Izgleda da je suđeno da Crazy Legs opstane
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
legenda reala je napisao/la: ↑08 maj 2021, 16:54Oj kakva dva gola u sudijskoj nadoknadi odose Bavarcima![]()
Izgleda da je suđeno da Crazy Legs opstane
Legendo razocarao si me. Poceo te stavljati na pravu stranu i odmah te kupio. Nikakav si covjek.legenda reala je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:10Gonhashi-Zadnja Klupa 1:1
Formula-Mislish United 1:0
Pijetlovi-Stolac 1:1
Green Dragons-Red Bavarian 1:0
Crazy Legs-Bakspace 3:0
Bice svega sutra, po trenutnoj tablici Gongashi i Dragonsi idu direktno u Prvu ligu, Zadnja Klupa u baraz
Ma krenulo Aerials prvi strijelac je lige, ona nas je izvukla.Justin je napisao/la: ↑09 maj 2021, 00:02Legendo razocarao si me. Poceo te stavljati na pravu stranu i odmah te kupio. Nikakav si covjek.legenda reala je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:10Gonhashi-Zadnja Klupa 1:1
Bice svega sutra, po trenutnoj tablici Gongashi i Dragonsi idu direktno u Prvu ligu, Zadnja Klupa u baraz![]()
Da ste na nasoj strani vidio bi kako bi bila prvi strijelac lige.legenda reala je napisao/la: ↑09 maj 2021, 00:28Ma krenulo Aerials prvi strijelac je lige, ona nas je izvukla.Justin je napisao/la: ↑09 maj 2021, 00:02Legendo razocarao si me. Poceo te stavljati na pravu stranu i odmah te kupio. Nikakav si covjek.legenda reala je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:10Gonhashi-Zadnja Klupa 1:1
Bice svega sutra, po trenutnoj tablici Gongashi i Dragonsi idu direktno u Prvu ligu, Zadnja Klupa u baraz![]()
Dobro je imamo bar neke sanse, valjda necemo i ovo prokockati.soxx je napisao/la: ↑08 maj 2021, 21:26A nama baraz je a nama baraz je.
Nismo jos ispall. Igramo baraz sa Primitivcima.
GreenDragonsi vode 1-0 a bavarcima ostala joa 1 utakmica. Gdje im se niti jedan rezultat ne poklapa, a nama je dovoljan i nerijesen rezultat.
Hvala legendi i saradnicima. Hvala ekipi backspace na 3 boda.
Na nama je da dobijemo sad primitivce
Jesmo drugi, baraz ili smo izvisili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.