Onako, vidi se da je potencijal ali je jos uvijek u nekom grcu, nikako da se opusti i pokaze sta zna. Imao je jedan dobar sut u prvom poluvremenu(u sedmoj minuti ako se ne varam). Vise treba da preuzima odgovornost. Previse se krije od lopte. On treba da vise ide u dribling, da vise pokusava da probija, da suta prema golu itd.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 03:07@Brkooo kakav ti je bio Gasal?
Trebali bi pocet razmisljat o guranju Kulašina lijevo. Mali je ubica.
Ne znam da li je do Bake ali meni djeluje nekad da je previse udaljen od gola, kao da je desni vezni a ne desno krilo. Siroki prije svog prvog gola je odlicne dvije akcije po desnoj strani uradio, fenomenalne lopte u prostor, iza ledja odbrane. To je nesto sto nama fali u fazi napada, fali nam te kreativnosti, kako bi Gasal sa svojom brzinom dosao do izrazaja. Previse poziciono napadamo, npr. kad dobije Gasal loptu on mora proci minimalno 1-2 igraca da bi dosao uopste u nesto sto bi kasnije u daljoj fazi napada mozda ali mozda bila neka sansa, dok Siroki preciznim loptama iza ledja nasih bekova dolazi odmah u dobre i opasne situacije..
Kulasin ce ako se nastavi razvijati kako treba i ako nastavi raditi na sebi biti zvijer od igraca. Volio bih da mu Baka da sansu umjesto sto forsira Veselinovica, Mujezinovica itd. . Mali ne da je brz nego je prebrz, prodoran, ima fin sut itd..
https://m.youtube.com/watch?v=gs0Sl9IhUBE&t=3849s
Od 1:04:05, njegov gol protiv Makedonije u19
Jedna stvar mi je jos nevjerovatna. Forsiramo parmake u vidu Miletica, Kosorica itd a ignorisemo mladog i talentovanog i modernog stopera iz juniora, Amara Drinu. Odlicno cita igru i odlicno igra nogom. Za juniore je u 20 nastupa zabio 5 golova, od toga je jedan bio spektakularan, skoro sa centra u stilu Varupe. Malom je 18 godina, dobio je poziv i za u21 reprezentaciju. Starcevic vidi potencijal u njemu a mi ne vidimo, mi cemo nastaviti da forsiramo parmake. Zalosno..