Zrinjski i Tuzla se neće predati dok od Slobode i želje ne očekujem ništa.SarajevoForza je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:21Sistem gdje se gleda međusobni nakon neparnog broja utakmica![]()
![]()
![]()
Obavezno premirati sve protivnike borca do kraja ako dobiju iducu, a dobit ce penalom u 96-toj, zeljo tuzla i sloboda nemaju za sta vise igrati, jedino zrinjski mora zbog evrope zapeti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
'natjeras' i njih da se ne predajuMortemHz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:27Zrinjski i Tuzla se neće predati dok od Slobode i želje ne očekujem ništa.SarajevoForza je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:21Sistem gdje se gleda međusobni nakon neparnog broja utakmica![]()
![]()
![]()
Obavezno premirati sve protivnike borca do kraja ako dobiju iducu, a dobit ce penalom u 96-toj, zeljo tuzla i sloboda nemaju za sta vise igrati, jedino zrinjski mora zbog evrope zapeti

Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste samo što sumnjam da naši razmišljaju na taj način.THEC je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:28'natjeras' i njih da se ne predajuMortemHz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:27Zrinjski i Tuzla se neće predati dok od Slobode i želje ne očekujem ništa.SarajevoForza je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:21Sistem gdje se gleda međusobni nakon neparnog broja utakmica![]()
![]()
![]()
Obavezno premirati sve protivnike borca do kraja ako dobiju iducu, a dobit ce penalom u 96-toj, zeljo tuzla i sloboda nemaju za sta vise igrati, jedino zrinjski mora zbog evrope zapetinije Borac tolika sila, bodove sigurno moze izgubiti, samo je pitanje motivacije njihovih protivnika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
lijepo ja sinoć rekoh o ovima iz manjeg entitetaTesto je napisao/la: ↑09 maj 2021, 02:25ma ne vjeruj ni kad poklone donoseAduka87 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 02:18Pa fino je covjek rekao da se gleda ukupna gol razlika, a ono za međ omjer vazi samo za 2/3 dio takmicenja.
O čemu se radi? Ukoliko ekipe imaju identičan bodovni saldo na kraju sezone, presudni su međusobni ogledi. No, tu je situacija izjednačena – Sarajevo ima pobjedu od 4:2 na Koševu, Borac trijumf od 0:2 također na našem najvećem stadionu, dok je susret ovih timova u Banjoj Luci završen remijem (2:2).
Ukupna gol-razlika u međusobnim utakmicama tako iznosi 6:6. No, s obzirom da je Sarajevo, za razliku od Borca, dvije od te tri utakmice igralo kući, postavlja se pitanje da li pravilo gola u gostima ima ovdje ikakvu ulogu?
“Nema. Trokružni je sistem, pravilo gola u gostima primjenjuje se tek nak drugog kruga, kod određivanja plasmana ekipa za treću fazu. Dakle, na kraju kompletne sezone nije primjenjivo, jer nema ni logike ako je već jedna ekipa domaćin u dva meča, a druga u jednom. U konkretnom slučaju Sarajeva i Borca trenutno nijedna ekipa, stoga, nema prednost te će u slučaju jednakog broja bodova na završetku sezone odlučivati ukupna gol-razlika, jer je ova u međusobnim utakmicama svakako izjednačena”, pojašnjava za **** Milorad O. Lale, predsjednik Takmičarske komisije NSBiH.![]()

