FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta mislite,kone uzmu bod Borcu i time naprave kljucni korak da mi uzmemo titulu 

Ja sam ubijedjen da ce ih kone rasut,ovaj rezultat danas nam ide u prilog sto ce i zrinjski morat zapet ako zele evropu igrat a tu je i tc i sloboda tako da ocekujem da ce se borac bar u dvije okliznut do kraja
-
- Kontakt:
Zrinjski maltene ne smije izgubiti u Banja Luci. Široki pored boljeg međusobnog, ima i fin raspored.Kuci su realno favoriti protiv Tuzle i Mladosti, idu u goste Slobodi gdje mogu kupiti bodove i Radniku, kojem u zadnjem kolu bodovi vjerovatno nece trebati.
Sloboda ako pobjedi Olimpik, 99 % ce i teoretski osigurati opstanak (imaju bolji međusobni i od Krupe i od Radnika), tako da ce zadnja četiri kola moci komotno da mešetari i prodaje bodove, ionako nemaju za kifle.
Sloboda ako pobjedi Olimpik, 99 % ce i teoretski osigurati opstanak (imaju bolji međusobni i od Krupe i od Radnika), tako da ce zadnja četiri kola moci komotno da mešetari i prodaje bodove, ionako nemaju za kifle.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 08 maj 2021, 03:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nije teško pronači razlog problema u kojem smo sad, nismo slučajno izgubili +13, na stranu sve igre Vice i njegovog Borca, Vinko nas je izdao. Čovjek jednostavno ne želi titulu. To prije svega vidimo u njegovim potezima u toku utakmice, je li toliki problem bio ubaciti Sušića kad je trebalo malo stati na loptu i držati posjed, ovo je samo jedan primjer a ima ih dosta ove polusezone. Kad ja to vidim, koji nemam dana fudbalskog staža, što ne bi on koji se cijeli život bavi tim poslom. Jednostavno, nemoguće da je toliko nestručan da ne vidi u čemu je problem. Žao mi je igrača koji izgaraju, ali nas Vinko koči. Volio bih vidjeti Mustedanagića zajedno sa Sušićem, ali sve se bojim da to neću dočekati. Bio bi red da jednom Pejovića ostavi na klupi, svaka čast za par poteza na derbiju, ali je to jedino što je uradio kako je došao u naš klub. Koliko god željeli titulu, nećemo je osvojiti i ja sam se već pomirio s tim. Sutra ćemo gledati klasično nabijanje razlike i tu je kraj.
PS nisam Husrefov fan, samo sam realan.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Ma zaštitiće nas UNPROFOR, NATO, EU, Biden, UEFA, mirno spavajmo.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 02:14Zamisli da ovako masakriraju Zvezdu ili Partizana, davno bi Vico i kompanija bili u gepeku, a neki vec ispod zemlje.
Nas yebe ko stigne i samo nijemo posmatramo![]()
Samo naprijed Saraj'vo!
Da li bi mi vjerovao kad bih ti rekao na sta bi to ličilo da imas Zinedina i Šušića u istom sastavuEdberg23 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 03:38Nije teško pronači razlog problema u kojem smo sad, nismo slučajno izgubili +13, na stranu sve igre Vice i njegovog Borca, Vinko nas je izdao. Čovjek jednostavno ne želi titulu. To prije svega vidimo u njegovim potezima u toku utakmice, je li toliki problem bio ubaciti Sušića kad je trebalo malo stati na loptu i držati posjed, ovo je samo jedan primjer a ima ih dosta ove polusezone. Kad ja to vidim, koji nemam dana fudbalskog staža, što ne bi on koji se cijeli život bavi tim poslom. Jednostavno, nemoguće da je toliko nestručan da ne vidi u čemu je problem. Žao mi je igrača koji izgaraju, ali nas Vinko koči. Volio bih vidjeti Mustedanagića zajedno sa Sušićem, ali sve se bojim da to neću dočekati. Bio bi red da jednom Pejovića ostavi na klupi, svaka čast za par poteza na derbiju, ali je to jedino što je uradio kako je došao u naš klub. Koliko god željeli titulu, nećemo je osvojiti i ja sam se već pomirio s tim. Sutra ćemo gledati klasično nabijanje razlike i tu je kraj.
Primarno mislim na fizičku sposobnost i utjecaj na terenu, volim i ja TSS-a, majstor je sa loptom i sve, al igramo u takvoj ligi da fizičke sposobnosti nadvladaju tehničke, na kraju dana sve se svodi kod nas na to ko moze vise-brze istrčati, dok se Tino okrene-prodje akcija, Zinedin se polahko vraća u formu, al vidis i sam da on nema snage za više.
