Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma tjese se oni lik poslije utakmice izjavio da se gleda gol razlika i da medjujobni omker ne vazi za trokruzni sistem, nek pogledaju izjavu laleta poslije utakmice na kosevu... boga pitaj sta oni gledaju i tumace..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U 90+ ucinio sve ne bi li ga zabili ali lik promasi nemoguce

Opet ponavljam tom logikom ne mozes gledati ni gol razliku,jer je takav trokruzni sistem,ne moze biti komplet pravedan,kako gledati gol razliku ekipi koja je dva puta gostovala Sarajevu a dva puta kuci igrala sa Mladosti,ali opet pojma nemam,mozda si u pravu.Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:22Nema sanse vjeruj mi. Ne znam koji pravilnik gledas. Za trokruzni sistem to ne moze biti parametar, ukljuci logiku, kako ce se gledat gol u gostima ekipi koja je dva puta igrala kao gost a jednom domacin?
No way druze, ne treba ti pravilnik za to.
e yebg sad ste me natjerali da vam izvucem clan iz pravog pravilnikaGrk1234 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:27Opet ponavljam tom logikom ne mozes gledati ni gol razliku,jer je takav trokruzni sistem,ne moze biti komplet pravedan,kako gledati gol razliku ekipi koja je dva puta gostovala Sarajevu a dva puta kuci igrala sa Mladosti,ali opet pojma nemam,mozda si u pravu.

evo, znaci clan 5 pravila trokruznog a clan 6 plasman, znaci druga recenica.

Valjda je sad sve jasno

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Vidiš upravo zato postoji pravilnik, ne znam zašto se raspravlja kada vam fino piše sve. To što nekome nije logično to je skroz nevažna stvar.Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:22Nema sanse vjeruj mi. Ne znam koji pravilnik gledas. Za trokruzni sistem to ne moze biti parametar, ukljuci logiku, kako ce se gledat gol u gostima ekipi koja je dva puta igrala kao gost a jednom domacin?
No way druze, ne treba ti pravilnik za to.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ukrali nam trans, najvece dostignuce ove sezone.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Tristan
- Kontakt:
Clan 6 je za prvi dio sezone (do 22. kola).Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:30e yebg sad ste me natjerali da vam izvucem clan iz pravog pravilnikaGrk1234 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:27Opet ponavljam tom logikom ne mozes gledati ni gol razliku,jer je takav trokruzni sistem,ne moze biti komplet pravedan,kako gledati gol razliku ekipi koja je dva puta gostovala Sarajevu a dva puta kuci igrala sa Mladosti,ali opet pojma nemam,mozda si u pravu.
Valjda je sad sve jasno![]()
Za ukupan plasman pogledaj clan 7.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ne ne, grijesis. Doduse moze djelovati zbunjujuce ali obrati paznju dobro ponovo na clan 6:Tristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:35Clan 6 je za prvi dio sezone (do 22. kola).Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:30e yebg sad ste me natjerali da vam izvucem clan iz pravog pravilnikaGrk1234 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:27
Opet ponavljam tom logikom ne mozes gledati ni gol razliku,jer je takav trokruzni sistem,ne moze biti komplet pravedan,kako gledati gol razliku ekipi koja je dva puta gostovala Sarajevu a dva puta kuci igrala sa Mladosti,ali opet pojma nemam,mozda si u pravu.
Druga recenica je pravilo gol razlike i odnosi se na finalnu tabelu, ovo sto ti ja govorim.
Treca recenica u clanu 6 dodatno pojasnjava da kada je rijec iskljucivo o plasmanu u prva 22 kola, onda se ne gleda gol razlika nego medjusobni duel. Dakle samo za prv dio takmicenja. Ovo ti je kao anex na clan koji je objasnjen u drugoj recenici. Obrati dobro paznju, ne zezam se.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Pravi se blesav nije u pravu pa izbacuje članove pravilnika koji demantuju ono što tvrdi. Nigdje veze.Tristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:35Clan 6 je za prvi dio sezone (do 22. kola).Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:30e yebg sad ste me natjerali da vam izvucem clan iz pravog pravilnikaGrk1234 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:27
Opet ponavljam tom logikom ne mozes gledati ni gol razliku,jer je takav trokruzni sistem,ne moze biti komplet pravedan,kako gledati gol razliku ekipi koja je dva puta gostovala Sarajevu a dva puta kuci igrala sa Mladosti,ali opet pojma nemam,mozda si u pravu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma jok, ne pravi se covjek blesav, nego mislim da ga je zbunilo ovo pominjanje prvih 22 kola u clanu 6. Povezao je sve s tim u tom clanu. Desava se. Nisam jednom letimicno procitao nesto i izvukao drugi kontekst.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:47Pravi se blesav nije u pravu pa izbacuje članove pravilnika koji demantuju ono što tvrdi. Nigdje veze.
Ovo nisam ni morao citati, znam da ne ide medjusobni u trokruznom. I bez pravilnika.
-
- Kontakt:
Šta piše u članu 7? Međusobni ide po članu 43 kako ti je čovjek napisao, a vezano za član 7 pravilnika koji si ti ovdje postavio. Nisi u pravu ne znam zašto je to teško priznati.Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:52Ma jok, ne pravo se blesav, nego mislim da ga je zbunilo ovo pominjanje prvih 22 kola u clanu 6. Povezao je sve s tim u tom clanu. Desava se. Nisam jednom letimicno procitao nesto i izvukao drugi kontekst.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:47Pravi se blesav nije u pravu pa izbacuje članove pravilnika koji demantuju ono što tvrdi. Nigdje veze.
Ovo nisam ni morao citati, znam da ne ide medjusobni u trokruznom. I bez pravilnika.
- Tristan
- Kontakt:
Tebi je rekao da se pravis blesav, ne meni.Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:52
Ma jok, ne pravi se covjek blesav, nego mislim da ga je zbunilo ovo pominjanje prvih 22 kola u clanu 6. Povezao je sve s tim u tom clanu. Desava se. Nisam jednom letimicno procitao nesto i izvukao drugi kontekst.

