Ne mozes. Velez ne prijavljuje pune plate, zato su u prednosti i zato duga nemaju. Ne mozemo mi na osnovu plata izdvajati drzavi mjesecno 100.000 pa odjednom iduci neki mjesec 20.000.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ja ne znam odakle sad dug iz perioda 2007 do 2010 kad smo imali kao dvije velike revizije, dolazila porezna kad je samo Stanic bio prijavljen i sad opet cirkus. Ovo samo kod nas moze i nigdje.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pa napisao sam ti kako da se izvucemo iz govana.Ta ti opcija ne odgovara.Zašto?Da li ti je mozda zao pojedinih ili te strah te opcije?Zašto je tebi samo opcija prodaja pomocnog?Ti opsjednut pomocnim.Psihologija je cudo.Nasavjetovali te da privikavaš raju na tu opciju,bit ce bezbolnije kad do toga dodje.Nece biti bezbolnije,nece ga ovi prodavati jer nicim nisu ni pokazali ni dokazali da oni to mogu.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:54Ne znam ko su odgovrna lica u Udruzenjima gradjana po slovu zakona. Logika mi kaze direktori ili svako Udruzenje ima u svom Statutu posebne te odredbe. Prodaja pomocnog terena je najbrza opcija za stajanje na noge, a pored toga i najbezbolnija. O tome se mora pricati, bez obzira sto je raja "emotivno" vezana za pomocni. Meni to nema logike. Vama ko god ne misli kao vi, ima neke skrivene namjere. Evo, sta nam je izlaz? Pisemo ovdje jer svi volimo Zelju, kako da se izvucemo iz ovih govana u kojima smo godinama? Brzo i bezbolno.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:48Najbezbolnije je naci prave istrazitelje,nepotkupljive pa da sve pretresu u klubu zadnjih desetak godina.Vjeruj da bi pojedinci ogroman novac uplatili klubu kao nadoknadu štete koju su mu nanijeli a tek koliki bi iznos bio da se vrati nelegalno stecen novac koji se otudjio od Zelje.Ovima koji sada sjede u upravi ni košpe nebih povjerio da tuše a pomocni ni u najludjim snovima.Tebi je od izuzetnog znacaja ta prodaja pomocnog cim ga spominješ u svakom postu i mislim da pišaš uz vjetar.Raspitaj se sa tim svojim malo kod raje,ima još lokacija u gradu koje su na prodaju,Zeljin pomocni sad za sad nije.plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:33Nije tesko provjeriti kakvi smo inace bili sa ovim dugovima. Nismo mi nikad bili cisti, a zapravo smo u ova tri mjeseca poraslo nenormalno. Ne znam zasto? Vjerovatno sto smo u prosloj godini ostali duzni veliki iznos igracima, struci i radnoj zajednici na ime plata. O tome sam stalno pisao, to je nas najveci problem koji se odrazio i na rezultate. Na kraju 2020. imali smo duga ukupno 2,300,000. Na kraju 2018. kada je otisla prosla vladajuca garnitura dug je ukupni bio 2,150,00, a na kraju 2019. dug je ukupni bio 2.000,000. Vjerovatno su u ova tri mjeseca na naplatu dosla dugovanja koja nas prate tokom cijele ove sezone. Ne znam kako se obracunava, samo nema logike da za tri mjeseca ovoliko naraste dug.
http://pufbih.ba/v1/public/upload/files ... _2018_.pdf
http://pufbih.ba/v1/public/upload/files ... 202019.pdf
I vracamo se na staro, bez zive love mi se nikada ovih dugova necemo kutarisati, a zivu lovu mozemo namaketiv najlakse i najbezbolnije prodajom pomocnog terena.
