S million eura u dzepu nece ih on grijati ,nego ce mu DRUGE to da griju.harishp je napisao/la:A on je rodom sa Bahama,inacemajestic24 je napisao/la:Ima da mu se muda smrznu u Rusiji
Sa milion eura godisnje i plus premije i plus vise od milion odmah na ruke lako ce muda zagrijati.
Senijad Ibričić
- majestic24
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Eto rijesili smo problem sa minusom sad pa sad.majestic24 je napisao/la:S million eura u dzepu nece ih on grijati ,nego ce mu DRUGE to da griju.harishp je napisao/la:A on je rodom sa Bahama,inacemajestic24 je napisao/la:Ima da mu se muda smrznu u Rusiji
Sa milion eura godisnje i plus premije i plus vise od milion odmah na ruke lako ce muda zagrijati.
@haxonja posto je dres,ima li popusta.Hoce li biti na cirilicu ili na latinicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
S jedne strane mi je kao navijača Hajduka žao što odlazi najbolji igrač splitski "Bili", dok s druge strane to je bilo za očekivati (iako je ljetos rekao da karijeru želi završiti u Hajduku), dobit će Hajduk dobru lovu od prodaje.
Sretno Ibro Majstore, i vrati nam se u Hajduk jednog dana da završiš u karijeru Splitu!
Sretno Ibro Majstore, i vrati nam se u Hajduk jednog dana da završiš u karijeru Splitu!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Negdje sam pročitao da je Hajduk na Ibričiću kad se sve zbroji i oduzme zaradio malo više od 2 milijuna eura.Leader je napisao/la:S jedne strane mi je kao navijača Hajduka žao što odlazi najbolji igrač splitski "Bili", dok s druge strane to je bilo za očekivati (iako je ljetos rekao da karijeru želi završiti u Hajduku), dobit će Hajduk dobru lovu od prodaje.
...što je više lome to je volim jače...
Ciste pare,pa toliko su dali za bracu Sarbini.jacky09 je napisao/la:Negdje sam pročitao da je Hajduk na Ibričiću kad se sve zbroji i oduzme zaradio malo više od 2 milijuna eura.Leader je napisao/la:S jedne strane mi je kao navijača Hajduka žao što odlazi najbolji igrač splitski "Bili", dok s druge strane to je bilo za očekivati (iako je ljetos rekao da karijeru želi završiti u Hajduku), dobit će Hajduk dobru lovu od prodaje.
Dinamo od prelaska igraca ne vidi ni 10%,sve to Mamara strpa u zadnji doguzni djep.Pa se opet ne bune.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jan 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ta ce Ibra ja ga na usta baco ...
sretno i da se sto prije naviknes na dobru votku , ha ja
sretno i da se sto prije naviknes na dobru votku , ha ja
Evo cujem Ibro kaze da Lokomotiv ima vise navijaca od CSKA, Spartaka i Dinama zajedno. Mora da je istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cujes ti ,klinac moj.Cartman je napisao/la:Evo cujem Ibro kaze da Lokomotiv ima vise navijaca od CSKA, Spartaka i Dinama zajedno. Mora da je istina.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
Ti cujes samo ono sto tebi pase momcino.Cartman je napisao/la:Evo cujem Ibro kaze da Lokomotiv ima vise navijaca od CSKA, Spartaka i Dinama zajedno. Mora da je istina.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Anas će isplatiti sam sebe ubrzo, a Ahmad će brzo letiti.harishp je napisao/la:Ciste pare,pa toliko su dali za bracu Sarbini.jacky09 je napisao/la:
Negdje sam pročitao da je Hajduk na Ibričiću kad se sve zbroji i oduzme zaradio malo više od 2 milijuna eura.
Dinamo od prelaska igraca ne vidi ni 10%,sve to Mamara strpa u zadnji doguzni djep.Pa se opet ne bune.
Pokupi i Maminjo veći dio.. al nešto ipak ide i na plaće igračima, i na transfere, a bogami i na omladinsku školu koja je svemirski brod za ostale.
...što je više lome to je volim jače...
Steta nije odigrao onu prijateljsku utakmicu sa Barcelonom.
Napokon je napustio HNL, sad cemo da se uvjerimo o kakvom se igracu radi.
Napokon je napustio HNL, sad cemo da se uvjerimo o kakvom se igracu radi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cestitam Ibricicu na odlicnom transferu u Lokomotiv! napokon! izabrao je odlican klub,jaku ligu... Sad je sve na njemu,da se dobro spremi i opravda ukazano povjerenje! ovo je odlicno i za reprezentaciju BIH,pogotovo kako Misimovic ne igra u zadnje vrijeme,Ibricic ce uzeti njegovo mjesto kako stvari stoje!.. Sretno Senijadu u Moskvi!
Moje mišljenje da je ovaj potez greška...
Mogao je u jači klub otići!
Nil Satis Nisi Optimum
Jedva cekam da vidim kako ce se snaci u rusiji, mislim da bi mu mogla odgovarati, a i repki ce vise koristiti jer ce imati vise jacih tekmi, u ajduku je samo stagniroBIHfan je napisao/la: Napokon je napustio HNL, sad cemo da se uvjerimo o kakvom se igracu radi.
Cuva Bog Zelju svog!
ma da je on u dinamu prodo bi to mamic za 15...
ser del barça es el millor que hi ha !
Tu si ga upravu i to bi ga prodao u klub tipa A.Villa,Werder....ali nema veze Lokomotiv je solidan jedan od boljih u Rusiji i ima vremena ako se pokaze otici u neki jos jaci tim.Sretno Ibro!!!Scof1eld je napisao/la:ma da je on u dinamu prodo bi to mamic za 15...
RIP SALE VILENJAK
Po meni nije, ruska liga je veoma jaka i sigurno će igrati u Lokomotivi. Šta mu fali ?Number1 je napisao/la:Moje mišljenje da je ovaj potez greška...
Lokomotiv je jedan od 5 najboljih Ruskih klubova! odlican izbor! Ruska lige je veoma jaka,jaca od Turske! Ibricicu je sad najbitnije da se dobro spremi i izbori za dres prvotimca! napokon je i on otisao iz HNL-a,sad ce morati vise da radi,niko ga nece maziti u Moskvi,tamo moras davati sve od sebe ako zelis uspjeti!..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Podijeljena su misljenja glede ovog transfera, a i ja sam nisam zadovoljan, ali sta je tu je. S obzirom gdje je mogao zavrsiti, ovo je los izbor, ali ako se pogleda s druge strane i kes koji ce dobijati, u jednu ruku se moze reci da je ovo i opravdan potez.
Neka mu je sretno...
Neka mu je sretno...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- neutralan__
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.