Jesi Gordana gledao u dresu Wisle, pa iznosis ovakve zakljucke?vOluMme je napisao/la:Gordan Bunoza igra u Wisli. Standardan i sugurno jedan od najboljih igrača Wisle, koja je trenutno druga. 195 cm, može igrat i beka i centar halfa. Veoma brz bez obzira na visinu. 22 godine.
Za Šunjića sa možda malo pretjero, ali Bičakčić sigurno nije puno bolji od njega.
Dakle, Bunoza standardan u drugom timu Poljske lige, tim koji sigurno ide u Europa Ligu a možda i LP(3 boda za prvim zaostaju). Ima visinu što je kod današnjih štopera neophodno, čast izuzetcima. Brz je, zato ga treneri forsiraju na beku, a kad ga prekomanduju na CB u što sam siguran, sa 196 cm i odličnom brzinom, može izrasti u vrhunskog stopera.
Za razliku od Bičakčića koji je "tek" sa 20 godina debitovao za prvi tim, tim koji je predzadnji u Bundesligi, debitovao je samo zbog povrede nekih igrača i ispadao je smijašan u nekim duelima protiv Gomeza, čini mi se. Shvatite da on nije više "mlad". 20 godina je njemu, u tim godinama neki igrači imaju već ključnu ulogu timu igraju važne utakmice, a on se useer ko' grlica u debiju. Dobro, uredu je, debi je to, ali da od njega nešto ima debitovao bi on za Štutgart sa 17-18 godina. Oni ga ovako drže u drugom timu, dali mu kapitensku traku, igraće tamo još godinu-dvije, kad vidi ne računaju na njega preće u Rot Weiss Essen
Nadam se da griješim, ali to je moje mišljenje.
Pozdrav.
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Bičakčić
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Principatus
- Kontakt:
Protiv Ribery, i to debitovao u Bundesligi protiv najaceg covjeka na toj strani, a Bicakcic na neprirodnoj poziciji beka. Dakle ne kaze nam to mnogo.vOluMme je napisao/la:ispadao je smijašan u nekim duelima protiv Gomeza, čini mi se.
A Werder Bremen ce se boriti za opstanak, mozda kao Wolfsburg. Schalke visio duze na zadnjim mjestima.vOluMme je napisao/la:tim koji je predzadnji u Bundesligi
Sve ekipe koje prolaze krizu. Isto vazi za Stuttgart.
Bunoza je 2 godine stariji od Bicakcica.vOluMme je napisao/la:Gordan Bunoza igra u Wisli. Standardan i sugurno jedan od najboljih igrača Wisle, koja je trenutno druga. 195 cm, može igrat i beka i centar halfa.
Onako iskreno, mislis li, da Bicakcic nema kapacitet da za dvije godine zaigra u poljskoj ligi?
Meni bi bilo najdraze, kad bi se Bicakcic izborio za prvo mjesto, a Bunoza se prodao negdje u lige 5.
Ipak: Ne kontam zasto Pape nije zvao Bunozu ponovo. Ne pratim ga, ali se tu i tamo cuju rijeci hvale. Sjecam se da je jedanput proglasen igracem utakmice. Da li je to bio bljesak, ili igra konstanto dobro neznam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bunoza je bio na pripremama sa repkom.Medjutim od svih defanzivaca najlakse i najbrze je bas on otpao.
Pitam se bas zasto.
Bicakcic se ubio za stopera i to onog terentnog cetiri puta cetiri.
Pitam se bas zasto.
Bicakcic se ubio za stopera i to onog terentnog cetiri puta cetiri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj Bicakcic ispao smijesan kraj Gomeza.
Nije Gomez neg Ribery. A koji to nebi ispao smijesan kraj njega.
Pa i Subotic je ispadao smijesan kad ga je Dzeko par puta okrenu k'o balerinu. Taj isti Subotic je jedan od naj boljih stopera u Bundesliga ako ne i naj bolji. Sve zavisi protiv koga igras.
Nije Gomez neg Ribery. A koji to nebi ispao smijesan kraj njega.
Pa i Subotic je ispadao smijesan kad ga je Dzeko par puta okrenu k'o balerinu. Taj isti Subotic je jedan od naj boljih stopera u Bundesliga ako ne i naj bolji. Sve zavisi protiv koga igras.
Gledao sam dosta Bunozu u poljskoj ligi i ima dobre predispozicije ali i dosta ispada kad krene van sesnaesterca da napadne protivnicke igrace,mislim da mu je to najveca mana kao i postavljanje ,glavna snaga mu je skok ,dobro prebacuje loptu iz odbrane u sredinu ili napad ,jak sut
trenutno od ovih mladjih prednost bih dao Vranjesu on mi je najsigurniji, pa onda Bicakcic pa Bunoza,ali kazem trenutno mozda za koji mjesec Bicakic bude standardan u Stutgartu ili Bunoza zablista pa ode u Arsenal
trenutno od ovih mladjih prednost bih dao Vranjesu on mi je najsigurniji, pa onda Bicakcic pa Bunoza,ali kazem trenutno mozda za koji mjesec Bicakic bude standardan u Stutgartu ili Bunoza zablista pa ode u Arsenal