Sa ovim ljudima sve do jednog nema vise nikakve price a kamoli o prodaji imovine , sve do jednog otjerati pa onda vidjeti wta I kakoplavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:47Nema veze, moramo pricati o rjesenjima. Ne mozemo kao nojevi glavu zabijati. Nas je ova pandemija i nesnalazenje bacila na koljena. Bojim se da ce za tri mjeseca dug biti jos veci. Ne znam kako se moze smanjiti i kako se ovo obracunava.KANA je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:41Brate znas da ces izazvati gnjev raje sa ovom zadnjom recenicomplavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:33Nije tesko provjeriti kakvi smo inace bili sa ovim dugovima. Nismo mi nikad bili cisti, a zapravo smo u ova tri mjeseca poraslo nenormalno. Ne znam zasto? Vjerovatno sto smo u prosloj godini ostali duzni veliki iznos igracima, struci i radnoj zajednici na ime plata. O tome sam stalno pisao, to je nas najveci problem koji se odrazio i na rezultate. Na kraju 2020. imali smo duga ukupno 2,300,000. Na kraju 2018. kada je otisla prosla vladajuca garnitura dug je ukupni bio 2,150,00, a na kraju 2019. dug je ukupni bio 2.000,000. Vjerovatno su u ova tri mjeseca na naplatu dosla dugovanja koja nas prate tokom cijele ove sezone. Ne znam kako se obracunava, samo nema logike da za tri mjeseca ovoliko naraste dug.
http://pufbih.ba/v1/public/upload/files ... _2018_.pdf
http://pufbih.ba/v1/public/upload/files ... 202019.pdf
I vracamo se na staro, bez zive love mi se nikada ovih dugova necemo kutarisati, a zivu lovu mozemo namaketiv najlakse i najbezbolnije prodajom pomocnog terena.bogami nemas potrebe .Svi do jednog ali bulvalno da odu pa I Badzak .Skupiti se zajedno sa nekim novim ljudima I spasavati nas klub
![]()
- plavousrcu
- Kontakt:
@kana **** ove ljude. Odose oni, samo ko god dodje naci ce se u istim ****. Dugovi sa odlaskom ove vladajuce garniture nece nestati. Ostaju, sta nam je ciniti?
-
- Kontakt:
Zato te i pitam. Jer, priča je bila sa nije bio spreman preuzeti kompletan dug već da se osnuje klub pod drugim imenom, što nikako nismo mogli prihvatiti.Benderrr je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:52Ne znam detalje zaista samo znam da je ta cifra bila u opticaju, i da su Badzak i jos neki izričito biliSudoHusika je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:45Je li istina da je njegov ulazak uvjetovan promjenom imena kluba?Benderrr je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:41
Ti si uzeo primjer Ubipitar koji nije prijavljen na 400 jer sam gledao poreznu Pa sam slučajno vidio koliko je u pitanju, potrudit ću se da objavim. Isto tako Musemic nikad ne bi pristao da radi na takav nacin. No, nije to bitno uopće.
Mi da smo bili pametni mogli smo raditi s Amirom i sad bi bili na konju. To nije čovjek poput Misimovica i ostalih privrednika koji nisu ulozili više od 100 hiljada KM za par godina a predstavljaju kao veliki Željovci.
Azmir im ponudio model i 2 miliona naši se pravili pametni i sad možemo da sviramo kurcu.
protiv.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:06Sa ovim ljudima sve do jednog nema vise nikakve price a kamoli o prodaji imovine , sve do jednog otjerati pa onda vidjeti wta I kakoplavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:47Nema veze, moramo pricati o rjesenjima. Ne mozemo kao nojevi glavu zabijati. Nas je ova pandemija i nesnalazenje bacila na koljena. Bojim se da ce za tri mjeseca dug biti jos veci. Ne znam kako se moze smanjiti i kako se ovo obracunava.
