FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo prljavo igrat do kraja, pokazat bezobrazluk.
Beusu na noge otić, pitat ga hoćeš evropu, imaš našu podršku za utakmicu sa Borcem, evo i od nas šta god treba za pošteno suđenje i borbu protiv sudije u toj utakmici, dat im i pare za dodatnu motivaciju.
Beusu na noge otić, pitat ga hoćeš evropu, imaš našu podršku za utakmicu sa Borcem, evo i od nas šta god treba za pošteno suđenje i borbu protiv sudije u toj utakmici, dat im i pare za dodatnu motivaciju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli uplate budžet rs-a na pobjedu Krupe, kvota 24
ovako nije bilo kad City igra sa WBA
Na Real iz Banja Luke 1.08

Na Real iz Banja Luke 1.08

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hoce li se oglasiti ko od legendi ili samo kad je njihovoj guzici prpa
sto Vinko ne izadje ispred i kaze ljudi nemamo kvalitet kao prvu polusezonu nemamo igrace zato se ovako patimo
sta Vinko treba da uradi da dobije otkaz
Ko je kriv sto zinedin u zadnje dvije tekme ima asis i gol a do prije dva kola kao i da nije bio u klubu,sigurno nisam ja
zasto se igra defanzivno a hocemo iskorak u evropu,ne moramo nikad igrat evropu ako cemo igrat kao protiv seltika,gdje nismo imali suta u 90 minuta
ko je kriv sto najskuplja ekipa lige igra kao da nisu nikad ni na terminu igrali,pola ih fizicki nespremno i da jednog Mesanovica drzimo u igri samo zato sto trci,dotle doslo,ako trci nek igra
jel imamo covjeka u klubu da uzvadi neku statistiku,koliko su napadaci igrali a koliko su zabili,ili koliko pogresnih pasova pidro ima po tekmi
sem utakmice protiv zelje nasi igraci nisu pokazali zelju za pobjedom,nismo nikog napali
ceka se gubitak titule da se poduzmu neki koraci,Vinko je sa Hadzijom trebao letiti da vise ne kroci blizu fudbala a ne blizu stadiona,nista losije ne bi igrali ni sa uscuplicem ,jos jednom najmoderniji trener i jedan od najjacih koji je vodio nas klub je bio Kodro,covjek je u 16 utakmica imao 11 pobjeda i 33 postignuta gola i sa samo 2 poraza dobio otkaz na klupi,Husref je zamal prokockao 9 bodova i otkaz a ovaj moze prokockati 30 i nista
sto Vinko ne izadje ispred i kaze ljudi nemamo kvalitet kao prvu polusezonu nemamo igrace zato se ovako patimo
sta Vinko treba da uradi da dobije otkaz
Ko je kriv sto zinedin u zadnje dvije tekme ima asis i gol a do prije dva kola kao i da nije bio u klubu,sigurno nisam ja
zasto se igra defanzivno a hocemo iskorak u evropu,ne moramo nikad igrat evropu ako cemo igrat kao protiv seltika,gdje nismo imali suta u 90 minuta
ko je kriv sto najskuplja ekipa lige igra kao da nisu nikad ni na terminu igrali,pola ih fizicki nespremno i da jednog Mesanovica drzimo u igri samo zato sto trci,dotle doslo,ako trci nek igra
jel imamo covjeka u klubu da uzvadi neku statistiku,koliko su napadaci igrali a koliko su zabili,ili koliko pogresnih pasova pidro ima po tekmi
sem utakmice protiv zelje nasi igraci nisu pokazali zelju za pobjedom,nismo nikog napali
ceka se gubitak titule da se poduzmu neki koraci,Vinko je sa Hadzijom trebao letiti da vise ne kroci blizu fudbala a ne blizu stadiona,nista losije ne bi igrali ni sa uscuplicem ,jos jednom najmoderniji trener i jedan od najjacih koji je vodio nas klub je bio Kodro,covjek je u 16 utakmica imao 11 pobjeda i 33 postignuta gola i sa samo 2 poraza dobio otkaz na klupi,Husref je zamal prokockao 9 bodova i otkaz a ovaj moze prokockati 30 i nista
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mijenja se iz sekunde u sekundu
Borac - 1.06
Krupa - 35

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- siroliver69
- Kontakt:
4 boda cemo na kraju bježati Borcu.
- forza_juve
- Kontakt:
Cala, Kodro i Jović najveća gospoda što su vodila klub.