Cemu onda sluzi clan 7 ako je tako?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Evo 2, 3 godine ista prica pred kraj prvenstva, uvijek je bila gol razlika, jer ne mozes gledati medjusobni omjer kad je neko igrao 2x kod kuce, a neko 2x u gostima.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:54Šta piše u članu 7? Međusobni ide po članu 43 kako ti je čovjek napisao, a vezano za član 7 pravilnika koji si ti ovdje postavio. Nisi u pravu ne znam zašto je to teško priznati.Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:52Ma jok, ne pravo se blesav, nego mislim da ga je zbunilo ovo pominjanje prvih 22 kola u clanu 6. Povezao je sve s tim u tom clanu. Desava se. Nisam jednom letimicno procitao nesto i izvukao drugi kontekst.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 22:47
Pravi se blesav nije u pravu pa izbacuje članove pravilnika koji demantuju ono što tvrdi. Nigdje veze.
- RollingPaper
- Kontakt:
Čuj nosioca evropskih vrijednosti što laje, sramota...Michael33 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:13Naguzila ti se nanina nana turcinu pa ti nani dala ime almedina za komad kruha prodali identitet turcinu a sad se kunu u bosanski jezik ljudi bez identiteta marsh
Pa i vi ste pokršteni, pročitajte koju knjigu kako je nastalo vatikanstvo katoličanstvo, sa nožem su se pokrštavali narodi istočno od Rima, da bi Vatikan centralizovao vlast preko crkve. Katoličanstvo se širilo na zločinima. Islam niko nije prihvatio pod nožem, niti je ijedna crkva srušena za vrijeme osmanskog carstva.
Vi ste i dobili državu od Dubrovačke republike do Dalmacije, NDH pa sve do današnje Hrvatske samo zato što ste sluge Vatikana i što imate izlaz na more jer su luke uvjek bile potrebne kolonijalnim silama. Radi mora ste i usli u NATO bas kao Crna Gora, i kroz historiju imali samoupravu samo radi mora. Pricas o identitetu, pa nema niko vise rupa u historiji od Hrvata, vi ste tri put više pokatoličeni nego sto su Bošnjaci poturčeni.
Ultrasima svaka cast,ovako se bori za klub a strumfovi zabili glavu u pijesak kao nojevi i sprdaju se sami sa sobo.
.
Pravi mostarci,čestitam..jos malo i Europa je tu

Pravi mostarci,čestitam..jos malo i Europa je tu

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dajte taj clan 7., svi pricate o tom clanu niko da ga postavi ko da je tajni 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Slucajno otvorih prvu stranicu ove teme i vidjeh ovaj prvi post, dakle na pocetku prvenstva.kolezeljovac je napisao/la: ↑16 avg 2020, 14:53Bismillahir-rahmanir-rahim....
S desnom nogom da uniđem![]()
Jesam se ismijao sad

Cuj Bismila a navija za sejtane...Jesi im dovio ovaj, nema sta...
Propozicije (clan 7): https://www.nfsbih.ba/images/2020-D/Pro ... _20-21.pdf
Pravilnik (clan 43): https://www.nfsbih.ba/images/2020-D/Dok ... a_2020.pdf
Nema logike, ali je tako napisano. Borac je sampion u slucaju istog broja bodova.
Pravilnik (clan 43): https://www.nfsbih.ba/images/2020-D/Dok ... a_2020.pdf
Nema logike, ali je tako napisano. Borac je sampion u slucaju istog broja bodova.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.