Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mainz

U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Iz ovog ugla izgleda kao da ga je osramotio driblingom, a zapravo sancho poslao riskantan pas koji je slucajno kroz noge upamekana dosao do igraca bvba.
Ostavićemo prostora Dortmundu da u zadnjem kolu protiv Leverkusena prospe čist nastup u LP.
Mainz će u narednom kolu ugasiti snove BvB o Ligi Prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zanimljive su ove personalne križaljke (kako menadžerske , tako i trenerske). Bobić ode iz ekipe koja će igrati Evropu (da li Ligu prvaka ili EL) u ekipu koja se ove sezone bori za opstanak, ali svakako u ekipu/klub (Hertha) gdje će imati veće finansijske mogućnosti na raspolaganju, tako da i razumljivo.
Hütter ode iz kluba koji će izboriti najmanje EL ( a tek ako izbori LP) u ekipu (Gladbach) koja će u najbolje slučaju igrati ipak dosta neatraktivno novo takmičenje Conference league. Prelazi u klub koji jeste historijski veliko ime, ali nešto tu baš i nisam siguran da ide tamo gdje su na raspolaganju veća finansijska sredstva. U suštini i Gladbach i Eintracht Frankfurt, solidno posluju, ali daleko su po finansijskim mogućnostima od Bayerna, Dortmunda, Leipziga, pa i Leverkusena i Wolfsburga.
Rose u Dortmund i Nagelsman u Bayern - razumljivo.
Ali najzanimljiviji je prelazak Kröschea iz RB Leipziga u Eintracht Frankfurt. Mislim on je iz nekih razloga odlučio napustiti Leipzig, a da opšte nije jasno zašto, a u međuvremenu je eto dogovorio da preuzme poziciju sportskog direktora u Frankfurtu.
Hütter ode iz kluba koji će izboriti najmanje EL ( a tek ako izbori LP) u ekipu (Gladbach) koja će u najbolje slučaju igrati ipak dosta neatraktivno novo takmičenje Conference league. Prelazi u klub koji jeste historijski veliko ime, ali nešto tu baš i nisam siguran da ide tamo gdje su na raspolaganju veća finansijska sredstva. U suštini i Gladbach i Eintracht Frankfurt, solidno posluju, ali daleko su po finansijskim mogućnostima od Bayerna, Dortmunda, Leipziga, pa i Leverkusena i Wolfsburga.
Rose u Dortmund i Nagelsman u Bayern - razumljivo.
Ali najzanimljiviji je prelazak Kröschea iz RB Leipziga u Eintracht Frankfurt. Mislim on je iz nekih razloga odlučio napustiti Leipzig, a da opšte nije jasno zašto, a u međuvremenu je eto dogovorio da preuzme poziciju sportskog direktora u Frankfurtu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Još gore po BvB jer će Mainz igrati rasterećeno a žutim gori pod nogama.jamesrodriguez je napisao/la: ↑10 maj 2021, 03:20Mainz je osigurao opstanak , i da dobiju i da zjane nista im ne znaci.
Prema tome jasno je da BvB laganini uzima 3 boda.
Vise se ja plasim tekme protiv Leverkusena , da ne zajebu stvar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kiel ulazi u bundesku, bavarci na aparatima.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidim, veoma slabo se pise oko vecerasnjeg finalnog meca izmedju RBL-a i BvB-a.
Veoma zanimljiva utakmica, prije nekoliko dana su igrali i zuti su uspjeli ostvariti pobjedu medjutim veceras ce biti totalno druga prica.
Mnogo motiva za jedne i druge da dodju do ovog trofeja kojeg nemaju priliku tako cesto osvajati.
Ne mogu biti neiskren i reci da ne bih volio da RBL dodje do svog prvog trofeja i to isključivo radi Nagelsmanna no s druge strane ako to BvB uzme bice mi iznimno drago radi Reusa i Haalanda, pogotovo ovog drugog jer je evidentno da momak zivi ovaj sport.

Veoma zanimljiva utakmica, prije nekoliko dana su igrali i zuti su uspjeli ostvariti pobjedu medjutim veceras ce biti totalno druga prica.
Mnogo motiva za jedne i druge da dodju do ovog trofeja kojeg nemaju priliku tako cesto osvajati.
Ne mogu biti neiskren i reci da ne bih volio da RBL dodje do svog prvog trofeja i to isključivo radi Nagelsmanna no s druge strane ako to BvB uzme bice mi iznimno drago radi Reusa i Haalanda, pogotovo ovog drugog jer je evidentno da momak zivi ovaj sport.
Mene je vec neka panika uhvatila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lijepo je gledati finale DFB kupa bez Bayerna. NGL.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Sudija idi u pm. I zuti kartoni .. seronja jedan
Upamecano je novi Boateng u Bayernu, kako ga prosu Haaland mati mila.
- Konigsblau
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
RBL diktira tempo ali BvB koristi svaki milimetar prostora i postize golove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bgm Nagelsmann je choker pravi za sada u svojoj karijeri.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Trpajjjjjjj ... bušiiiii .. konzerveeeeeeee
- Omerbavarac
- Kontakt:
Popravice on taj mentalitet naredne godine.Bundesliga je napisao/la: ↑13 maj 2021, 21:27Bgm Nagelsmann je choker pravi za sada u svojoj karijeri.
Zaista je BvB veceras maestralan u prvih 45 minuta.
Da Rose nije ranije kaparisan, vjerujem da bi se nakon vecerasnjih 45 minuta u upravi Dortmunda zapitali sta ce sa Terzica.
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Koliko je Bayern ispred Dortmunda, toliko je Dortmund ispred Leipziga.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za draz finala i kvalitet utakmice bi bilo idealno da RBL postigne gol u prvih desetak minuta drugog poluvremena dok ce u drugom slucaju to biti rutinski odradjeno od strane Dortmunda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.