Apsolutno ne, mislim da je o nekom igraču bila tema i onda si se javio u smislu kao, da je ona era bilo bi to tako i tako...Epidaurus je napisao/la: ↑09 apr 2021, 22:41Ma ti to sigurno nisi shvatio ilisi interpretirao na neki svoj sasavi nacin. Nadji kompa, rado cu ti detaljno pojasniti dok sam ovako dobre volje.OldFashioned je napisao/la: ↑09 apr 2021, 22:39Poprilično se ispisalo na NBA-u od tada, ako se nakanim dobit' ćeš iako znam da ti neće predstavljati nikakav dokaz.
Ko je jelte lud da prizna da je u krivu.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nista nadji ti to pa bum ti pojasnil.
- OldFashioned
- Kontakt:
ŽiVa.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Kakav duel titana ovdje 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
ne znam ko je ovaj Old, ali lik jeste prava pegla, a 2600 komentara za pola godine
dosta govori o kakvoj se osobi radi.
nadji kakvu zanimaciju u zivotu jadan ne bio

nadji kakvu zanimaciju u zivotu jadan ne bio
Ima i onaj Haraldo, lik 24/7 na forumu, ne znam kako ne radi negdje kao sportski analitičar

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Injury report: Jusuf Nurkic (injury management, right knee) and Zach Collins (left ankle stress fracture) are out for tomorrow’s game vs. Detroit.
Opet out veceras
Opet out veceras
🔵⚪
- OldFashioned
- Kontakt:
A rodila ga majka tako plemenitog kako je on po broju upisa skontao o kakvoj se osobi radi.
Šta mi je sutra ručku površni balkanderu ?
- OldFashioned
- Kontakt:
Jusuf sve više kao Embiid, bojim se da ove povrede nisu nešto što će ga kočiti kroz cijelu karijeru.
Hoće Juka da se vakciniše i još javno da to reklamira.
Da, vrlo je izgledno da se ovaj tip povrede manifestuje kao nuspojava od vakcinisanja. Naravno, tesko je povezati jedno s drugim, jer greske farmaceuti ne priznaju a i sto bi, kad je jos sve to u testnoj fazi s prvim dozama.
nadam se da ce ga ovi komentari motivisati, al malo je tuzno i ruzno kako su "navijaci" lako zaboravili koliko je nurkic dobar igrac, a tuzno je i to koliko nemaju blage veze o kosarci, pa im je sve u brojkama, samo daj poena i skokova i to je sve
Koliko sam primjetio, navijači Portlanda u Americi i nisu baš bistri, jednu utakmicu Stottsu priželjkuju otkaz, drugu im je najbolji trener lige, onda bi trejdali CJ, ali čim odigra dobro im je Bog i duša ekipa i tako u krug... Baš nekako tinejdžerski mozak što bi rekao Dizdarević

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Previše im pridaje pažnje.
Mnogo zabave, pogotovo u danasnjem dobu, a jos ova omladina sto se javlja uglavnom po socijalnim medijima ima smanjen nivo paznje pa im je jedan dan Nurkic top 5 centar lige, sutradan Kanter.Surreal je napisao/la: ↑11 apr 2021, 14:33Koliko sam primjetio, navijači Portlanda u Americi i nisu baš bistri, jednu utakmicu Stottsu priželjkuju otkaz, drugu im je najbolji trener lige, onda bi trejdali CJ, ali čim odigra dobro im je Bog i duša ekipa i tako u krug... Baš nekako tinejdžerski mozak što bi rekao Dizdarević![]()
Opet 2 lične u prvih 5 minuta. Standardan početak za Juku
- StevieFranchise
- Kontakt:
Sam sebe sabotira, taman je bio ušao u dobar ritam. 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Taman je odlicno poceo u oba pravca, ali te licne... Ne vidjeh je li bila ona na Adebayu?
Njemu svasta sviraju jbt. Ono na Adebaju nije vidjelo faula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.