Vinkov tim igra bas los fudbal, a ovi im upisuju neke nizove pobjeda sa 3-4 razlike do kraja, polako junaci

Realno..mada ni mi se danas nismo nesto pokazali protiv Krupe, protiv Veleza isto nesto jedva..srecom idemo Zelji koji ne moze nikoga dobiti, ali protiv Zrinjskog ce biti tezak ispit..ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:43Ma kiksacemo do kraja i mi i sarajevo, uvjeren sam.
Vinkov tim igra bas los fudbal, a ovi im upisuju neke nizove pobjeda do kraja, polako junaci![]()
Eto Žiže u srijedu po bodoveZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:43Ma kiksacemo do kraja i mi i sarajevo, uvjeren sam.
Vinkov tim igra bas los fudbal, a ovi im upisuju neke nizove pobjeda do kraja, polako junaci![]()
Moze biti i to...Tristan je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:41Lalina izjava se protivi pravilniku.Steven11 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:23Cekajte...ja sam tek sad vidio izjavu ovog Laleta.
Ako je on dobro rekao a trebali bi da jeste, gledat ce gol razlika izmedju Sa i Borca ali zbog toga sto su izjednaceni u medjusobnom a ne pika se gol u gostima jer ne moze u trokruznom.
Nisam ovo vidio dok vi ne rekoste da ima izjava.
Gol razlika ce ipak presudit na kraju.
On kaze da se pravilo gola u gostima primjenjuje se tek nakon drugog kruga, kod određivanja plasmana ekipa za treću fazu.
A clan 43. govori da gol u gostima vrijedi dvostruko za prvaka, Evropu i opstanak.
Nakon drugog kruga se ne odlucuje o prvaku, Evropi i opstanku, tako da Lalina izjava nema veze ni sa cim.
A ta izjava je data za neki lijevi portal, pitanje koliko je i autentinca.
Sve je moguceZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:43Ma kiksacemo do kraja i mi i sarajevo, uvjeren sam.
Vinkov tim igra bas los fudbal, a ovi im upisuju neke nizove pobjeda sa 3-4 razlike do kraja, polako junaci![]()
Ma yebeno je ovo do kraja. Tezak ispit imate u Zrinjskom i Tuzli.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:43Ma kiksacemo do kraja i mi i sarajevo, uvjeren sam.
Vinkov tim igra bas los fudbal, a ovi im upisuju neke nizove pobjeda sa 3-4 razlike do kraja, polako junaci![]()
Sa 2 domace utakmice ste imali bolju sansu sa bolji medjusobni omjer na dodatnoj tabeli. A posto nam je omjer isti, onda se gledaju golovi.
e znas sta...Volio bih ovaj scenario - Sarajevo sve pobijedi do kraja, a Borac samo jednu kiksa i mi zbog toga budemo sampioni.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:48Ekipa koja je imala toliko bodova prednosti, sad pricaju o nekakvoj gol razlici, mene stiddd![]()
Realno svako bi radije izabrao 2 utakmice kuci nego golove u gostima, to sto Sarajevo nije iskoristilo priliku sad ce mozda doci na naplatuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:49Sa 2 domace utakmice ste imali bolju sansu sa bolji medjusobni omjer na dodatnoj tabeli. A posto nam je omjer isti, onda se gledaju golovi.
prvo cemo da zapnemo na Koševu pa onda i zadnje kolo !
Ma na kraju što je najjače neće ni biti isti broj bodova, al dobra stvar za ubiti vrijemedelko je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:52Realno svako bi radije izabrao 2 utakmice kuci nego golove u gostima, to sto Sarajevo nije iskoristilo priliku sad ce mozda doci na naplatuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:49Sa 2 domace utakmice ste imali bolju sansu sa bolji medjusobni omjer na dodatnoj tabeli. A posto nam je omjer isti, onda se gledaju golovi.![]()
Ali vi po tome imate vecu sansu za golove u gostima, odnosno dvostruko vazece golove.delko je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:52Realno svako bi radije izabrao 2 utakmice kuci nego golove u gostima, to sto Sarajevo nije iskoristilo priliku sad ce mozda doci na naplatuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:49Sa 2 domace utakmice ste imali bolju sansu sa bolji medjusobni omjer na dodatnoj tabeli. A posto nam je omjer isti, onda se gledaju golovi.![]()
Sezona 2014/15, Vitez i Mladost, Vitez ostao u ligi zbog boljeg medjusobnog duela.
Pusti ti afere Sarajeva, bolje se pobrinite za PR kluba iz Gane, zele navijace na balkanu tj da preuzmu vase.StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:49Sprema li se još jedna afera "Punac" u režiji bordo qurave ?![]()
Akteri su isti, fali vam još sisoje u kombinacijama.