FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste vidjeli ovaj clanak na SportSportu koliko dugujemo za porez? Ne mogu da vjerujem, zavrsicemo kao Celik.
Volim te Zeljo!!!
Ali ljudi su 2 godine u klubu niti jednu marku nisu u stanju unijeti,zamisli ti parazita ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Milion ipo za 3 mjeseca ili
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ja jedino skidam kapu Azmiru Husicu, covjek godinama ulaze u BiH fudbal, fakticki milione ulaze, a naravno da nikad nece te pare dobiti nazad. Ali nije sve u novcu.
Pa covjek ti je sve objasnio kako treba. Nemas prihoda od naknade transfera, nemas prihode od karata, 2 puta moras da ides u Izarel gdje te vise kosta nego sto dobijes. Pa nije ti Amar Osim kriv za to, covjece. I upravo to spinovanje je katastrofa, kad ljudi ne mogu da sagledaju realno.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 maj 2021, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ima pomocni
-
- Kontakt:
Cekanje da pare padnu s neba kao stub stabilnosti.
Vrhunac Amarovog poimanja finansijskog poslovanja..
Vrhunac Amarovog poimanja finansijskog poslovanja..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Nije Amar kriv on je samo trener njega je Nihad Selimovic doveo za trenera tj on je potpisao ugovor sa njim.
Željezničar šampion
-
- Kontakt:
Ja mislim da je Sam X Li kriv. Bog zna koliko je dugo on rovario da bi se docepao mjesta u upravi..PlavaOfanziva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:06Nije Amar kriv on je samo trener njega je Nihad Selimovic doveo za trenera tj on je potpisao ugovor sa njim.
Pročepit će negdje.
PAa to je ta mantra,nije Amar kriv,nije Senad kriv,niko nije kriv nego eto Bog odlucio da se raspadamo ovako ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To sto on radi nije ulaganje nego bacanje novca i pored toga ne placa porez drzavi(svi igraci mu prijavljeni na neku sicu, ne moze me niko ubijediti da je normalno da npr. Ubiparip ima platu na papiru 400-500 KM)..
-
- Kontakt:
Nije Amar kriv, nije Senad kriv, oni su nasi heroji i trebamo da se molimo svi kolektivno ispred njihovih slika/postera
a klub je sam kriv sto se raspo na stogodisnjicu sta ces takva mu nafaka
Željezničar šampion
Da je nama jedan Azmir Husic mi bi bili na konju.
-
- Kontakt:
Samo nas hitna prodaja pomocnog moze spasiti. Zamisli samo da nekim slucajem nemamo pomocnog terena. Vec bi se tukli sa Vrbanjusom..
Pročepit će negdje.
Neovisno ko je trener, ko je uprava. Znaci bilo ko da je u pitanju. Prihodi od prodaje karata + dodatni sponzori na stadionu, prihodi od nakande transfera, dva puta putovanje za Izrael gdje odma igras protiv ozbiljne ekipe, to ti je ozbiljno ogranicenje. Ne igras protiv Narve Trans pa da imas 2 dodatne runde igranja, itd.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:14Nije Amar kriv, nije Senad kriv, oni su nasi heroji i trebamo da se molimo svi kolektivno ispred njihovih slika/postera
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 maj 2021, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
On ne baca te pare jer da nema klub sve bi mu te pare uzeli u Americi
Ma dobro nemoj da shvatate ozbiljno ove placenike sto piskaraju,kulirajte takve.MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:17Samo nas hitna prodaja pomocnog moze spasiti. Zamisli samo da nekim slucajem nemamo pomocnog terena. Vec bi se tukli sa Vrbanjusom..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
A i nije da nismo dobili najavu u famoznom govoru na skupstini za dan pobjede Zeljeznicara.. Fino nam je nasa legenda rekla da cemo se baviti footbaalom, a ne ostalim manje bitnim stvarima.. Ispunio je pola obecanja. Jos samo da docekamo footbaal..
Pročepit će negdje.
I Ubipitar ne igra za 400 KM nego igra za 5000KM i to se može provjeriti.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.