Ja sam samo iznio svoje mišljenje, šta me odmah napadate? Svako ima pravo razmišljat.
Možemo mi misliti šta hoćemo, ali teško da možemo nešto promijeniti. Sušić je glavni.
Možemo mi misliti šta hoćemo, ali teško da možemo nešto promijeniti. Sušić je glavni.
-
- Kontakt:
Zamislite za par godina ovu defanzivu i repki :
----Vranjes----Bunoza---Bicakcic----Subasic---
--------------------Besic---------------------------
Vranjes igra za Tottenham
Bunoza glavni stoper Milana
Bicakcic kapiten Stutgerta
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu

Do tog dijela sam mislio da si ozbiljanbavarian_bk je napisao/la:Zamislite za par godina ovu defanzivu i repki :
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
pa trenutno je bolje igrati u hsv nego juventusu ... po mom njemacka liga bolja od talijanske ... znaci besic ostaje gdje jestbavarian_bk je napisao/la:Zamislite za par godina ovu defanzivu i repki :
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu

>>No body likes us but we dont care<<
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Vranjes, Bunoza ako zaigraju tamobavarian_bk je napisao/la:Zamislite za par godina ovu defanzivu i repki :
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu
Besic (c) i Subasic ce biti glavni u Bayern Minshenu

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
e moj znalac mislis BVB? hajd' sto si kao neka vrsta skauta nego si i vidovita beba, po cemu je vranjes bolji subasica, hajd' mi molim te objasnibavarian_bk je napisao/la:Zamislite za par godina ovu defanzivu i repki :
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu

EDIT: uostalom znalci brzo ste zaboravili jasmina sudica a gurate vranjesa i bunozu
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
A Hajrovic izbacio Vermalena iz prvog tima ArsenalaDaRtAnJaN je napisao/la:e moj znalac mislis BVB? hajd' sto si kao neka vrsta skauta nego si i vidovita beba, po cemu je vranjes bolji subasica, hajd' mi molim te objasnibavarian_bk je napisao/la:Zamislite za par godina ovu defanzivu i repki :
Besic u Juventusu
Subasic iz DVB u Sevillu
EDIT: uostalom znalci brzo ste zaboravili jasmina sudica a gurate vranjesa i bunozu

- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da ce Ermin prihvatiti poziv Njemacke U20 Reprezentacije.
P.S Evo na transfermarktu gledam, stavili mu kod drzavljanstva samo Njemacka.