Prvi i treći sami dali ostavke kada nije išlo dok su ovog drugog otjerali iz nekih njima poznatih razloga. Mi što igramo sada je u rangu ko da nas vodi Zizovic, nemam ništa protiv Vinka ali brate ubi njegov fudbal, ubi ta sva nemoć na terenu i je računam nešto derbi jer izgleda da želju svako kanta ko imalo napadne.
Treba na kraju sezone Vinko izaći i reci nemam igrača da napadnemo protivnika niti sam ih imao ili da kaže ja odlazim jer ne mogu posložiti ekipu kako treba i kako zaslužuje Sarajevo.
Sljedeće godine bekovi pod moranje, vezni i krilo ostalo će onda lakše biti.
Mi beka nemamo već godinama
Prvi i treći sami dali ostavke kada nije išlo dok su ovog drugog otjerali iz nekih njima poznatih razloga. Mi što igramo sada je u rangu ko da nas vodi Zizovic, nemam ništa protiv Vinka ali brate ubi njegov fudbal, ubi ta sva nemoć na terenu i je računam nešto derbi jer izgleda da želju svako kanta ko imalo napadne.
Treba na kraju sezone Vinko izaći i reci nemam igrača da napadnemo protivnika niti sam ih imao ili da kaže ja odlazim jer ne mogu posložiti ekipu kako treba i kako zaslužuje Sarajevo.
Sljedeće godine bekovi pod moranje, vezni i krilo ostalo će onda lakše biti.
Mi beka nemamo već godinama
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Kone nece apsolutno nikakav otpor pruziti. Ne zato sto nisu kvalitetni nego sto ljudi marke nemaju i nece da igraju.
Sloboda je pogurana u Bijeljini i definitivno su osigurani za opstanak, obecan im je teren, znaci zadnje kolo ce se sklanjat Borcu u Tuzli. Jedino gdje ja nade polazem je TC i Husref.
Cak mislim da ce se i sa Zrinjom dogovorit vrlo lahko.
Sloboda je pogurana u Bijeljini i definitivno su osigurani za opstanak, obecan im je teren, znaci zadnje kolo ce se sklanjat Borcu u Tuzli. Jedino gdje ja nade polazem je TC i Husref.
Cak mislim da ce se i sa Zrinjom dogovorit vrlo lahko.
Pa nije Holivud jbte, cuj borac ce dobiti danas 5 razlike, Zrinju sa dva gola razlike, zelju sa 3 gola razlie, slobodu sa 4 gola razlika.
Pa slusate li vi sebe jbte i vjerujete li vi uopste sta pisete?
Pa da se okupi trenutno najbolji 11 u PLBiH ovo se nece desiti... Plus sto ljuei igraju bez dvojice bitnih igraca.
Da ce se stimati, mogu povjerovsti al ovako im nabijati gol razliku, ne da nije realno nego je smjesno.
Kakva je prica da gubimo titulu a imamo +3 trenutno i utakmicu vise....
Pa da se okupi trenutno najbolji 11 u PLBiH ovo se nece desiti... Plus sto ljuei igraju bez dvojice bitnih igraca.
Da ce se stimati, mogu povjerovsti al ovako im nabijati gol razliku, ne da nije realno nego je smjesno.
-
- Kontakt:
+1 hoce Sabrina sve posteno i fer u krdu kriminalaca i sa timom advokata,ne ide to tako al et.Inijesta je napisao/la: ↑08 maj 2021, 10:32BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 maj 2021, 10:02Kako smo naivni, nevjerovatno.
PRIJE ĆEMO MI KIKSAT DO KRAJA SA OVIM SUĐENJEM NEGO BORAC.
Pazite kvote na Borac danas, 5 plus golova nije ni 2 kvota.
Titulu smo izgubili 1000000% ako budemo čekali da Borac kiksa. Krupu pobjeđuju 5 plus razlike, Zrinjskog pobjeđuju 2 razlike. Tuzlu pobjeđuju 3 razlike, Slobodu pobjeđuju 4 razlike.
Mi ako smo pametni A NISMO, već danas bi imali dogovorene utakmice sa Slobodom, Mladosti i Olimpikom da ih nakantamo a Radnika, najtežu utakmicu, bi takođe tražili način da zaštitimo klub.
Ovo je jedini način za borbu za titulu, nije popularan ali je jedini.
Moram dodat još, najgluplji smo narod na planeti, NAJGLUPLJI!!!