sad fol nije dao izjavu, fuj kakvo smeće
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ja ne mogu preci preko toga da izgubimo titulu ne znam kako je vama. Ne znam na koga cu prvo udariti
NEMA NAZAD
Ma ništa od titule,nećemo mi ni Slobodu uzeti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
znači svašta bih rekao samo da nije ramazan, počevši od onog debilčine što je potpisao dejton pa do usrefa popišanog
Ja nista opet ne ocekujem od Zrinjskog i Tuzle u BL. Tu ce sudije odraditi svoje.MortemHz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:27Zrinjski i Tuzla se neće predati dok od Slobode i želje ne očekujem ništa.SarajevoForza je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:21Sistem gdje se gleda međusobni nakon neparnog broja utakmica![]()
![]()
![]()
Nasa jedina nada su kone.
I na kraju, nista ovo nismo morai da dozivimo da ovisimo od drugih, da na klupi nismo imali nesposobnjakovica koji je istopio yebenih 13 bodova prednosti, upravo na Vicinu usranu prćiju.
A savez pod njegovom palicom ce cekati do kraja sezone, pa da odluce sta ce biti kljucno međusobni susret, ili gol razlika.
Sami smo krivi za ovu situaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Znas i sam da sam ovdje bio na udaru jer mi se nisu svijdeli oremus i pejovic i usutio sam se jer nema potrebe da ja nekog uvjeravam vrijeme ce sve pokazati.Samozdravlje je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:55fera je napisao/la: ↑09 maj 2021, 12:32
Zale se sto nisu dobili odgovor a totalno neozbiljno saopstenje napisali... Brate gori nam pod nogama oni neke nebitne gluposti pisu i ocekuju da im neko na to ozbiljno odgovori.
S druge strane svaka cast za podrsku na treningu to je prava stvar.
Moje misljenje je da su svi zakasnili sa reakcijama i navijaci i uprava i sami smo sebi najveci krivci sto smo se stavili na raspolaganje sudijama i drugim lopovima da nam kroje sudbinu.
Jel ima neko da je dobio manje penala od nas u nastavku sezone?
Yebala vas titula, bolje reci yebala nas titula. Kad je Tan ulazio u Klub prvo je bilo kamp, Akademija i razvoj fudbalske mladosti BiH. Poslije 7 god. sta imamo? Imamo 3 igraca iz Akademije, Kovacevica,Djokanovica i Pidru(bio TOP prije teske povrede). Uvijek nam ista prica:"Daj da uspostavimo dominaciju u BiH onda ide Akademija". I to tako ide iz godine u godinu.
Umjesto da okupimo repku U21 BiH, mi imamo samo Djokanovica u toj repci,a prije godinu-dvije imali smo 6-7 u U21 BiH. Koga dovodimo? Pejovica,Oremusa,Mesanovica,Cmiljanica.., dobro i TSS(meni licno drag). Oremus & comp. daju svoj max. na terenu i izgaraju,ali za klub koji zeli iskorak mi smo uvijek na gubitku sa tom politikom. Umjesto da dovedemo spica iz Borca(?),Hadzica, desnog beka iz Slobode,Hirosa,Zeljkovica ili nekog mladjeg iz Listice mi potezemo za isluzenim igracima koji ni u 2.ligi Hrvatske nemaju mjesta. Svi nabrojani mladi ne bi nas kostali kao 2-4 god. ugovora Mesanovicu, TSS,Oremusu. Svi su krivi koji su vodili FKS u zadnjih 7 god., samo navijaci(iskreni,bez skrivenih namjera)nisu.
Dobro, iz samo "Sarajlijama" poznatih razloga ova titula je vaznija od 100-titula u zadnjih 100 god. Naravno Sarajlijama pod navodnike, volim sve navijace FKS iz cijele BiH,posebno Krajisnike i ove iz Tz-Podr. kantona. Govorili smo bod na Grbavici i mozemo slaviti Titulu i obi nam se od glavu ona da komsiji crkne krava.TREBA NAM KONACNO SISTEM iz mog potpisa.Jedan stranac mora biti TOP na ustrub 5 stranaca "onako".
@fera buraz halali sto sam ovo nakacio na tvoj post, znam da i TI bar malo slicno razmisljas. A ne: TITULA JE NAJVAZNIJA![]()
Iskreno sad je u ovom trenutku titula najvaznija jer se sve podredilo tome, mladi igraci su cijelu sezonu ostali bez minutaze zbog toga. Znas da je meni akademija na prvom mjestu uvijek al sam prestao s tom pricom jer me nervira kad me pojedinci ismijavaju i bacaju neki sarkazam a nemam namjeru ni s kim da se raspravljam i ubjeđujem.
Realno ko god je razmisljao bar malo drugacije na ovoj temi je bio ismijan evo sad krajem sezone se vidi sve gdje smo i sta smo.
Iskreno samo mi je drag klub, navijaci su rijetki kojim je klub na prvom mjestu uvijek se gledsju neki licni interesi i sto je najgore neko su dozvolili da im je ego najvazniji pa se raduju neuspijehu i prizeljkuju da izgubimo titulu... Neki su to i javno napisali.
I nasi su se u zadnje vrijeme aktivirali jer znaju da im je upitno hoce li ostati u foteljama nakon sto prospu titulu pa sad svako malo neko saopstenje...
Jedini ispravan put je akademija i rad s mladima, cini mi se da je napokon tu napravljen pravi korak sa cioffijem i tjeranjem mahalaca iz skole fudbala. Vidjecemo kroz par godina sve al dok god pejovici i oremusi budu uzimali minutazu nasim mladim igracima nema tu nekog napretka.
Stranac treba biti kao fanimo da odskace kvalitetom a ne da se uklapa u sivilo ili cak bude jedan od losijih na terenu konstantno.
You are someone else I am still right here
Kako bi bilo da krenes od nesposobnjakovica sa klupe, koji je protracio 13 bodova prednosti na Vicinu prćiju?
Svi su krivi, nismo mi. Klasika...
Pričajte šta hoćete ali mi smo ostali bez titule.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- feniksptica
- Kontakt:
Ciji 13 bodova, nije naslijedio. Nemojte bit dvolicni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ne treba se zamarati ovim oko gol razlike , ko prvi kiksne gubi prvu poziciju i kraj priče .
Ps. Realno ima šiljenja, zakinuti smo i svašta nešta. Ali ne treba sad ni fantazije praviti da će tako glat pokrasti Zrinjskog i Tuzlu, pa i na Grbavici i sve to upakovati , nisu oni dovoljni maheri za toga.
Ako im se ukaže prilika sve će im suditi što ide u korist, ali Boga mi ako ga Bilbija zakuca, valja navući dva gola...
Ps. Realno ima šiljenja, zakinuti smo i svašta nešta. Ali ne treba sad ni fantazije praviti da će tako glat pokrasti Zrinjskog i Tuzlu, pa i na Grbavici i sve to upakovati , nisu oni dovoljni maheri za toga.
Ako im se ukaže prilika sve će im suditi što ide u korist, ali Boga mi ako ga Bilbija zakuca, valja navući dva gola...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 09 maj 2021, 14:46, ukupno mijenjano 3 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Upravo tako