P.S Evo na transfermarktu gledam, stavili mu kod drzavljanstva samo Njemacka.
- Principatus
- Kontakt:
Ermin je vec bio mladi reprezentativac Njemacke, pa je sad nas mladi reprezentativac.
Mjenjanje fudbalskog saveza je moguce samo jedanput.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
To bi Adrion sigurno trebao znati, da je vec igrao za nas. Ne razumijem zasto ga je pozvaoPrincipatus je napisao/la:Ermin je vec bio mladi reprezentativac Njemacke, pa je sad nas mladi reprezentativac.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ehh zasto, pa pozvao ga da nosi vodu.Goalgetter je napisao/la:To bi Adrion sigurno trebao znati, da je vec igrao za nas. Ne razumijem zasto ga je pozvaoPrincipatus je napisao/la:Ermin je vec bio mladi reprezentativac Njemacke, pa je sad nas mladi reprezentativac.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Citajuci komentare na temi Edina Dzeke, nadam se da ce momak prihvatiti poziv Njemacke reprezentacije i odbiti ovaj JAD od naroda kao sto smo mi (cast izuzetcima). U Njemackoj moze biti siguran da ce imati sve uslove, dace nakon greske imati podrsku igraca i trenera, da ce znati cijeniti stvari koje je on postigao koje se brzo nece zaboraviti itd itd. Mi kao nacija nismo nista drugo zasluzili i ja bi momka upotponosti mogao razumjeti kada bi nas odbio cak bi mu i cestitao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hoce li Edhema
parkirati ili ispitivati.Gurat ce do U-77
@amerosm ne stavljaj u isti kos.Ovi sto ko biva pisu na utakmicama na Kosevu,skenderiji ili u drugim BIH gradovima i stadionima protiv Orlasa ili Kockastih idu medju ''goste da navijaju''.Pametnom dosta.

@amerosm ne stavljaj u isti kos.Ovi sto ko biva pisu na utakmicama na Kosevu,skenderiji ili u drugim BIH gradovima i stadionima protiv Orlasa ili Kockastih idu medju ''goste da navijaju''.Pametnom dosta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Njemacki mi nije najbolji, ali ako se ne varam ovdje pise da je se on odrekao naseg drzavljanstva: http://www.schwarzwaelder-bote.de/inhal ... 90000.html
Isto tako on uopste nije pozvan za njihovu U20 repku: http://www.dfb.de/index.php?id=500413
Ide nova drama...A nasi novinari spavaju po obicaju.
Isto tako on uopste nije pozvan za njihovu U20 repku: http://www.dfb.de/index.php?id=500413
Ide nova drama...A nasi novinari spavaju po obicaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ermin je navrsio 21 godinu, dakle ne vjerujem da jos moze igrati za U20.
Isto tako sebi tesko mogu zamisliti, da ce dva puta mjenjati fudbalski savez i to neovisno koliko ce puta mijenjati drzavljanstvo. Do 21 godinu je vjerovatno imao i njemacko i nase drzavljanstvo. Do 21 godine se mora odluciti za jedno od to dvoje. Izgleda da se odlucio za njemacko.
No to ne mijenja nista na onome sto sam vec rekao: Fudbalski savez se samo jednom mijenja.
Teoretski ako bi kasnije ponovo uzeo nase drzavljanstvo, mogao bi igrati za nas, nikad za Njemacku.
Sve drugo bi me veoma iznenadilo.
Isto tako sebi tesko mogu zamisliti, da ce dva puta mjenjati fudbalski savez i to neovisno koliko ce puta mijenjati drzavljanstvo. Do 21 godinu je vjerovatno imao i njemacko i nase drzavljanstvo. Do 21 godine se mora odluciti za jedno od to dvoje. Izgleda da se odlucio za njemacko.
No to ne mijenja nista na onome sto sam vec rekao: Fudbalski savez se samo jednom mijenja.
Teoretski ako bi kasnije ponovo uzeo nase drzavljanstvo, mogao bi igrati za nas, nikad za Njemacku.
Sve drugo bi me veoma iznenadilo.
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 10 gostiju.