Zrinjski sigurno neće izgubiti u BL, utorak je blizu.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:18Da li vi mislite da ce Borac barem jednu utakmicu kiksat do kraja prvenstva?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Baš me zanima, jel Nam tamo negdje u januaru bio upučen u to šta klubu znači ovosezonska titula i koje privilegije donosi ?
Evo gledam Real, Casemeiro isti faul ko Oremus, samo on dobija žuti na prigovor sto je uopšte sudija svirao ista, al zato nama crveni ha ha
Jedina ispravna odluka je upoznati Uefa pravni odjel, jer ovi pravilo zbog Berger sistema nije u duhu fair playa, i siguran sam da je ovo lov u mutnom RS, a " intelektualac " Lale je bio u jedinici vojvode Aleksića, imaju slike o nekoj proslavi na padinama Trebevića odmah iza rata, toliko o poštenju dotičnog...izvinite zbog oftopica..Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:14Jedina nada je što se Savez još nije zvanično oglasio, ono jutros je Sport Centar preuzeo sa facebooka što su Lešinari sinoc dijelili.ado-hz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:02Koja je logika da se gleda gol razlika u trokruznom sistemu???
Pa samim tim ekipa koja gostuje 2 puta nekome u trokruzjom sistemu u ovom slucaju Borac je gostovao na Kosevu dva puta ima vece sanse da zabije taj gol u gostima. To veze sa vezom nema niti ima ikakve logike tako da ne vjerujem u to ni 1%.
Onda ispade da je bolje da gostujes nekome 2 puta jer imas sansu da zabijes u te dvije utakmice gol u gostima. Sto je totalno nepravedno i nema nikakve logike.
Ipak mislim da se gleda ukupna gol razlika.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
-
- Kontakt:
Uvijek bih izabrao da igram dvije utakmice kuci nego dvije u gostima. Po meni nije bolje igrati vise utakmica u gostima.ado-hz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:02Koja je logika da se gleda gol razlika u trokruznom sistemu???
Pa samim tim ekipa koja gostuje 2 puta nekome u trokruzjom sistemu u ovom slucaju Borac je gostovao na Kosevu dva puta ima vece sanse da zabije taj gol u gostima. To veze sa vezom nema niti ima ikakve logike tako da ne vjerujem u to ni 1%.
Onda ispade da je bolje da gostujes nekome 2 puta jer imas sansu da zabijes u te dvije utakmice gol u gostima. Sto je totalno nepravedno i nema nikakve logike.
Samo da smo izgubili 2:1 na Kosevu ili 1:0 sve bi bilo lakse ali sto kazu gotovo je sadbi nema nista od kukanja. Treba se maksimalno angazovati i pobijediti sve do kraja u prvenstvu i kupu i makar jedan trofej je nas
-
- Kontakt:
Nadam se da naši ne sjede skrštenih ruku, angažovati se maksimalno, ako treba zvati i Hadžibegića jer znam da on ima veze i kontakte u UEFI.Red1946 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 21:27Jedina ispravna odluka je upoznati Uefa pravni odjel, jer ovi pravilo zbog Berger sistema nije u duhu fair playa, i siguran sam da je ovo lov u mutnom RS, a " intelektualac " Lale je bio u jedinici vojvode Aleksića, imaju slike o nekoj proslavi na padinama Trebevića odmah iza rata, toliko o poštenju dotičnog...izvinite zbog oftopica..Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:14Jedina nada je što se Savez još nije zvanično oglasio, ono jutros je Sport Centar preuzeo sa facebooka što su Lešinari sinoc dijelili.ado-hz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:02Koja je logika da se gleda gol razlika u trokruznom sistemu???
Nije niko Namu i Tanu objasnio u kakvu državu ulažu pare. Ovo malo kolko-toliko normalnog saveza što smo imali nakon što je UEFA zavela reda je bio period koji se ubrzo neće vratit.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ma i ovo je smiješno oko ovih golova, nagadja7 se bezveze. Ima li komesar takmicenja ili ko vec nek izadje pred kameru i kaze sta i kako je. I ovaj ss.ba hiljadu gluposti dnevno objavi a ne mogu provjeriti u savezu informaciju u vezi ovog.
-
- Kontakt:
Ovim cirkus pravilom Zrinjski sada ima slabiji međusobni od Veleža. Kako imaju slabiji međusobni i od Širokog, ovo im je dodatni razlog da zapnu u Banja Luci.
To vazi samo za nas, za ostale ce biti haj' dogovoricemo se...Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2021, 21:59Ovim cirkus pravilom Zrinjski sada ima slabiji međusobni od Veleža. Kako imaju slabiji međusobni i od Širokog, ovo im je dodatni razlog da zapnu u Banja Luci.