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
13 bodova Fudbalskog Kluba Sarajevo!feniksptica je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:42Ciji 13 bodova, nije naslijedio. Nemojte bit dvolicni.
Tebi je opravdanje i alibi treneru, da ako pod njim imamo 13 bodova prednosti, da ima pravo posrati klub i to sve prosuti, a da ostane nekaznjen?
13 bodova legendo, jesi li ti svjestan kolika je to prednost?
ma treba se boriti do zadnje sekunde brate
You are someone else I am still right here
Mislim da ce neko kiksat na one vec "dobijene" utakmice, i tako ce se Titula odlucit.
Ovako smatram, da ce Zrinja i Tuzla bod odnjeti iz BL, Zeljo ce se naguzit, nemaju oni obraza i fudbalkse kulture, a Sloboda ce odigrati borbeno iz nekog inata ce igrati.
Ako danas Real Madrid dobije Sevilju, isti scenarij kao i u našoj ligi. 
Simeone odlazi!
Ljudi sa 815 povreda u sezoni ni krivi ni dužni izgleda uzeše im titulu

Simeone odlazi!

Ljudi sa 815 povreda u sezoni ni krivi ni dužni izgleda uzeše im titulu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Necu naravno da branim Vinka, jer me zna iznevirati, mada ja nisam fudbalski strucnjak da znam neke stvari u kojima pravi greske.emir79 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:4613 bodova Fudbalskog Kluba Sarajevo!feniksptica je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:42Ciji 13 bodova, nije naslijedio. Nemojte bit dvolicni.
Tebi je opravdanje i alibi treneru, da ako pod njim imamo 13 bodova prednosti, da ima pravo posrati klub i to sve prosuti, a da ostane nekaznjen?
13 bodova legendo, jesi li ti svjestan kolika je to prednost?
Ruku na Srce, treneru su prodata dva najbolja igraca, Tatar i Rahman, ljudi koji mogu utakmicu odlucit. A pred kraj tog dijela sezone i tada smo upali u manju krizu, jedva smo nesto pobjedjivali, nekad i na srecu. Morao se ostavit Rahmanovic.
Rahmanovic i taj tip igraca necemo naci narednih godina, ne samo fudbalsko znanje, vec njegov mangupluk, njegovo unosenje nervoze u protivnika. Dovedu ti Borisa, POVRIJEDJENOG igraca. Mesanovic, nije los, vidi se sada da gradimo ekipu sa Fanimom i Mesanovicem. Fanimo da nije u formi ovakvoj, mi bi se sada za Europu borili.
Vinko je bivsi ako ne uzmemo titulu. Celo je dobio otkaz, po meni najodgovorniji za ovo. Naravno uvijek se lomi na treneru, i on je kriv kako god.
Tog sa klupe objesiti u Titovoj, pogotovo ako se ispostavi da onaj gol Zakarića na Koševu bude presudan

A tebi je bolje da više navijaš za klub, a manje za tog lika sa avatara.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, Bing [Bot], Lecler, NeSamSafetee i 68 gostiju.