Ovi su trebali ici prije 6 mjeseci. Vec sutra bi da imaju obraza svi otisli sve do jednog jer nama sa njima nema napretka.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Dignes kredit od nekih 3.00000 sa hipotekom,izmiris obaveze po osnovi glavnog poreznog duga,to je nekih 1.60000,porezna uprava donosi rjesenje o otpisu zateznih kamata,ostatak na ova trenutna dugovanja radnoj zajednici i dobavljacima,osposobljavanju poslovnih prostora istocne tribine....plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:09@kana **** ove ljude. Odose oni, samo ko god dodje naci ce se u istim ****. Dugovi sa odlaskom ove vladajuce garniture nece nestati. Ostaju, sta nam je ciniti?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- plavousrcu
- Kontakt:
Da, i to sam "ponudio" kao rjesenje. Samo mi smo vec digli takva dva kredita a bojim se s obzirom na ekonomsku situaciju da cemo veoma brzo biti bez sredstava da izmirujemo kredit i normalno funkcionisemo. Iskreno nisam optimista ni za te prostore pa i kad se obnove. Vecu bi vrijednost imali kada bi se na prostoru pomocnog podigao jedan trzni centar sa hotelom. Ipak i ovo sto kazes je rjesenje.Cunami87 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:31Dignes kredit od nekih 3.00000 sa hipotekom,izmiris obaveze po osnovi glavnog poreznog duga,to je nekih 1.60000,porezna uprava donosi rjesenje o otpisu zateznih kamata,ostatak na ova trenutna dugovanja radnoj zajednici i dobavljacima,osposobljavanju poslovnih prostora istocne tribine....plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:09@kana **** ove ljude. Odose oni, samo ko god dodje naci ce se u istim ****. Dugovi sa odlaskom ove vladajuce garniture nece nestati. Ostaju, sta nam je ciniti?
Privatan klub. Covjek daje svoju lovu. Kod nas puna usta Zeljovaca vidjet cemo ih sad. Otice ova ubleha veoma brzo.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Stas se na Velez ugledat, gazda se obogatio na kriminalu, clanovi uprave sve jaki ljudi gdje svaki pojedinav mjesecno pumpa 10.000€ u klub.
Mi imamo online predjsednika s druge strane koji je za pola godine sredio dvije start up firme i safari klub u Gani.
Mi imamo online predjsednika s druge strane koji je za pola godine sredio dvije start up firme i safari klub u Gani.
- MocMahale444
Samo arape u klub, birati one kojima su dosadile trke konja.
Gdje onaj kralj banana? Majmun nije u nas ulozio.
Ni onaj kralj vina, alkos zesci.

Gdje onaj kralj banana? Majmun nije u nas ulozio.
Ni onaj kralj vina, alkos zesci.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vidim poslije 2 dana tek... jel moguće da si i ti napisao nekom poruku a da to nije upućeno sa ljutnjom,ismijavanjem ili vrijeđanjemKANA je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:09a sta mi je to napisao pa je obrisano? Roki vise sam ja od tebe podrzavao Misketa ( kako finasnijski i na svaki drugi nacin) milion posto nego ti .Ali nikad se nebi sa tim svom bratu sa tribine nasladjivao jer misli drugacije.Nije Zeljo ni Miske ni Amar (hvala njima za sve ) ali mi moramo prestati sa tim i gurati dalje.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Gazda Hasic je dingospo. Upumpava i napravio je nesto sto lici na sistem. Ako neko zna nekog slicnog da je davao novac Zelji da mu statuu napravimo ispred Istoka.elevenblues je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:49Stas se na Velez ugledat, gazda se obogatio na kriminalu, clanovi uprave sve jaki ljudi gdje svaki pojedinav mjesecno pumpa 10.000€ u klub.
Mislio sam da ovo necu reci, ali velika greska je Misimovic. Trebali smo se nadograditi, reorganizovati, a ne onako ljude otjerati. Dzaba sve, ali greska kad se sve sabere. Ali eto ko je mogao zamisliti ovakav sunovrat.
