Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
andrea agnelli be like

Ovo je žalost dokle je Juventus dogurao,svake godine postavljanje ispodprosječnih trenera i onda ih mjenjaj svako 10 mjeseci,a o igračkom kadru ne treba riječi trošiti
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Ne zna se koje gori, Željezničar il Juventus.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakva predivna večer.Dva najveća nogometna zla,talijansko i španjolsko,izgubila bodove na svom terenu.Jedan u borbi za LP,drugi u borbi za naslov.Sad još da Rennes izdrži ovih 5 minuta i dovede Lille na korak do naslova...
Juventus sa Realom svakako igra Superligu iduce sezone. Nebitna im utakmica bila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Neka je i tebe krenulo druze red je bio malo radosti i za tebe

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bolestan lik
Čestitke muxi, Ronaldu i ostalim normalnim milanistima u koje ne spadaju dječica sa terminologijom simpatičnoj sedmom razredu osnovne i koji su tradicionalni orgijasi na svaku losu pricu oko Juventusa.
Milan je zaslužio LP, ispred Juventusa je cijelu sezonu i bilo bi nezasluženo da ih preteknu u ovoj fazi.
Juventus je koracima unazad 3 godine sam sebe doveo ovdje, nije večeras Juventus ispustio nista nego davno prije, sada je samo vrijeme za naplatu.
I nemojte citirati slagiranog purgera ako ikako mozete. Bukvalno najodvratnija osoba na cijelom forumu, a ima brutalnu konkurenciju.
Milan je zaslužio LP, ispred Juventusa je cijelu sezonu i bilo bi nezasluženo da ih preteknu u ovoj fazi.
Juventus je koracima unazad 3 godine sam sebe doveo ovdje, nije večeras Juventus ispustio nista nego davno prije, sada je samo vrijeme za naplatu.
I nemojte citirati slagiranog purgera ako ikako mozete. Bukvalno najodvratnija osoba na cijelom forumu, a ima brutalnu konkurenciju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja gledam na kojoj sam temi, sve nesto nepoznato...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Pogba je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:01Čestitke muxi, Ronaldu i ostalim normalnim milanistima u koje ne spadaju dječica sa terminologijom simpatičnoj sedmom razredu osnovne i koji su tradicionalni orgijasi na svaku losu pricu oko Juventusa.

Mislim da je tebi i drago u jednu ruku ne bi li doslo do primjena u klubu,ali bez LP ce to sve teze ici.
Btw Tomori vam je Ronalda pojeo vcrs za veceru

Obje ekipe lose. Previše tehnicki gresaka , ali eto Milan je bio manje los i dobio je ovo. Ali ako se obje ekipe ne pojacaju crno im se pise.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juventus je svoj skoro pa decenijski ciklus završio. To je činjenica. S obzirom na finansijske probleme, pojačane vjerovatnim ne ulaskom u LP. Rekonstrukcija ekipe neće se moći odraditi za jedno ljeto. A mnogo igrača Juventusu fali. Teret u vidu Dybale, Ronalda, Ramseya se mora otjerati. Zajedno uzimaju sigurno sa porezom blizu 80M a nisu više taj nivo.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 09 maj 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pogba je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:01Čestitke muxi, Ronaldu i ostalim normalnim milanistima u koje ne spadaju dječica sa terminologijom simpatičnoj sedmom razredu osnovne i koji su tradicionalni orgijasi na svaku losu pricu oko Juventusa.

