E cuj evropu izgubitPitar6785 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 18:56Ko prvi kiksa taj gubi titulu, ako budu obje ekipe 12/12 SARAJEVO je sampion.
Prem da je Borac u padu forme, a mi u nekom blagom napredku
Sloboda i zrinjski ce usmjerit prvenstvo slobodi nizasta netreba zrinjskom ce trebat za evropu tesko tu da ce bit kalkulacija osim ako mi budemo prije njih igrali i nedaj boze kiksnemo..
Mi moramo ici na pobjedu radi i evrope posto mi bi mogli i evropu izgubit u slucaju poraza nedo bog od slobode..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 19BordoBijeli46
Re: FK Sarajevo
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Borac u utorak a mi u srijedu. Tako sam vidio negdje, arena il nzm tacno.
Ne vidim nastavak saradnje nikako. Ništa protiv njega, smatram ga najmanjim krivcem za ovu situaciju, al ako je već dobio prijetnje iz BL, neka ga dalje odavde. Ne treba njegov privatni život da ispašta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Borac na areni
mI na MOJATV
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Anes Masic, Almir Bekic, Dragan Juranovic i neko jos nisam upratio. Lopov Mujic njima daje treci karton
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja ne razumijem Janjosa, pa covjek je vječno mogo bit trener, on daje neke otkaze. Umjesto da je govorio sta cu ja, ne zna Crnkic. Ne zna ovaj ne zna onaj. Nemos mijenjat 30 ljudi.
-
ajdohordas
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj ba, moze se pljuvati za dosta stvari, ali ovo je smijesno!
Fanimo je bronhitis imao i ne moze 90 min, a Mesa je igrao pod inekcijama, takodjer ne moze 90 min.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa bilo je priča na forumu da su mu prijetili iz BL, čovjek gore ima kuću i porodicu. NE kažem da išta sabotira, al da je u grču i da je zabrinut oko svega, svakako. Protiv Tuzle na Koševu me podsjećao na Danny Meehana u filmu Mean Machine, kad mu pobjeda na utakmici znači i dugogodišnji zatvor.ajdohordas je napisao/la: ↑08 maj 2021, 19:05Kakve prijetnje ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Historicar
- Kontakt:
Neka neko poslusa Kasuma sta misli o Vinku, sve ce vam biti jasno.
Vinko, podrska. Donesi nam duplu aBd.
Vinko, podrska. Donesi nam duplu aBd.
I Bekic Al. isto... Falice njegovi centarsutevi.Historicar je napisao/la: ↑08 maj 2021, 19:09Od ove trojice, samo se nadam da ga Juranović nece fasovati.
FK SARAJEVO
Zamisli isto tako neko može zaprijetiti Vici ako dođe u Sarajevo, da se neće više iz njega vratiti. Isti khuracskoroalen je napisao/la: ↑08 maj 2021, 19:09Pa bilo je priča na forumu da su mu prijetili iz BL, čovjek gore ima kuću i porodicu. NE kažem da išta sabotira, al da je u grču i da je zabrinut oko svega, svakako. Protiv Tuzle na Koševu me podsjećao na Danny Meehana u filmu Mean Machine, kad mu pobjeda na utakmici znači i dugogodišnji zatvor.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidim razliku izmedju onog sto Svrakic pljuje klub i ovog sto su Horde sad uradile
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Historicar
- Kontakt:
Šta su uradile ?feniksptica je napisao/la: ↑08 maj 2021, 19:17Ne vidim razliku izmedju onog sto Svrakic pljuje klub i ovog sto su Horde sad uradile
?feniksptica je napisao/la: ↑08 maj 2021, 19:17Ne vidim razliku izmedju onog sto Svrakic pljuje klub i ovog sto su Horde sad uradile
Amer Dupovac!
- LegendKiller
- Kontakt:
Horde uputile pismo klubu i to baš detaljno pismo. Jedan lagan šamar upravi i Vinku!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, mire971, misstianopenaldo, muhamedhulk, nedimmmm1337, Vanja8 i 104 gosta.