FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 10 maj 2021, 21:56

Oremusa stavio u sredinu sa djokanovicem i odigrasmo odlican mec,odma slijedecu tekmu vrati se pejovic i ovaj opet oremusa na beka pa zasto bolan? Pa ljudi sa foruma vide da pejovic nije ni za olimpika a kod Vinka igra svaku :plac: ko neka patkica kad pocne onom guzicom uvrtati,recimo Hodzic mali ne udje ni 10 min zbog te patkice, i kaze podrska...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 maj 2021, 22:02

Sanchez1987 je napisao/la:
10 maj 2021, 21:56
Oremusa stavio u sredinu sa djokanovicem i odigrasmo odlican mec,odma slijedecu tekmu vrati se pejovic i ovaj opet oremusa na beka pa zasto bolan? Pa ljudi sa foruma vide da pejovic nije ni za olimpika a kod Vinka igra svaku :plac: ko neka patkica kad pocne onom guzicom uvrtati,recimo Hodzic mali ne udje ni 10 min zbog te patkice, i kaze podrska...
Morao je vratiti Oremuša na beka jer je Hodzic imao suspenziju. A Hebib nije za igre.

Zamjeram mu sto ne ubaciva mlade igrace. Mjesto Pejovica koji se ponaša na terenu kao amater mogao je ubaciti malog F. Hodzica. Nista slabiji ne bi bio od njega siguran sam. A stvarao bi polako igraca sebi za iduce sezone.
Tako smo Djokanovica gusili na klupi pa pogledaj ga sad. Najbolji vezni igrač koji je konstantan i nema padova u igri.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 maj 2021, 22:04

Pitar6785 je napisao/la:
10 maj 2021, 21:23
FoSte95 je napisao/la:
10 maj 2021, 20:31
Pitar6785 je napisao/la:
10 maj 2021, 20:10
Prvo mi nismo Evropu osigurali

Drugo titula je bitna

Trece vinko nije pokazao kvalitet, evo i zasto;

A) Neka mi neko 1 utakmicu osim zelje ovu sad i mladisti na kosevu, napise da smo dominirali da smo igrali ko svicarski sat.. od tc gdje bio cerveni borac jesmo dobili gdje utakmica bila egal mi bili sretni (moze se mozda ova utakmica ubrojat gore) mladost u zadnjoj minuti pobjedili

Aa) Nijednog moadog igraca nije promoviro, salcina malo i cim se pidro vratio klupa. PISALO SE DA JE HUSREF NAZOR NA SRECU PROMOVIRO PIDRA KOVACEVICA DJOKANOVICA MUJAKICA.. kako ovaj nije uspio ni jednog igraca

B) ZIDAN dosao covjek bio na klupi godinu i po ubacio ga 2x po 15 minuta, sad poceo da mu daje minute i moze se reci da je bezpotrebno bio zapistavljen.. bio je rahmanovic al mogao je zidan dobivat sigurno neku minutazu od 15 minuta bar jos u 7 utakmica od 23 (kup utakmice uracunate) sto bi bilo dovoljno da se on vrati. Da se ne zaboravi za ovog igraca smo platili najvecu ostetu sto je jedan klub u histori pl bh platio za igraca. Prica se o osteti oko 350-360 k km

C) Dolazi ovo sto ovaj prije mene napisa, nemoguce je da mi nismo mogli imat u akademi igraca koji moze igrat na nivou oremusa dusana pejovica, ako nista drugo da im uzmu bar 20% minutaze sto bi znacilo da bi imo sirinu a plus sto mlad igrac je zeljan dokazuvanja i on bi se vise zalago gino mozea nebi bio igracki kvalitetni al bi donio energiju i moral bi dali (natjeraki starohane da malo vise pritisnu i daju sebe)

D) KONDICIONO STOIMO LOSE OD NOMADA, smatro sam da je JELESKOVICA poremetila korona i da nije mogao to dovest ured, prem da je imao sasvim dovoljno vremena, medjutim evo sad nebijah korone, igraci odradili citave pripreme.. imam osjecaj da kao ekipa trcimo mnogo manje a da izgledamo vise potroseni od svih ekipa skoim smo do sad igrali osim zelje.. cinimi se da trcimo po 2-3 kilometra manje pi utakmici (razumio bi da je to 1 kilometar radi losih igraca)

Z) SUSIC je teski promasaj i najveca steta u histori kluba, hem najskuplji igrac HEM NAJGORI IGRAC U PRVIH 14 igraca sa najvecom minutazom.

