Prijedor..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najvjerojatnije je Pilav prešao na Vicinu stranu...
Uscuplicfks74 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 16:44Zamolio bih stručnjake, da mi navedu jednog trenera iz prošlosti sa kojim smo, svaku utakmicu jurišali na protivnički gol. Ja imam 50 i kusur godina i ne znam niti jednog.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 16:37Salim se ja dobar je vinko,samo ga treba ostaviti ako zelimo u narednim godinama gledati ovu patnju,a doveli ga za napredak kluba i to poslije duple,maksimovic ga na kosevu nauci kako se postavlja ekipa, a trener haman od juce al haj.
Do juce kao gledali i na nacionalnost sudija,a sad moze skoro iz istog grada jos i srbin
Da budalo !ElCartel11 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:10Zar nije tako, da nesmije biti sudija iz istog kraja/kantona osim ako oba kluba me igraju iz tok kraja/kantona?
Apsurd se nastavlja.
Očekujem informaciju kako je Bilbija kupio stan u Jukićevoj te da je ustvari sarajevski sudijaElCartel11 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:10Zar nije tako, da nesmije biti sudija iz istog kraja/kantona osim ako oba kluba me igraju iz tok kraja/kantona?
Apsurd se nastavlja.
Naravno da moze kad je Vico glavni baja. Drugacije ne bi uzeli Zrinju. A kako je jadan Maksimovic svega mi, koliko se lud pravi. Nadam se da nikad vise nece Sarajevu primirisati. Nece da spominje druge tekme i lopovluke .
Eto baš će pričati o tome i da izbije sebi hljeb iz ruke a i potencijalni angažman i ogromnu platu negdje van Bosne, budi realan
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, misstianopenaldo, perodeformero, SamoDaKazeem i 65 gostiju.