Jednostavno imamo lose osmišljen i postavljen igrački kadar, i to je to,i Hadžija je dobio nogu upravo zbog toga
- ElCartel11
- Kontakt:
Kone ne mogu same sebe pobjediti sta vam je. Vise polazem nade u Slobodu nego u kone.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ljudi su gladni i žedni.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 04:03Kone ne mogu same sebe pobjediti sta vam je. Vise polazem nade u Slobodu nego u kone.
Ponudi im lijepu paru, ima da se na glavu bacaju
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Razumijem ja da su spori igrači, ali probaj jednom, i tako prosipamo bodove, ali uvijek na isti fazon, mijenjaj nešto. I npr. zašto nije pružio priliku nekom omladincu, ne računam ove već standardne? Govorim za raniji period, sad su već utakmice kad se lomi prvenstvo, gotovo je. Kako da dobijemo novog Djokanovića, nikako. Ne pamtim kad je neki omladinac dobio priliku, osim Bešića protiv Tuzle. Djeca sa 17 godina u Evropi nose svoje ekipe.Saban123 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 03:44Da li bi mi vjerovao kad bih ti rekao na sta bi to ličilo da imas Zinedina i Šušića u istom sastavuEdberg23 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 03:38Nije teško pronači razlog problema u kojem smo sad, nismo slučajno izgubili +13, na stranu sve igre Vice i njegovog Borca, Vinko nas je izdao. Čovjek jednostavno ne želi titulu. To prije svega vidimo u njegovim potezima u toku utakmice, je li toliki problem bio ubaciti Sušića kad je trebalo malo stati na loptu i držati posjed, ovo je samo jedan primjer a ima ih dosta ove polusezone. Kad ja to vidim, koji nemam dana fudbalskog staža, što ne bi on koji se cijeli život bavi tim poslom. Jednostavno, nemoguće da je toliko nestručan da ne vidi u čemu je problem. Žao mi je igrača koji izgaraju, ali nas Vinko koči. Volio bih vidjeti Mustedanagića zajedno sa Sušićem, ali sve se bojim da to neću dočekati. Bio bi red da jednom Pejovića ostavi na klupi, svaka čast za par poteza na derbiju, ali je to jedino što je uradio kako je došao u naš klub. Koliko god željeli titulu, nećemo je osvojiti i ja sam se već pomirio s tim. Sutra ćemo gledati klasično nabijanje razlike i tu je kraj.
Primarno mislim na fizičku sposobnost i utjecaj na terenu, volim i ja TSS-a, majstor je sa loptom i sve, al igramo u takvoj ligi da fizičke sposobnosti nadvladaju tehničke, na kraju dana sve se svodi kod nas na to ko moze vise-brze istrčati, dok se Tino okrene-prodje akcija, Zinedin se polahko vraća u formu, al vidis i sam da on nema snage za više.
Jednostavno imamo lose osmišljen i postavljen igrački kadar, i to je to,i Hadžija je dobio nogu upravo zbog toga
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Ovde vecina se nije nikad bavila nogometom. Nece ni jedan trener (osim ovako kad klub dodje ko zeljo izgubi sve 15 igraca odlazi a ima dovoljno bodova da ne moze ispast) mjenjat igrace iz prvih 11 ko na traci, jer igrac koji je standardan mora bit standardan i kad malo slabije odigra (ne ga mjenjat radi 3-4 utakmice kad odigra slabije) takodje igrac koji je rezerva mora znat da je rezerva jer ga je ovaj iz prvih 11 dobio na pripremama ili bolje se pokazo u datom momentu i mora cekat priliku i kad je dobije da je zgrabi i da bude 3x bolji od svog protivnika. Mislim ZIDAN je mali primjer kako se to radi. Jer ako ti konstantno rotiras jednu ovaj dvije onaj pa ponovo onaj igraci gube ritam gubi samopouzdanje i dodje u taj stadi koliko i kako god odigram opet cu za par utakmica bit tu..
Ubjedjen sam ako pobjedimo sve 4 utakmice sa 3 gola po utakmici da smo prvaci taman da bojac uzme svih 5
Ubjedjen sam ako pobjedimo sve 4 utakmice sa 3 gola po utakmici da smo prvaci taman da bojac uzme svih 5
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo duboko podijeljeni i kod njih se ne može desiti ovo, nemoguće je.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 02:14Zamisli da ovako masakriraju Zvezdu ili Partizana, davno bi Vico i kompanija bili u gepeku, a neki vec ispod zemlje.