Pejovic je bolji jer prvi dio je igrao bolje nego sad

Tu lezi zec tu smo izgubili sve sto smo dobro uradili sa tatarom i rahmanovicem

Za ovo sve nije kriv vinko al za 90% jeste.
Biraj koju god hoćeš utakmicu od kraja avgusta pa do nove godine......
A za Zizua momak imao privatnih problema, sad polako nadolazi.
Pogledaj rezultate Akademije ove sezone u omladinskoj ligi i sve ti je jasno. Ti si u onoj generaciji imao Nedima, Sadikua, Veladžića i još par momaka koje smo znali da razvaljuju u omadinskoj a nisu još bili i prvom timu, navedi mi sada samo jednog igrača da se iskazao ove sezone u omladinskim ligama
Krupa u krupi
Mladost u kaknju
Tuzla city kosevo
Tuzla city u tuzli
Velez kosevo
Velez u mostaru 1-0 za njih
Zeljo na sergi
Sloboda na kosevu
Radnik kosevo

Ubjedjen sam da smo mogli imat nekig igraca da uzme mirku dusana pejovicu bar 20 % minutaze. Ako nije nikog bilo Za pare sto su date za cmiljenica i plate koje nedaju za rahmanovica moglisu dovest radovca radivica suareza hirosa i vjerujem da ima u omladinskom pogonu slobode zvjezde iz stanusuca neko djete koje igra beka na nivou dusana jer to nije roberto karlos
Pa možda su i mogli, al možda Hadzija nije htio....

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 10 maj 2021, 22:06

Pitar6785 je napisao/la:
10 maj 2021, 21:23
FoSte95 je napisao/la:
10 maj 2021, 20:31
Pitar6785 je napisao/la:
10 maj 2021, 20:10
Prvo mi nismo Evropu osigurali

Drugo titula je bitna

Trece vinko nije pokazao kvalitet, evo i zasto;

A) Neka mi neko 1 utakmicu osim zelje ovu sad i mladisti na kosevu, napise da smo dominirali da smo igrali ko svicarski sat.. od tc gdje bio cerveni borac jesmo dobili gdje utakmica bila egal mi bili sretni (moze se mozda ova utakmica ubrojat gore) mladost u zadnjoj minuti pobjedili

Aa) Nijednog moadog igraca nije promoviro, salcina malo i cim se pidro vratio klupa. PISALO SE DA JE HUSREF NAZOR NA SRECU PROMOVIRO PIDRA KOVACEVICA DJOKANOVICA MUJAKICA.. kako ovaj nije uspio ni jednog igraca

B) ZIDAN dosao covjek bio na klupi godinu i po ubacio ga 2x po 15 minuta, sad poceo da mu daje minute i moze se reci da je bezpotrebno bio zapistavljen.. bio je rahmanovic al mogao je zidan dobivat sigurno neku minutazu od 15 minuta bar jos u 7 utakmica od 23 (kup utakmice uracunate) sto bi bilo dovoljno da se on vrati. Da se ne zaboravi za ovog igraca smo platili najvecu ostetu sto je jedan klub u histori pl bh platio za igraca. Prica se o osteti oko 350-360 k km

C) Dolazi ovo sto ovaj prije mene napisa, nemoguce je da mi nismo mogli imat u akademi igraca koji moze igrat na nivou oremusa dusana pejovica, ako nista drugo da im uzmu bar 20% minutaze sto bi znacilo da bi imo sirinu a plus sto mlad igrac je zeljan dokazuvanja i on bi se vise zalago gino mozea nebi bio igracki kvalitetni al bi donio energiju i moral bi dali (natjeraki starohane da malo vise pritisnu i daju sebe)

D) KONDICIONO STOIMO LOSE OD NOMADA, smatro sam da je JELESKOVICA poremetila korona i da nije mogao to dovest ured, prem da je imao sasvim dovoljno vremena, medjutim evo sad nebijah korone, igraci odradili citave pripreme.. imam osjecaj da kao ekipa trcimo mnogo manje a da izgledamo vise potroseni od svih ekipa skoim smo do sad igrali osim zelje.. cinimi se da trcimo po 2-3 kilometra manje pi utakmici (razumio bi da je to 1 kilometar radi losih igraca)

Z) SUSIC je teski promasaj i najveca steta u histori kluba, hem najskuplji igrac HEM NAJGORI IGRAC U PRVIH 14 igraca sa najvecom minutazom.

