Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Bičakčić je na početku sezone pokidao križne ligamente, a Šunjić je standardan u nekom žnj klubu u Kini, sumnjam da će on ikad više zaigrati za reprezentaciju.
Đurić je prvi u ligi i po procentu osvojenih zračnih duela i po procentu ukupno osvojenih duela, zato je i igrao redovno. Kod nas za U21 i A repku ima 13 golova i tri asistencije u samo 888 minuta (9.86 utakmica), bolestan učinak. Meni bi uvijek bio pozvan kao joker s klupe, nebitno igrao u Serie A ili u Serie B.
Jes dobio odgovor?Rimes87 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:22Ti si se bas dohvatio Demirovica. Vidim da pokušavaš biti realan, ali imaš neku vrstu negativnog osjećanja koje te veze za njega, pa me čisto zanima sta je u pitanju? Ništa negativno prema tebi, samo me onako interesuje, ne moraš ni odgovorit iskreno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 maj 2021, 04:01Teška situacija, iz prošle u21 igrači, najveći talenti Gojak i Demirović su već dostigli maximum a to je da su ispodprosječni Evropski igrači koji će se možda zadržati u top 5 liga.
Pojačanja iz Švedske koja su nam poklonjena imaju potencijal prosječnih igrača tj. štopera ( što je u našem slučaju dobro). Da imamo 11 Anela i Dennisa, sa vrhunskom organizacijom bi se i domogli nekog takmičenja.
Da ne spominjem Hasića, Dedića i ostale za koje ni ne vjerujem da mogu stići ovaj ispodprosječni nivo fudbala.
Za mene trenutno ni jedan igrač nije vrijedan pažnje i izgleda da ćemo morati čekati još 10 godina na neku pristojnu generaciju ako se ikada to poklopi.
Jednostavno je potrebno minimum 5-6 prosječnih igrača sa 1 zvijezdom i sa dobrom organizacijom da bi se uopšte nadali o nekom iskoraku na takmičenje.
Ja niti vidim 3 prosječna igrača niti vidim neku zvijezdu na pomolu.
Od trenutnog rostera imaš prosjek igrače Kolašinac, Krunić, Džeko, i iznadprosječni Pjanić, ostali su ispod.
Tuta Petrov
Ne mora „iskreno“ kaze. Moze nesto slagati.
Nego koliko ce dugo trajati dok procitamo prve clanke kako Borna Sosa voli BiH i zeli za istu igrati?
I prve Bosnje pocnu na istog svrsavati
Napravise ga svabe levatom.
Tuta Petrov
Bas to.
Njemu su roditelji iz Posusja i govorio je kako dolazi ovde jos sa 15 16g...mozda i ima BiH drzavljanstvo prije fudbala.
Sprijecava ga znaci jedino sto je odigrao sa 22g utakmicu za Hrv.
Prava steta, ode nam ispred nosa Bosnjo Sosa.
nije igrao zvanicnu utakmicu za A tim Hrvatske. Tako da sto se toga tice moze igrati i za nas. ja bi pokusao, jer se momak sad debelo zezno, navijaci u HR su ga uzeli na zub.mrAdislic je napisao/la: ↑11 maj 2021, 14:31Bas to.![]()
Njemu su roditelji iz Posusja i govorio je kako dolazi ovde jos sa 15 16g...mozda i ima BiH drzavljanstvo prije fudbala.
Sprijecava ga znaci jedino sto je odigrao sa 22g utakmicu za Hrv.
Prava steta, ode nam ispred nosa Bosnjo Sosa.![]()
Koliko sam citao po novom pravilu ne mora odigrati nijednu utakmicu za A ako je igrao u u21 i za to vrijeme imao povis 21g.TMovac je napisao/la: ↑11 maj 2021, 14:54nije igrao zvanicnu utakmicu za A tim Hrvatske. Tako da sto se toga tice moze igrati i za nas. ja bi pokusao, jer se momak sad debelo zezno, navijaci u HR su ga uzeli na zub.
Kad nije mogao za Njemačku ne može ni za BiH.TMovac je napisao/la: ↑11 maj 2021, 14:54nije igrao zvanicnu utakmicu za A tim Hrvatske. Tako da sto se toga tice moze igrati i za nas. ja bi pokusao, jer se momak sad debelo zezno, navijaci u HR su ga uzeli na zub.
-igrač može promijeniti reprezentaciju ako je maksimalno tri puta nastupio za reprezentaciju dok nije napunio 21 godinu, a zatim tri godine nije upisao nijedan nastup. Sve to vrijedi ako igrač već ima državljanstvo nove reprezentacije
-može promijeniti reprezentaciju uz kasnije dobivanje državljanstva, ali nakon što navrši 21 godinu ne smije odigrati više nijednu utakmicu za prošlu reprezentaciju. I
FIFA je uvela ova pravila prošle godine upravo na inzistiranje Njemačke zato jer im igrači odlaze u druge reprezentacije.
Ovo je jako važno i za BiH jer će biti teže uzeti igrače iz dijaspore.
-
dinodino2019
- Kontakt:
Bitno je da se Svabija osigura za igrace, njima je najpreche ...
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Rekao je da ce iduce sedmice donijeti ulaznice za utakmicu protiv Sturma 22.05 . Pa cu malo popricat s njim da vidim gdje se on vidi u Buducnosti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 12:12Da piso sam vec za Slovence, zvali su ga iz austrijskog saveza u ponedjeljak, Direktor Peter Schöttel , sada kada zavrsi prvenstvo zele sjesti snjim i roditeljima za stol zele mu sredit odma drzavljanstvo i pozvat ga za U21. Inace sinoc ga trener odmaro malo nakon Rapida, izgubise 0-4 od Laska. U nedjelju opet u prvih 11 najvjerovatnije protiv Wattensa.
Reci mu da ako gleda samo sadasnjost onda su mu Slo i Aut bolje opcije ... a ako gleda i buducnost onda mu je BiH tu najbolja opcija ...
- ASD
- Kontakt:
samo Bosna brate, jedna se djedovina ima.Javier4 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 12:41Rekao je da ce iduce sedmice donijeti ulaznice za utakmicu protiv Sturma 22.05 . Pa cu malo popricat s njim da vidim gdje se on vidi u Buducnosti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 12:12Da piso sam vec za Slovence, zvali su ga iz austrijskog saveza u ponedjeljak, Direktor Peter Schöttel , sada kada zavrsi prvenstvo zele sjesti snjim i roditeljima za stol zele mu sredit odma drzavljanstvo i pozvat ga za U21. Inace sinoc ga trener odmaro malo nakon Rapida, izgubise 0-4 od Laska. U nedjelju opet u prvih 11 najvjerovatnije protiv Wattensa.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, Anoniman, aqarius, arabijskisupi, BarbareZeljin, Beduin, Beli98, Biscione, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, denza, DoktorXabaras, DrogbaDidier, edin139, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, Garfield, Gifron, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, hansbosna, HariTz, harko35, Hrasno15, iliyaa8, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, J1897, James1987, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, KimJongEsmer, Kompromis, L-Train, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, Maestro^^, MaroonBjelave, meepo, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedhulk, muhamedkonjic, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Nyema1921, omanovski, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, Rauber33, Resolute, rishovski, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, skoJaa, Sport90, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Truba1905burazeru, tutankamon1905, USB, Vaya, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog, zemuntrg, zikerrz21 i 791 gost.