Prošlu tekmu Chiesa silovao Tea i stručnjak ga sad prebaci na kontra stranu gdje ga Calabria strpao u džep.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
I mene je iznenadila ta rokada jer svi znamo da je Calabria podredjen odbrani, a u napadu sta uradi, za razliku od Thea koji je kontra toga i tu je trebao Pirlo traziti svoju sansu sa Chiesom.muxa je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:15Pogba je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:01Čestitke muxi, Ronaldu i ostalim normalnim milanistima u koje ne spadaju dječica sa terminologijom simpatičnoj sedmom razredu osnovne i koji su tradicionalni orgijasi na svaku losu pricu oko Juventusa.
Prošlu tekmu Chiesa silovao Tea i stručnjak ga sad prebaci na kontra stranu gdje ga Calabria strpao u džep.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pirlo baš lošina, ali po mom mišljenju sa ovakvim rosterom teško da bi bilo ko drugi uspio uraditi nešto više. Juventus je godinama izbjegavao dovesti pravog veznjaka, njima je Pjanić haman pet godina bio jedini veznjak koji je tehnički potkovan, i za pet godina nisu doveli igrača sličnih karakteristika ali su zato natrpali ovih teškaša i dizelaša u vidu Rabiota, Bentancura, Ramzija, McKennija (mada ovaj zadnji nije loša kupovina, u pravom sistemu vjerujem da bi bio zvijerka)...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
S ovim rosterom bih ja bio drugi. A s lošijim rosterom je Sarri bio sampion. Imas do unazad par kola najbolju odbranu lige, dobrog golmana, Ronalda s brojkama ako nista, sa Cuadradom koji igra sezonu života kao i Chiesom, sa boljim veznim od Sarrijevog. I završiš peti, mozda i sesti.Raonffa je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:48Pirlo baš lošina, ali po mom mišljenju sa ovakvim rosterom teško da bi bilo ko drugi uspio uraditi nešto više. Juventus je godinama izbjegavao dovesti pravog veznjaka, njima je Pjanić haman pet godina bio jedini veznjak koji je tehnički potkovan, i za pet godina nisu doveli igrača sličnih karakteristika ali su zato natrpali ovih teškaša i dizelaša u vidu Rabiota, Bentancura, Ramzija, McKennija (mada ovaj zadnji nije loša kupovina, u pravom sistemu vjerujem da bi bio zvijerka)...
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 09 maj 2021, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobar je Benta, samo bekovi nisu na njegovoj frekvenciji.Raonffa je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:48Pirlo baš lošina, ali po mom mišljenju sa ovakvim rosterom teško da bi bilo ko drugi uspio uraditi nešto više. Juventus je godinama izbjegavao dovesti pravog veznjaka, njima je Pjanić haman pet godina bio jedini veznjak koji je tehnički potkovan, i za pet godina nisu doveli igrača sličnih karakteristika ali su zato natrpali ovih teškaša i dizelaša u vidu Rabiota, Bentancura, Ramzija, McKennija (mada ovaj zadnji nije loša kupovina, u pravom sistemu vjerujem da bi bio zvijerka)...

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa vidi, u principu Juventusu će drugo mjesto izvisiti za par bodova kako god okreneš, i okej, nije isto biti drugi i ispustiti drugo mjesto za par bodova (pri tome potencijalno ostaneš van top 4), ali po meni ova ekipa Juventusa je prepuna disbalansa i već 2-3 sezone Italija je čekala nekog Contea koji će za dvije godine spakovati Inter koji će se prošetati kroz ligu.Pogba je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:49S ovim rosterom bih ja bio drugi. A s lošijim rosterom je Sarri bio sampion. Imas do unazad par kola najbolju odbranu lige, dobrog golmana, Ronalda s brojkama ako nista, sa Cuadradom koji igra sezonu života kao i Chiesom, sa boljim veznim od Sarrijevog. I završiš peti, mozda i sesti.Raonffa je napisao/la: ↑09 maj 2021, 23:48Pirlo baš lošina, ali po mom mišljenju sa ovakvim rosterom teško da bi bilo ko drugi uspio uraditi nešto više. Juventus je godinama izbjegavao dovesti pravog veznjaka, njima je Pjanić haman pet godina bio jedini veznjak koji je tehnički potkovan, i za pet godina nisu doveli igrača sličnih karakteristika ali su zato natrpali ovih teškaša i dizelaša u vidu Rabiota, Bentancura, Ramzija, McKennija (mada ovaj zadnji nije loša kupovina, u pravom sistemu vjerujem da bi bio zvijerka)...
Sad koliko je Sarri imao slabiji roster, ja u to ne bih ulazio, jer ne vidim neku veliku razliku u ekipi, na Pjaniću su izgubio jedinog kvalitetnog tehničara u veznom redu (koji će igrati redovno, za razliku od Arthura), doveo si Kuluševskog i Chiesu, a na krilima si već imao Ronu, Bernandeskija, Costu (ok, staklene noge) pa i Dybalu, što po mom mišljenju nije neki upgrade.
U vrhu napada otišao Higuain, a došao Morata. Znam da ti gotiviš Moratu, ali Higuain je za njega igrač

Helem, hoću ti reći da ne vidim neku veliku razliku u kvalitetu rostera, samo vidim jednu izmorenu ekipu, godinu stariju, prepunu prosječnih igrača na prebitnim pozicijama + ove sezone dobio si Inter koji je (kao nijedan tim proteklih 9 godina) stisnuo gas kad su svi ostali padali.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ja sam ljetos govorio da ste se zaebali što se nogirali Sarrija, ali mislim da nijedan drugi trener u ovakvim okolnostima ne bi bio puno uspješniji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.