Pejovic je bolji jer prvi dio je igrao bolje nego sad

Tu lezi zec tu smo izgubili sve sto smo dobro uradili sa tatarom i rahmanovicem

Za ovo sve nije kriv vinko al za 90% jeste.
Biraj koju god hoćeš utakmicu od kraja avgusta pa do nove godine......
A za Zizua momak imao privatnih problema, sad polako nadolazi.
Pogledaj rezultate Akademije ove sezone u omladinskoj ligi i sve ti je jasno. Ti si u onoj generaciji imao Nedima, Sadikua, Veladžića i još par momaka koje smo znali da razvaljuju u omadinskoj a nisu još bili i prvom timu, navedi mi sada samo jednog igrača da se iskazao ove sezone u omladinskim ligama
Krupa u krupi
Mladost u kaknju
Tuzla city kosevo
Tuzla city u tuzli
Velez kosevo
Velez u mostaru 1-0 za njih
Zeljo na sergi
Sloboda na kosevu
Radnik kosevo

Ubjedjen sam da smo mogli imat nekig igraca da uzme mirku dusana pejovicu bar 20 % minutaze. Ako nije nikog bilo Za pare sto su date za cmiljenica i plate koje nedaju za rahmanovica moglisu dovest radovca radivica suareza hirosa i vjerujem da ima u omladinskom pogonu slobode zvjezde iz stanusuca neko djete koje igra beka na nivou dusana jer to nije roberto karlos
Naravno da ima. Gledao sam uzivo Zvijezdu 09 juniore, ima par interesantnih igraca. Za Slobodu nisam bas siguran, ali vjerujem da ima kvaliteta.

Mene vise zanima kako su Hadziji mogli proci brojni nelogicni potezi. Koja to ekipa ima na klupi igrace koji ce nadomjestiti duo koji je na jesen imao kombinirani 22 gola i 11 asistencija? Velkoski, Hebibovic, Jukic, Milanovic zajedno ne mogu zabiti 13 golova, a Benjo sve to sam i jos dodao 4 asistencije. Belmin Dizdarevic poslan na posudbu da bude treci golman? Pa bolje je da trenira kod nas nego tamo. Umjesto da igra u Rudaru iz Kaknja Keno Dervisagic vracen da grije klupu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 10 maj 2021, 22:23

Cisto da se zna, zinedin nije MOGAO igrati vise, jednostavno neke stvari iz zivota igraca nisu za javnost i to je to
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 10 maj 2021, 22:26

ElCartel11 je napisao/la:
10 maj 2021, 22:02
Sanchez1987 je napisao/la:
10 maj 2021, 21:56
Morao je vratiti Oremuša na beka jer je Hodzic imao suspenziju. A Hebib nije za igre.

Zamjeram mu sto ne ubaciva mlade igrace. Mjesto Pejovica koji se ponaša na terenu kao amater mogao je ubaciti malog F. Hodzica. Nista slabiji ne bi bio od njega siguran sam. A stvarao bi polako igraca sebi za iduce sezone.
Tako smo Djokanovica gusili na klupi pa pogledaj ga sad. Najbolji vezni igrač koji je konstantan i nema padova u igri.
Pejovic je falio,pa je Oremus isao u sredinu i odigrao odlicno,a kad je se patkica pejovic vratio on je opet oremusa na beka a hodzic klupa,ispade da pejovic mora igrati, a za mlade igrace nemam rijeci kad smo imali +13 nije ubacivao momke,cak i djokanovic nije bas stalno igrao na pocetku ono dok se susic nije povrijedio..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 maj 2021, 22:34

Kakvi mi i napredovanje, nas sledeci trener je ko sto gleda m Fedja Dudic koji sa velezom radi iste stvari koje je vinko radio sa zrinjskim. Od dolaska vecih para u klub sve smo probali i potrosili od perspektivnih iz susjedstva tipa Jarni, do prekaljenih iz komsiluka tipa Jesic, tako da ili treba ostaviti Vinka ili dovesti nekog bas stranca koji ne zna bleknut rijec bosanskog jezika.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 maj 2021, 22:40

Ajmo momci ajmo Vinko zajedno do kraja !! Poslije sezone mrtve brojimo, sad je bizarno i razmisljat o bilo cemu drugom sem podrske !!!
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 maj 2021, 22:41

feniksptica je napisao/la:
10 maj 2021, 16:49
Sivac odmah potvrdio :D Otkad li je znao da sudi

Gigovic nam 4 sudija
Posmatrac iz Banja Luke i Kontrolor iz Doboja hahahah
Opet?
Zaklat ce nas ponovo, gigovic je tu da da dobru ocjenu i izostavi incidente iz izvjestaja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 maj 2021, 22:55

Molim vas sutra svi kao jedan. Hajde da bar jednom ove polusezone izgledamo onako kako smo izgledali zadnjih godinu ipol.
Jako na svaku loptu, borbeno, agresivno, poletno i ofanzivno od prve do zadnje minute !
Razmontirat Slobodu i onda molitvama svi za Zrinjski u Banjaluci !!!

