferi u svlacionici itd.
Imaju li novinari muda da pitaju Badzka sta se desava, jel podnio ostavku, jel u klubu, vodi li svoju firmu ili mozda se preokupirao fudbalskim klubom Igman iz Konjica? Da pitaju Sam X.Li zna li da je u upravnom odboru FK Zeljeznicar? Da pitaju Dinu Husaka jel poceo da pravi novi statut, ako jeste dokle je stigao? Da pitaju i ove druge clanove uo sta su uradili za klub?
UPRAVNI ODBOR
Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član
Napustiš klub ako nisu ispostovali odmah sutra, sta se tu ima onda dalje raditi u klubu?
by KANA
by KANA
Izasao je u 86.-87. minuti vjerovatno i sam svjestan sto izlazi tako da taj odlazak odmah u svlacionicu ne cudi. Iskren da budem Ikic najvise od svih igraca ima pravo da nas "riba" jer je bio u prvoj polusezoni najbolji nas igrac, imao priliku ici na zimu pa ostade, nije igrao ono na pocetku polusezone krivicom kluba zbog papira. Do sada je bio maksimalno profesionalan i ne vidim zasto bi sad namjerno nesto uradio kad mu je ostalo jos da bude 3-4 utakmice ovdje da odigra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma Amar nas najviše upropastio, sve ijedan mogući transfer bilo kojeg igrača trebao je prodati. Ikića, Lendrića, ovog, onog. Sve redom. Jer su svi amateri
On je jedan od krivaca sto nas nabijaju Krupa, Mladost, Sloboda, Radnik, Olimpic. Uz Celikovic, Miletića, Milicevica jedan od gorih igraca koji su došli u klub. Bezobrazluk na nivou.
Čime on ima bilo sta da zasluzi. Ovo sto je danas uradio isto kao da je skinuo i bacio dres. Kakve crne minute, stoku iz kluba nabiti odmah.
Primili smo 8 golova kad je igrao Ikic
A 13 kad je igrao Miletic. I to od ekipa koje ispadaju iz lige. Bruka kakvo smece igra za nas klub. Ljudski odron i sljam. A od kad igra Celikovic primilo smo 15 golova.
I zašto je šatro Sabanadzovic povrijeđen jer ne moze igrati od kvazi fudbalera, a to bas zamjeram Amaru.
Čime on ima bilo sta da zasluzi. Ovo sto je danas uradio isto kao da je skinuo i bacio dres. Kakve crne minute, stoku iz kluba nabiti odmah.
Primili smo 8 golova kad je igrao Ikic
A 13 kad je igrao Miletic. I to od ekipa koje ispadaju iz lige. Bruka kakvo smece igra za nas klub. Ljudski odron i sljam. A od kad igra Celikovic primilo smo 15 golova.
I zašto je šatro Sabanadzovic povrijeđen jer ne moze igrati od kvazi fudbalera, a to bas zamjeram Amaru.
by KANA
by KANA
I ja mislim da je maksimum izvukao trenutno, pogotovo sada kad nam je ekipa psiholoski u padu. Glupo je reci da tu ina neke zelje, da se vidi nesto a mi 12u utakmicu nismo dobili, ali ima nekih pomaka makar u toj borbenosti i zalaganju.delinjo je napisao/la: ↑08 maj 2021, 02:02Ja ne znam sta ljudi ocekuju,da dodje Baka i odjednom Sinisa centrira svaku na glavu,Eric brani kao nikad u zivotu,Bojo dobije na brzini itd ...jebote on sto je mogao i uradio je ,borbenost izgleda na vecem nivou,zalaganje takodjer,cak je i par mladih igraca ubacio i to je sve ono sto on moze na ekipu koju nije selektirao...
Ne znam sta ti kazes za malog Gasala. Po meni sasvim solidno danas, da ga ne hvalim previse. Ima onaj prvi korak u driblingu dobar, a ima i sut solidan vidjelo se u sedmoj minuti. Moglo bi nekog hajra od njega da bude.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Alipasino, bablaz1, bordospartanac, bvsic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lewy21, Lokomotifa, Morgen19, Paromlinac, Proximic, sebalos, tiagofaria25, WeekendOffender i 166 gostiju.