FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velkoski na krilu, dva zadnja vezna… Ziheras neka prepusti klupu Ahmetovicu.
Velkoski je minus igrač, nemamo lijevog krila. Vezni red bez kreativnosti, Zinedin i Fanimo neće sami pobijediti.
E moj Vinko, igre ni na vidiku nemaš
E moj Vinko, igre ni na vidiku nemaš
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NisamInSajder
- Kontakt:
Susic je morao od prve, i ovu i sve naredne utakmice. Pidro dosta dobar danas, ne znam sta je danas pogrijesio?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nasi korneri su najveca sansa za protivnika.Bravo Vinki,ubaci jos Pejovica a izvadi Zinedina i top
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mozda s tri poraza Borca...da je Vinko osvoji u inat dusmanima koji su rekli da on nije najbolji na svijetu ikad.
Ali pazi ti i ove Slobodanke quravele. To skače, udara i lete po terenu kao da im bod znači opstanak u ligi. Na sve to dodaj i cigana Žižovića.
Vinko ubij se
Vinko ubij se
-
- Kontakt:
Jel ovaj Krste igra ili samo bjezi od lopte
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Je li moguce da je ovo ekipa koja zeli biti prvak drzave?
Da je Velez u ovoj situaciji bacali bi se na glavu. Ovo je sramota kakvo je ponasanje na terenu.
Da je Velez u ovoj situaciji bacali bi se na glavu. Ovo je sramota kakvo je ponasanje na terenu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zamisli Mladen Žižović sa klupe kaže "Posjed, slobodno".
I mi lafo navijamo.. haj ba u picku materinu..
I mi lafo navijamo.. haj ba u picku materinu..
The saddest thing in life is wasted talent.
Sad kad je Pejovic na klupi, e sto igra sa dva zadnja vezna. Majkemi koji ste vi humor 

U novi boj ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mi sve o Vici a meda ne možemo. MEDA.
Ma nek ginu, i treba da ginu. Svi treba da ginu i igraju najbolje što znaju. Mi za 35 minuta nemamo šuta protiv yebene Slobode. Nek osvoji Borac, boli me qrac više, zaslužili su više od nas kako god okreneš. Nas bi u ovom trenutnu Nomadi nabili tri razlike i svakako nas poslali u Konferenciju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Strašno, smetaju samo.bosvastarigrad je napisao/la: ↑11 maj 2021, 18:32Dodaj kapitena i evo ti lijeve strane "tobejarabi"![]()
Velkoski igra, ni on sam ne zna zašto, kojem ističe ugovor na kraju sezone, a na klupi sjedi Jukić koji ima još godinu dana ugovora 
Slobodi svaka čast, nek ginu, tako se igra

Slobodi svaka čast, nek ginu, tako se igra
Ma ništa od ovoga, ziheras sa klupe je uništio ovu ekipu
I budali je jasno da Sušić mora igrati ovakve utakmice. Pidro nije loš s obzirom da pokriva sam komplet lijevu stranu, a spasio je čist gol. Hodžić odron teški, 4-5 lopti prodao u prazno. Ko muha bez glave.NisamInSajder je napisao/la: ↑11 maj 2021, 18:28Susic je morao od prve, i ovu i sve naredne utakmice. Pidro dosta dobar danas, ne znam sta je danas pogrijesio?
Najveći problem je protok lopte, koji je spor i predvidiv. Dalje, kretanje igrača, niko osim Mešanovića i ne pokušava utrčati u prazan prostor, odvući igrača, statični svi, čekaju sudbinu šta li. Ovo samo Fanimo individualno može riješiti...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Malo mi fali da ugasim... negledljivo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja šamplona i govana