Veceras naslovi u 10 sati: Sarajevo ponovo preuzelo prvo mjesto M:TEL Premijer Lige Bosne i Hercegovineskoroalen je napisao/la: ↑11 maj 2021, 11:46Ovo je omjer samo u BL, gdje Zrinjski redovno fasiva.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 11:39Meni pise da u zadnjih 18 utakmica Zrinja 9 puta pobjedio,Borac 5 a remi 4 puta.
Al nema veze, tradicije su tu da se ruše. I Borac je na Koševu do zadnje tekme imao jednu pobjedu u zadnjih 12-13 godina, pa nas otresoše.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 19BordoBijeli46
Re: FK Sarajevo
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ne ocjenjuje 4. sudija nista. On je tu rezervni/pomoćni sudija, u sustini u toku utakmice govori glavnom sta on vidi iz svoje pozicije i pazi na klupu. Sudije ocjenjuju delagat, posmatrac i kontrolor sudjenja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- kupus army
- Kontakt:
Nema ni delegat nista sa suđenjem.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 maj 2021, 11:49Ne ocjenjuje 4. sudija nista. On je tu rezervni/pomoćni sudija, u sustini u toku utakmice govori glavnom sta on vidi iz svoje pozicije i pazi na klupu. Sudije ocjenjuju delagat, posmatrac i kontrolor sudjenja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
A ni vico ni borac sve je to niz slucajnostikupus army je napisao/la: ↑11 maj 2021, 11:56Nema ni delegat nista sa suđenjem.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 maj 2021, 11:49Ne ocjenjuje 4. sudija nista. On je tu rezervni/pomoćni sudija, u sustini u toku utakmice govori glavnom sta on vidi iz svoje pozicije i pazi na klupu. Sudije ocjenjuju delagat, posmatrac i kontrolor sudjenja.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Kako prolazi vrijeme sve manje i manje nade polazem u to da ce Bor<c negdje kiksat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mi smo titulu halali protiv Tuzla City. Dzabe se nerviramo
- ElCartel11
- Kontakt:
Dohakao nam Husref.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Lol, kako ste dosadni sa Husrefom. Pitam se hoce li plakati kad ga Azmir nabije nogom ? 

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ide titula, milom ili silom.
Kao sto je zapela Krupa, zapet ce svi. Nece im se niko osim strumfova skloniti

Kao sto je zapela Krupa, zapet ce svi. Nece im se niko osim strumfova skloniti

- ElCartel11
- Kontakt:
Bojim se da dzabe zapinju svi kad ce dobiti penal, a faul ce biti 20m od golaOsmaDolazi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:37Ide titula, milom ili silom.![]()
Kao sto je zapela Krupa, zapet ce svi. Nece im se niko osim strumfova skloniti![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- 19BordoBijeli46
Kakve se sve gluposti pisu ispod objave o zavrsenom turniru u Cazinu na stranici FK Sarajevo.
Je l' mi to fala za sve ove godine

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Inace, sinoc su nase vrle komsije posjecene na treningu od strane postenih navijaca i receno im je da Borac moraju pustiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
cisto onako raja nek zna, u sinocnjem cirkusu koji je nastao prilikom delegiranja sudija u NS BIH, doslo je do verbalnog okrsaja izmedju predstavnika hrvatskog i srpskog naroda(kako ovo ruzno zvuci), gdje je bivsi vojnik HVO Hrvoje Turudic, inace clan komiteta za delegiranje sudija(e cuj pripadnik HVO vodi fudbalsku premier ligu), javno, jasno i glasno ustao protiv delegiranja Luke Bilbije na utakmicu Borac - Zrinjski, cije bi delegiranje bilo oboreno, da Emir Pilav, nije podrzao prijedlog Roberta Zrilica(inace nekadasnjeg direktora Borca. znaci predsjednik saveza je nekadasnji direktor Borca, jedan od 3 delegata za delegiranje sudija je bivsi direktor Borca), te su preglasavanjem 2:1 bosnjacki i srpski clan komiteta za delegiranje sudija(ovo opet zvuci odvratno), preglasali Hrvoje Turudica te omogucili nastavak lakrdije koja se pokrenula od dolaska Vice Zeljkovica na mjesto predsjednika NS BIH.
po informacijama koje ja imam, Ivan Beus pokusava da stupi u kontakt sa Elmirom Pilavom, ali mu se isti ne javlja na telefon.
jedino sto "valja" u ovoj prici je da su se zateglni odnosi izmedju "srba" i "hrvata" u savezu, sto bi moglo valjati Sarajevu, dok ono sto ne valja ni Sarajevu ni bilo kome ko voli fudbal u ovoj drzavi je, da Emir Pilav je dokaz da potkupljivi balija je gori od ustase i cetnika, zajedno.
Koliko ima istine?
po informacijama koje ja imam, Ivan Beus pokusava da stupi u kontakt sa Elmirom Pilavom, ali mu se isti ne javlja na telefon.
jedino sto "valja" u ovoj prici je da su se zateglni odnosi izmedju "srba" i "hrvata" u savezu, sto bi moglo valjati Sarajevu, dok ono sto ne valja ni Sarajevu ni bilo kome ko voli fudbal u ovoj drzavi je, da Emir Pilav je dokaz da potkupljivi balija je gori od ustase i cetnika, zajedno.
Koliko ima istine?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
nema za cim, kod azmira je na minimalac prijavljen
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- SarajevoForza
- Kontakt:
Šta drugo očekivati od "navijača" manjeg sarajevskog kluba, ljudi neće narednih 5 godina biti konkurenti ni za evropu, po starom sistemu bi igrali ligu za opstanak. Umjesto da pokušaju riješiti neke od mali milion svojih problema, oni će se tješiti našim neuspjehom.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemaš šta pitati, tako to hoda vazda samo niko ne priča o tome, takav je pravilnik.MNON1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 13:02cisto onako raja nek zna, u sinocnjem cirkusu koji je nastao prilikom delegiranja sudija u NS BIH, doslo je do verbalnog okrsaja izmedju predstavnika hrvatskog i srpskog naroda(kako ovo ruzno zvuci), gdje je bivsi vojnik HVO Hrvoje Turudic, inace clan komiteta za delegiranje sudija(e cuj pripadnik HVO vodi fudbalsku premier ligu), javno, jasno i glasno ustao protiv delegiranja Luke Bilbije na utakmicu Borac - Zrinjski, cije bi delegiranje bilo oboreno, da Emir Pilav, nije podrzao prijedlog Roberta Zrilica(inace nekadasnjeg direktora Borca. znaci predsjednik saveza je nekadasnji direktor Borca, jedan od 3 delegata za delegiranje sudija je bivsi direktor Borca), te su preglasavanjem 2:1 bosnjacki i srpski clan komiteta za delegiranje sudija(ovo opet zvuci odvratno), preglasali Hrvoje Turudica te omogucili nastavak lakrdije koja se pokrenula od dolaska Vice Zeljkovica na mjesto predsjednika NS BIH.
Koliko ima istine?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 19BordoBijeli46
Svega imaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:53Sta kazu na FB u komentarima, kaze Cioffi ubleha![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, johntravolta123, keli i 45 gostiju.