Nas yebe ko stigne i samo nijemo posmatramo![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igraci su slobodni sljedeceg mjeseca, ugovori isticu, niko nece ginut da se ne bi ozljedio, da sebi sjebe prelazni...ElCartel11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 04:03Kone ne mogu same sebe pobjediti sta vam je. Vise polazem nade u Slobodu nego u kone.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ja bože sačuvaj, pa kojeg omladinca bi ti stavio na ACMa života ti i šta konretno ti možeš mijenjati sa ovakvim sastavom.......Edberg23 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 04:09Razumijem ja da su spori igrači, ali probaj jednom, i tako prosipamo bodove, ali uvijek na isti fazon, mijenjaj nešto. I npr. zašto nije pružio priliku nekom omladincu, ne računam ove već standardne? Govorim za raniji period, sad su već utakmice kad se lomi prvenstvo, gotovo je. Kako da dobijemo novog Djokanovića, nikako. Ne pamtim kad je neki omladinac dobio priliku, osim Bešića protiv Tuzle. Djeca sa 17 godina u Evropi nose svoje ekipe.Saban123 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 03:44Da li bi mi vjerovao kad bih ti rekao na sta bi to ličilo da imas Zinedina i Šušića u istom sastavuEdberg23 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 03:38Nije teško pronači razlog problema u kojem smo sad, nismo slučajno izgubili +13, na stranu sve igre Vice i njegovog Borca, Vinko nas je izdao. Čovjek jednostavno ne želi titulu. To prije svega vidimo u njegovim potezima u toku utakmice, je li toliki problem bio ubaciti Sušića kad je trebalo malo stati na loptu i držati posjed, ovo je samo jedan primjer a ima ih dosta ove polusezone. Kad ja to vidim, koji nemam dana fudbalskog staža, što ne bi on koji se cijeli život bavi tim poslom. Jednostavno, nemoguće da je toliko nestručan da ne vidi u čemu je problem. Žao mi je igrača koji izgaraju, ali nas Vinko koči. Volio bih vidjeti Mustedanagića zajedno sa Sušićem, ali sve se bojim da to neću dočekati. Bio bi red da jednom Pejovića ostavi na klupi, svaka čast za par poteza na derbiju, ali je to jedino što je uradio kako je došao u naš klub. Koliko god željeli titulu, nećemo je osvojiti i ja sam se već pomirio s tim. Sutra ćemo gledati klasično nabijanje razlike i tu je kraj.
kaže nije ništa mijenjao čovjek a na ACMu se izrotitali Sušić- Varešanović-Mešanović-Milanović-Mustedanagić, čovjek još i formacije mjenjao , Mešabovciću izmišljao pozicije itd itd
činjenica da je tim proigrao kako je Zizu počeo na ACMu igrati i da se formirao taj neki trozubac (Mustedanagić, Fanimo i Mešanović) u napadu al kada ti ekipa ima 80+ žutih kartona, gdje protivničkog igrača ne smiješ pipnuti jer odmah ide žuti karton ja stvarno ništa treneru zamjeriti ne mogu.
i na sve to imaš jednog Pidru na beku kao prvu opciju te na krilu Velkoskog/Juića/Milanovića
Da je kako pregrmiti ovih par utakmica pa na njeto dobar reset ekipe treba napraviti ako ne zbog evrope onda zbogsljedeće sezone jer vidite šta tek tada možemo očekivati
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 08 maj 2021, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav ba Željo sta vam je. Sinoć protiv širokog ljudi ih prolaze a oni nista. Vidi se da bojkotiraju a borac ce im peticu uvaliti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Danas navijati za Mladost protiv Radnika sa pobjedom resavaju opstanak, stim da sledecu igraju Krupa- Radnik i tu ispada jedan klub iz RS.
Mostarski derbi mozda bi nam najvise odgovarao remi jer bi Zrinjski u Banjaluci sa porazom se doveo u situaciju da im Evropa visi. Opasno im za vrat puse Siroki koji ima najbolji raspored.
Mostarski derbi mozda bi nam najvise odgovarao remi jer bi Zrinjski u Banjaluci sa porazom se doveo u situaciju da im Evropa visi. Opasno im za vrat puse Siroki koji ima najbolji raspored.
Dobice Borac kone sa najmaje 3 razlike. Vise se uzdam u Zrinjski
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hoće li klub ista izbacivati u vezi crvenog? Pritisak treba praviti
FC United Of Manchester !
Haj sto se nasi cude crvenom, nego se i tuzlaci cude

This time next year, we'll be millionaires!