psuje džeko sudiji familiju, kaze ovaj: džeko mu je ljubazno saopštio svoje misli na čistom književnom bosanskom jeziku...
il vrnu neki crnac kagawu na pakaš, kaže ovaj: ma neeee, nije ga poslao po burek, poslo ga je po sushi...
Kraljevi kao i oni sa sportkluba milina ih slusatMotherFucker je napisao/la:najjača ona dva lika sa eurosporta, plačem kad ih slušam...
psuje džeko sudiji familiju, kaze ovaj: džeko mu je ljubazno saopštio svoje misli na čistom književnom bosanskom jeziku...
il vrnu neki crnac kagawu na pakaš, kaže ovaj: ma neeee, nije ga poslao po burek, poslo ga je po sushi...![]()
![]()
![]()
Esii TM87 je napisao/la:Avdic je prejak...on i Šarenac razvaljuju na areni.Ubjedljivo dva najbolja komentatora za kosarku,nema dalje...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:milion puta sam slušao komentare edina avdića i uvijek ostanem zapanjen njegovim znanjem o košarci,fenomen,živa enciklopedija
MaGiCa je napisao/la:Ona dva debila sa Eurosporta, pre neki dan:
Bajcetic: "U Galatasaraju igraju svi pozvani za ovaj susret."
Milinkovic: "Cekaj da vidim koga nema."
Bajcetic: "Pa svi ga, valjda, imamo."
![]()
Ovaj Srdjan sa SportKluba ujeda koliko poznaje fudbal. Niko mu nije ravan. Proslih sezona je bilo uzivanje gledati Italijane uz njegove komentare, a sada radi prenos Juve-Catania.
Debilisu se bez veze. Na curlingu, govore o igri Liverpoola, WTF.Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nisu debiliMomci su kraljevi
Alane ima tona
Samo F.K.S !! je napisao/la: Alane ima tona
Nije mu lako. Ostavila ga zena (Marija Katic), duguje silne novce, a i odao se picu. Kreteni su ovi sto ga drze na SKu. Njega i onog smora Jurisevica.Raul_64 je napisao/la:Gojko Andrijašević pa kako čovjek može upropastiti utakmicu...jedino što ne valja na SK...
Evo jedan dobar opis Gojka;
Čovek koji pola svog prenosa provede u stanju hibernacije, kad-tad izgovori ime igrača koji je u posedu lopte i obavesti nas ako je postignut gol
Devil je napisao/la:Sareni je legenda,sa njim je najbolje gledati prenos nikada ti nije dosadno.
Ali sto se tice basketa Kole i Edin su nenadjebivi,brate oni toliko znaju o basketu a tokom meca i lupe poneku glupost.
Ali najjaca scena je bila pre nekih mesec dana,isao je prenos NCAA mislim Texas-Connectiut nisam siguran,i sada je lik dao kos iz neke boze sacuvaj situacije,Edin nije mogao sebi doci od smeha bar 2 minute.
Mene je malo iznenadio tim komentarom, ali kad sam malo vratio film shvatio sam da je dobro zaključio. Također, opis Džeke(A)Megamon je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio City na SK?
Odavno nisam slusao boljeg komentatora.Covjek zna pos'o.Detaljno opisuje Dzeku,njegov stil igre.Govori o tome da je jedan od najboljih.
Prica o tome kako treba imai strpljenja da bi se prilagodio EPL.
TAkodjer mi se svidja i njegova procjena Mancinija.Kaze da nije potpuno afirmisan trener,jer sa Interom je osvojio titule kada je Juve ispao a druge ekipe usle sa minus bodovima u sezonu.
Takodjer prica o tome kako ne moze da smiri svalcionicu jer su se desavali razni incidenti.Konacno jedno novo ime koje zna svoj pos'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.