"Stadion Pampas, što je postao općeprihvaćen naziv s obzirom na naziv lokacije na kojoj se nalazi, neće se, međutim, još dugo tako zvati. Osijekova nogometna arena bit će po mnogo toga jedinstvena u Hrvatskoj, a i prva će u službenom nazivu nositi ime glavnog sponzora. Pregovori su, doznajemo, pred zaključenjem, i preostalo je tek službeno potpisati već dogovoreno. Zasad neimenovana tvrtka kupit će prava na ime Osijekova stadiona na dulje vremensko razdoblje, navodno na čak deset godina. Prodajom imena stadiona klub će, ako ne u cijelosti, a onda u dobroj mjeri i pokriti troškove njegove izgradnje"plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:38Da, i to sam "ponudio" kao rjesenje. Samo mi smo vec digli takva dva kredita a bojim se s obzirom na ekonomsku situaciju da cemo veoma brzo biti bez sredstava da izmirujemo kredit i normalno funkcionisemo. Iskreno nisam optimista ni za te prostore pa i kad se obnove. Vecu bi vrijednost imali kada bi se na prostoru pomocnog podigao jedan trzni centar sa hotelom. Ipak i ovo sto kazes je rjesenje.Cunami87 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:31Dignes kredit od nekih 3.00000 sa hipotekom,izmiris obaveze po osnovi glavnog poreznog duga,to je nekih 1.60000,porezna uprava donosi rjesenje o otpisu zateznih kamata,ostatak na ova trenutna dugovanja radnoj zajednici i dobavljacima,osposobljavanju poslovnih prostora istocne tribine....plavousrcu je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:09@kana **** ove ljude. Odose oni, samo ko god dodje naci ce se u istim ****. Dugovi sa odlaskom ove vladajuce garniture nece nestati. Ostaju, sta nam je ciniti?
Jako zanimljivo
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Hasic da ulozi koliko može, ne bi niko u ligi mogao parirati Velezu, tvrdim to!Ritamreda je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:56Gazda Hasic je dingospo. Upumpava i napravio je nesto sto lici na sistem. Ako neko zna nekog slicnog da je davao novac Zelji da mu statuu napravimo ispred Istoka.elevenblues je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:49Stas se na Velez ugledat, gazda se obogatio na kriminalu, clanovi uprave sve jaki ljudi gdje svaki pojedinav mjesecno pumpa 10.000€ u klub.
Mislio sam da ovo necu reci, ali velika greska je Misimovic. Trebali smo se nadograditi, reorganizovati, a ne onako ljude otjerati. Dzaba sve, ali greska kad se sve sabere. Ali eto ko je mogao zamisliti ovakav sunovrat.
I ovo je super i lici na nesto. Uz malo srece i hrabrosti vrlo lahko su sampioni mogli biti. Neka Veleza bez obzira na sve.sassari je napisao/la: ↑11 maj 2021, 00:00Hasic da ulozi koliko može, ne bi niko u ligi mogao parirati Velezu, tvrdim to!Ritamreda je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:56Gazda Hasic je dingospo. Upumpava i napravio je nesto sto lici na sistem. Ako neko zna nekog slicnog da je davao novac Zelji da mu statuu napravimo ispred Istoka.elevenblues je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:49Stas se na Velez ugledat, gazda se obogatio na kriminalu, clanovi uprave sve jaki ljudi gdje svaki pojedinav mjesecno pumpa 10.000€ u klub.
Objektivno Velez nema igrace za nesto veliko, ni ti imaju predispozicije za nesto vece. Uradili su finu stvar, vlada im pozitivna atmosfera, ali potencijalom su meni ograniceni.
Naravno, ovo sto kazem da smo trebali pametnije s Misketom ne amnestira njegove negativne strane i ostavljenu online brigadu forumskih pipaka i anonimusa koji veze sa Zeljom nemaju, niti su kad imali.
Ali vidjet cemo sta nam ljeto donosi.
U sezonu novu skupa cemo jaci...
Ali vidjet cemo sta nam ljeto donosi.
U sezonu novu skupa cemo jaci...