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 10 maj 2021, 23:05

Sutra cemo znati vise na cemu smo. Kiks Borca uz nasu pobjedu znaci jedna ruka na peharu. Bez Ziljkica oni su 65% slabiji jer onda sve ide na ledja Vranjesa koji nece moci sam sve. Zrinjski je dosta jaca ekipa nema veze sto rezultati govore drugacije siguran sam da ce im pomrsiti racune.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 10 maj 2021, 23:06

Ja kako sam shvatio, za svu losu igru i svu losu selekciju je kriv Hadzic. Nista se trenera nije pitalo. Pa fuj. Ja da sam respektabilan trener, da živim od toga to ne bih dozvolio i zahvalio bih sw uljudno i pustio onsa SDa da vodi ekipu.

Ja da raspolažem ikakvim parama, uradio bi zvrcku samo takvu i jos danas kontaktiro Bibliju da se izjasni koliko oce :D

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 maj 2021, 23:10

Rade li u klubu nešto povodom ovog pravilnika ?
Da li je kontaktirana UEFA ?
Yebo te ovo kad dan pred utakmicu ne znaš jel ti dovoljno 1-0 ili moraš popravljati gol razliku.

PS.Bilbija je tu po zadatku
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 maj 2021, 23:10

Samo se nadam, da cemo ga zabiti do 30min, jer u suprotnom nam padne koncetracija i dobijemo gol iz gluposti.
Tog istog Borca smo prvih 30 min unistili nisu se mogli sastaviti sa loptom. Onaj sut glavom Tine, da je usao drugacije bi se zavrsilo. Ali onaj supak je izvadi sa gol crte. Ono kod nas ne bi napravio za 3 zivota.
Malo nakon tog njihova kontra i 0:1. Ostalo znamo kako se zavrsilo.

Tako, da Borac ako ne bude drastično poguran sa strane sudija moze dobiti Zrinjski. Vise me brinu ovi naši.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 maj 2021, 23:12

Zašto sada horde talasaju i ovi oko škole AFH sada kada trebamo udruženim snagama da se borimo protiv ovog kriminala ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 10 maj 2021, 23:12

MNON1987 je napisao/la:
10 maj 2021, 23:05
Sutra cemo znati vise na cemu smo. Kiks Borca uz nasu pobjedu znaci jedna ruka na peharu. Bez Ziljkica oni su 65% slabiji jer onda sve ide na ledja Vranjesa koji nece moci sam sve. Zrinjski je dosta jaca ekipa nema veze sto rezultati govore drugacije siguran sam da ce im pomrsiti racune.
Nema se tu sta ocekivati prijatelju. Mislim ono nadam se da grijesim, ali cim je to sudija iz Prijedora 50 kilometara od BL to je samo po sebi 99% gotova stvar. I ja sam kontao to poput tebe da su oslabljeni, ali kad ovaj za svaku sitnicu svira faul Zrinjskom, a Borcu dopusta da udaraju protivnicke igrace nema od toga nista. Ali hajde navijamo sutra za Nemanju Bilbiju i Dragana Juranovica. Njih vidim kao igrace sto bi mogli predstavljati opasnost.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 maj 2021, 23:13

Kao da gledam, za 10-tak dana ce ovde poacijenti govoriti kako nam je placko donio jos jednj titulu jer je uzeo Bojca u BL :puke:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 maj 2021, 23:17

Zip je napisao/la:
10 maj 2021, 23:13
Kao da gledam, za 10-tak dana ce ovde poacijenti govoriti kako nam je placko donio jos jednj titulu jer je uzeo Bojca u BL :puke:
Ma ako ce ih pobjediti i mi fakat zbog tog osvojimo titulu, mogu pricati do sutra, boli nas qrac kad smo prvaci :mrgreen:
Kako bi puno znacilo kad bi uzeli duplu krunu, :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 maj 2021, 23:18

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 maj 2021, 23:17
Zip je napisao/la:
10 maj 2021, 23:13
Ma ako ce ih pobjediti i mi fakat zbog tog osvojimo titulu, mogu pricati do sutra, boli nas qrac kad smo prvaci :mrgreen:
Kako bi puno znacilo kad bi uzeli duplu krunu, :pray:
Mislim da ce borac uzeti manje bodova nego sto imaju trenutno za odigrati utakmica.

Citiraj me za 10 dana :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 maj 2021, 23:21

Ako uzmemo titulu sto ce me q bolit sta ko prica. Ja cu pricat eto sve najbolje za Husa. Hadziju cu u zvijezde kovat..samod a je uzmemo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 9 gostiju.