I onda kada ti gol u gostima vrijedi duplo? + ne zaboravi da publike nemaTatamata1946 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 21:30Uvijek bih izabrao da igram dvije utakmice kuci nego dvije u gostima. Po meni nije bolje igrati vise utakmica u gostima.ado-hz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:02Koja je logika da se gleda gol razlika u trokruznom sistemu???
Samo da smo izgubili 2:1 na Kosevu ili 1:0 sve bi bilo lakse ali sto kazu gotovo je sadbi nema nista od kukanja. Treba se maksimalno angazovati i pobijediti sve do kraja u prvenstvu i kupu i makar jedan trofej je nas
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Daj ba znaju li se više konačni termini za sljedeće kolo ?
Ne mogu ništa da isplaniram bez toga
Ne mogu ništa da isplaniram bez toga
Amateri iz ss...bordobijeli je napisao/la: ↑09 maj 2021, 21:58Ma i ovo je smiješno oko ovih golova, nagadja7 se bezveze. Ima li komesar takmicenja ili ko vec nek izadje pred kameru i kaze sta i kako je. I ovaj ss.ba hiljadu gluposti dnevno objavi a ne mogu provjeriti u savezu informaciju u vezi ovog.
Paze da se ne zamjere Vici, ipak im je dao intervju u garaži

Bitnija je Wanda Nara i Diletta
Hvala

- feniksptica
- Kontakt:
O da itekako jesmo, samo mu igrace dovesti. Pokazaio je on da zna igrat lijepo. Najvise datih i druga ekipa sa najmanje primljenih bili dok smo imali igrace dostojne ovog kluba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Probaj procitati strucnjak, nije lektira pa da izbjegavas.Oerde je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:27Znavi oni su ih osvojili, samin tim imaju pravo da ih i izgube. Nemamo pravo negodovat taman da sve gube, jer pobogu, oni gube, sta ima vezeZoran28 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 19:22Najjaca braca na dunjaluku kad napisu "prokockao +13"pa odakle mu, jel ih naslijedio od Husre, jesul mu pokonjena, jel dobio k'o vitre... ???
EKIPA osigurala +13, EKIPA prokockala +13 !!! Da nije bilo sudijskih lakrdija, imali bi nekuh 4-5 bodova prednosti, mozda i vise, i tu se sva prica zavrsava.
Naravno, to ne znaci da ne treba pricati o losoj igri, losem prelaznom roku, losim potezima Vinka...ali unatoc tome pricati i ukazuvati na lakrduie !!!![]()
Svi zasluzni za +13, svi krivi za ovu situaciju + sudijske lakrdije. Citaj, jbg nije toliko tesko kao sto se cini na prvu.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- 19BordoBijeli46
Slazem se. Dovesti igrace koji mogu neku razliku da naprave na terenu i vidjeti onda Vinka.feniksptica je napisao/la: ↑09 maj 2021, 22:30O da itekako jesmo, samo mu igrace dovesti. Pokazaio je on da zna igrat lijepo. Najvise datih i druga ekipa sa najmanje primljenih bili dok smo imali igrace dostojne ovog kluba.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- feniksptica
- Kontakt:
Vinko je strucnjak koji je raturio ovu ligu akd smo imali prave igrace. SAd realno imamo krs od igraca gdje on svaku mora birat ko ce mu krilo igrat Krste Ismet Horo ili Milanovic rezerva Olimpika i to jesenjskog Olimpika koji je bio 2 nivoa ispod ovog sad.
Bezveze mi je to pljuvanje. Hajde ovi koji imaju svoje razloge pa su pljuvali covjek i prije engo je dosao, il Egoisti koji ne mogu priznati sebi i nisu priznali i kad smo igrali TOP.
Iscupano nam je srce ekipe, i Hus bi biljezio iste krs rezultate bez Ahmeta, Amara i Tatara. Budite realni majku mu poljubim. Vozili smo Audi 3.0 pa su nas prebacili na 1.4
Dovedi mu igrace slicne onim koje je na jesen imao i opet cemo bit najefikasniji i i predominantni.
Bezveze mi je to pljuvanje. Hajde ovi koji imaju svoje razloge pa su pljuvali covjek i prije engo je dosao, il Egoisti koji ne mogu priznati sebi i nisu priznali i kad smo igrali TOP.
Iscupano nam je srce ekipe, i Hus bi biljezio iste krs rezultate bez Ahmeta, Amara i Tatara. Budite realni majku mu poljubim. Vozili smo Audi 3.0 pa su nas prebacili na 1.4
Dovedi mu igrace slicne onim koje je na jesen imao i opet cemo bit najefikasniji i i predominantni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: HariTz, rimljanin90, Rule_hz i 35 gostiju.