Mi da smo bili pametni jucer bi zavrsili pobjedom titulu, mogli smo na milion nacina to uradit jer s ovakvim Borcem i u ovoj ligi niko drugacije nije ni osvojio titulu
Ovako nase sanse za titulu u idnosu na Borac su minimalne i prije cemo mi kiksat nego oni u ovakvoj situaciji
-
- Kontakt:
Evo brate racunat cemo dvije tekme samo.Zip je napisao/la: ↑08 maj 2021, 11:26Pa nije Holivud jbte, cuj borac ce dobiti danas 5 razlike, Zrinju sa dva gola razlike, zelju sa 3 gola razlie, slobodu sa 4 gola razlika.
Krupu ce danas dobit 3 razlike, kone ce dobit 2 razlike. Smjeo bih zivot staviti na to. To je vec plus pet u odnosu na nas, mi da bi bili sampioni moramo dvije tekme da pobjedimo sa po 3 razlike, ne racunajuci ostale tekme gdje ce Borac vjerovatno dobijat, evo recimo nek bude po jedan razlike. Mi opet moramo dobijati sve to i bar jos jednu dobiti sa dva razlike.
Jel stvarno mislis da ce ti sudije dopustit da nabijes gol razliku ?
Maximalno sto ces moci uraditi je mozda 2:0 protiv Mladosti i 2:0 protiv Olimpica. Mada Slavko kad postavi defanzivu pravo je zajebano svima ne samo nama... protiv Radnika i Slobode nismo se nadavali golova i kad smo jaci puno bili u skorije vrijeme.
Ti ce s dobit mladost 5-0 a olimpik ako treba 10-0 ..ne pita se slavko ..vidjecemo ako oni trpaju golove trpat cemo I mi ..pa kad je bruka neka bude brukanje..
De mi jos dva para recite tacan zbroj golova ili jos bolje, tacan rezultat da ugasim kladi9nicu hahaha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Muk u Banjaluci, Krupa dolazi do izjednačenja iz sumnjivog jedanaesterca u '90+5.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nama trebaju Brate 4 pobjede, borac nece dobiti sve utakmice.ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 11:34Evo brate racunat cemo dvije tekme samo.Zip je napisao/la: ↑08 maj 2021, 11:26Pa nije Holivud jbte, cuj borac ce dobiti danas 5 razlike, Zrinju sa dva gola razlike, zelju sa 3 gola razlie, slobodu sa 4 gola razlika.
Krupu ce danas dobit 3 razlike, kone ce dobit 2 razlike. Smjeo bih zivot staviti na to. To je vec plus pet u odnosu na nas, mi da bi bili sampioni moramo dvije tekme da pobjedimo sa po 3 razlike, ne racunajuci ostale tekme gdje ce Borac vjerovatno dobijat, evo recimo nek bude po jedan razlike. Mi opet moramo dobijati sve to i bar jos jednu dobiti sa dva razlike.
Jel stvarno mislis da ce ti sudije dopustit da nabijes gol razliku ?
Maximalno sto ces moci uraditi je mozda 2:0 protiv Mladosti i 2:0 protiv Olimpica. Mada Slavko kad postavi defanzivu pravo je zajebano svima ne samo nama... protiv Radnika i Slobode nismo se nadavali golova i kad smo jaci puno bili u skorije vrijeme.
-
- Kontakt:
Jeboga ti buraz ne znas normalno komunicirati, kod tebe vazda neki sarkazam, ironicnost i indirektno podjebavanje.
Kone nabije svako po 2 razlike, i mi smo, i oni ce vjerovatno.
Krupa se cistila sa kartonima i danas dolazi u Banjaluku, bit ce sigurno minimum dva a ja mislim tri razlike.
Koga smo mi ovo proljece rasuli sa tri razlike ? Obecava li tebi nasa igra nabijanje gol razlike zadnjih pet kola ?
Malo realnosti jbg. I ja sam bio najoptimističniji od vas svi ovdje, cak sam i na plus 5 bio zivotom uvjeren da uzimamo titulu. Ali stvari su sada drugacije, ne odlucujemo sami o sebi i to je to.
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja prestajem pisat skroz ovdje ako Borac danas uzme SAMO dva razlike i manje.
FK Sarajevo
A M I N !!! I zbog nas i zbog Saraj'vaBordoSarajevo je napisao/la: ↑08 maj 2021, 12:02Ja prestajem pisat skroz ovdje ako Borac danas uzme SAMO dva razlike i manje.

Zadnja izmjena: Zoran28, dana/u 08 maj 2021, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, Konzerva, Tatamata1946 i 69 gostiju.