Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako uzmemo pretpostavku da ce oba tima koji si vodeci dobiti sve cetiri do kraja i ako Borac uz svu pomoc sudija i saveza i ne znam ti koga bude imao bolju gol razliku protiv Zrinjskog, Zeljeznicara, Tuzle i Slobode naspram Slobode, Mladosti, Radnika i Olimpika onda su stvarno zasluzili titulu pa makar je nazvali kupljenom nastimanom ili kako god drugacije!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Tristan
- Kontakt:
Ma ne gleda se gol razlika, imamo bolji omjer jer smo dali vise golova Sarajevu u gostima.esprit24 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:52Ako uzmemo pretpostavku da ce oba tima koji si vodeci dobiti sve cetiri do kraja i ako Borac uz svu pomoc sudija i saveza i ne znam ti koga bude imao bolju gol razliku protiv Zrinjskog, Zeljeznicara, Tuzle i Slobode naspram Slobode, Mladosti, Radnika i Olimpika onda su stvarno zasluzili titulu pa makar je nazvali kupljenom nastimanom ili kako god drugacije!
Ali treba dogurati do toga da imamo jednak broj bodova.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Nije druze. Ne moze se gledat medjusobni u ovom sistemu tri utakmice. Gleda se iskljucivo gol razlika.Tristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:58Ma ne gleda se gol razlika, imamo bolji omjer jer smo dali vise golova Sarajevu u gostima.esprit24 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:52Ako uzmemo pretpostavku da ce oba tima koji si vodeci dobiti sve cetiri do kraja i ako Borac uz svu pomoc sudija i saveza i ne znam ti koga bude imao bolju gol razliku protiv Zrinjskog, Zeljeznicara, Tuzle i Slobode naspram Slobode, Mladosti, Radnika i Olimpika onda su stvarno zasluzili titulu pa makar je nazvali kupljenom nastimanom ili kako god drugacije!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Ova Tuzla opet može prići na bod petom, a četvrtom na dva. Ni kriva, ni dužna..
Yebo ti sve ostale lige
Edit: kada bi se sve poklopilo naravno

Yebo ti sve ostale lige
Edit: kada bi se sve poklopilo naravno
Ti si naša ljubav jedina!
jedino da se odigra još jedna u Banja Luci pa da se gleda taj gol u gostima, ovako može se jedino gol razlika gledatiTristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:58Ma ne gleda se gol razlika, imamo bolji omjer jer smo dali vise golova Sarajevu u gostima.esprit24 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:52Ako uzmemo pretpostavku da ce oba tima koji si vodeci dobiti sve cetiri do kraja i ako Borac uz svu pomoc sudija i saveza i ne znam ti koga bude imao bolju gol razliku protiv Zrinjskog, Zeljeznicara, Tuzle i Slobode naspram Slobode, Mladosti, Radnika i Olimpika onda su stvarno zasluzili titulu pa makar je nazvali kupljenom nastimanom ili kako god drugacije!
Mene samo zanima, kad ce se grupa The Maniacs oglasit?
Da ali je trokruzni sistem,tom logikom ne moze se gledati ni gol razlika,jer je neko igrao 2 puta kuci sa Mladost a neko je 2 puta isao Sarajevu....
Zadnja izmjena: Grk1234, dana/u 08 maj 2021, 22:11, ukupno mijenjano 2 puta.
mislim da ce nam zrinjski uzeti bod u banja luci I da sarajevo uzma titulu samo zato sto ima laksi raspored do kraja a ne sto je bolji trenutno.
- Tristan
- Kontakt:
Pravilnik ovako kaže (clan 43).Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:01Nije druze. Ne moze se gledat medjusobni u ovom sistemu tri utakmice. Gleda se iskljucivo gol razlika.Tristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:58Ma ne gleda se gol razlika, imamo bolji omjer jer smo dali vise golova Sarajevu u gostima.esprit24 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:52Ako uzmemo pretpostavku da ce oba tima koji si vodeci dobiti sve cetiri do kraja i ako Borac uz svu pomoc sudija i saveza i ne znam ti koga bude imao bolju gol razliku protiv Zrinjskog, Zeljeznicara, Tuzle i Slobode naspram Slobode, Mladosti, Radnika i Olimpika onda su stvarno zasluzili titulu pa makar je nazvali kupljenom nastimanom ili kako god drugacije!
Gol razlika se gleda ako budu poravnati na tabeli npr. 6. i 7.
Za titulu, Evropu i opstanak gleda se prvo medjusobni omjer.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
A ja opet mislim da ne mozemo zelja dobiti, Zrinjski smo uzimali uvjek i kad smo iz lige ispadali,ma da bi bilo lijepo opet titulu na Grbavici proslaviti,jos mi je u glavi onaj go Mice Stupara...
Dobar veče, šta je večeras na meniju?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma zelju cemo pregaziti ko plitak potok,veci me strah zrinjskog
-
- Kontakt:
Jel kmecanje urodilo plodom,kako je sudio mujic?
Ono na Jugu "Uprava Napolje", kada im je stadion zvizdao je placen vodja bio, amidza covjek koji kada povede nesto, oni iz straha ne smiju da to ne ispostuju.
Mislim svojim ocima sam vidio kako covjeku dolaze na adresu da pitaju smijul baklje palit.
Nema sanse vjeruj mi. Ne znam koji pravilnik gledas. Za trokruzni sistem to ne moze biti parametar, ukljuci logiku, kako ce se gledat gol u gostima ekipi koja je dva puta igrala kao gost a jednom domacin?Tristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:12Pravilnik ovako kaže (clan 43).
Gol razlika se gleda ako budu poravnati na tabeli npr. 6. i 7.
Za titulu, Evropu i opstanak gleda se prvo medjusobni omjer.
No way druze, ne treba ti pravilnik za to.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Ti mu bio u stanu

I na ovom forumu mentoli pisu
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, Paromlinac, WeekendOffender i 22 gosta.