FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zrinjski ni sa pobjedom u Banja Luci nije siguran za Evropu.
Dobar rezultat na STADIONU VELEZA..
Mislim da zrinja moze borcu uzet bod .. nermin je dobio zuti karton hocel moci igrat protiv borca
Borac je danas pametno odigrao sa minimalnim trosenjem energije, dok je zrinjski se sigurno iztrosio mnogo vise plus put u bl plus sto je utakmica za 3 dana..
Al bez obzira zrinjski ima ekipu i znanje da uzme sva tri boda al remi je naj realni osim ako Vico nebude 12 igrac borcu
Mislim da zrinja moze borcu uzet bod .. nermin je dobio zuti karton hocel moci igrat protiv borca
Borac je danas pametno odigrao sa minimalnim trosenjem energije, dok je zrinjski se sigurno iztrosio mnogo vise plus put u bl plus sto je utakmica za 3 dana..
Al bez obzira zrinjski ima ekipu i znanje da uzme sva tri boda al remi je naj realni osim ako Vico nebude 12 igrac borcu
- Shategabri
- Kontakt:
Neće to biti regularno ako se tako bude odlučivalo. Vi ste dvije igrali u gostima, mi jednu.
Koševo Zapad
Ma lupa bez veze, ima vec je neko postavio izlaganje Laleta iz nsbih gdje kaze zbog istog skora 6- 6 ,a upravo to na tri utakmice, gleda se gol razlika. Neko ih lozi dobro.Mada mislim da cemo do kraja imati najmanje 2 boda vise.Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:03Neće to biti regularno ako se tako bude odlučivalo. Vi ste dvije igrali u gostima, mi jednu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 maj 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
ma nece se tako ni odlucivati, a valjda oni iz takmicarske komisije znaju nesto majku mu, covjek rekao ima mjesec kako ce se odlucivati ako dodje do toga a u nasem slucaju trenutno to je gol razlika
Pyro is not a crime !
Ma to je svjetska glupost ako ti nesto odredjuje medjusobni omjer u 3 utakmice. Znaci neko je odigrao utakmicu manje u gostima i nije imao priliku da postigne isti broj golova u gostima?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Znači nije zvanično nista izašlo oko istog broja bodova. Sad ce vico reći da se gleda abeceda i borac prvi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Druze to sto sam zakacio je Pravilnik takmicenja. Nisam ja pisao nista.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ovo moze biti samo neki stari pravilnik.
A ovo nadje na stranici saveza za ovu sezonu. Clan 6.
https://www.nfsbih.ba/images/2020-D/Pro ... _20-21.pdf
Da se citiram opet sta kaze predsjednik takmicarske komisije. Ako on ne zna, yebes nas onda.
čekaj znači pošto je u međusobim omjerima jednako onda u slučaju istog broja bodova ne odlučuje ukupna gol razlika ekipe u sezoni već broj datih golova, jer ovo da duplo vrijedi gol u gostima ne važi kod trokužnog sistema u konkretnom slučaju sarajevo ima utakmicu više kući o:O
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 08 maj 2021, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Remi u Mostaru. Evropa nikad bliže 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolji mogući rezultat u Mostaru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da to je to.Kajzer10 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:08Ovo moze biti samo neki stari pravilnik.
A ovo nadje na stranici saveza za ovu sezonu. Clan 6.
https://www.nfsbih.ba/images/2020-D/Pro ... _20-21.pdf
Da se citiram opet sta kaze predsjednik takmicarske komisije. Ako on ne zna, yebes nas onda.
Iako uopste ne zelimo titulu, danas bez pobjede ne mislimo vise na titulu. Znaci vi protiv Borca. Zelim vam od cijelog srca da osvojite titulu prije ovih lopova. A i da mi u Evropu izadjemo. Sorry na upad, sretno!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da je Ivancic ostao u Zrinjskom, sad bi bio ubijedjen da ce Zrinjski dobiti Borca.
Horde zakasnile sa pismo dvije sedmice. Ima i dobrih pitanja, ali i glupih, cuj sta ce klubu UO. Sta ce drzavnoj firmi UO ? Ovo oko mahale i to sto igraci iskoristavaju prijateljske odnose se bas istice.
Sad je kasno za trenersku promjenu, jos 4 utakmice u ligi, za nadati se da ce Vinko izaci ofanzivnije nego u proslim jer jedino tako mozes doci do zeljenog rezultata, to jeste do pobjeda. Sportski direktor je vec trebao biti imenovan, ukoliko klub zeli raditi sa SD, a ne naprimjer da u bliskoj buducnosti neko objedini pozicije SD i trenera.
Horde zakasnile sa pismo dvije sedmice. Ima i dobrih pitanja, ali i glupih, cuj sta ce klubu UO. Sta ce drzavnoj firmi UO ? Ovo oko mahale i to sto igraci iskoristavaju prijateljske odnose se bas istice.
Sad je kasno za trenersku promjenu, jos 4 utakmice u ligi, za nadati se da ce Vinko izaci ofanzivnije nego u proslim jer jedino tako mozes doci do zeljenog rezultata, to jeste do pobjeda. Sportski direktor je vec trebao biti imenovan, ukoliko klub zeli raditi sa SD, a ne naprimjer da u bliskoj buducnosti neko objedini pozicije SD i trenera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Broj datih golova ekipeFoSte95 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:09čekaj znači pošto je u međusobim omjerima jednako onda u slučaju istog broja bodova ne odlučuje ukupna gol razlika ekipe u sezoni već broj datih golova, jer ovo da duplo vrijedi gol u gostima ne važi kod trokužnog sistema u konkretnom slučaju sarajevo ima utakmicu više kući o:O

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Mislim da je vjerovatnije da neko ko je sastavljao pravilnik nije vodio racuna o detaljima...po ovome sto pise u pravilniku gleda se gol razlika s tim sto golovi na strani vaze duplo u svim utakmicima. Hajd znaj...FoSte95 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:09čekaj znači pošto je u međusobim omjerima jednako onda u slučaju istog broja bodova ne odlučuje ukupna gol razlika ekipe u sezoni već broj datih golova, jer ovo da duplo vrijedi gol u gostima ne važi kod trokužnog sistema u konkretnom slučaju sarajevo ima utakmicu više kući o:O
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
znaš kako može biti da je ovo neki stari pravilnik dok je bio stari sistem takmičenja. Valjda levati znaju da kada promijeniš sistem takmičenja moraš i pravilnik promijenitiZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:12Mislim da je vjerovatnije da neko ko je sastavljao pravilnik nije vodio racuna o detaljima...po ovome sto pise u pravilniku gleda se gol razlika s tim sto golovi na strani vaze duplo u svim utakmicima. Hajd znaj...FoSte95 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:09čekaj znači pošto je u međusobim omjerima jednako onda u slučaju istog broja bodova ne odlučuje ukupna gol razlika ekipe u sezoni već broj datih golova, jer ovo da duplo vrijedi gol u gostima ne važi kod trokužnog sistema u konkretnom slučaju sarajevo ima utakmicu više kući o:O

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, JavierBosnia, mercurial, mnon46, nedimmmm1337, samoFKS i 57 gostiju.