FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vinko 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pola ovih nasih nisu za ozbiljnog nogometa,ovo je negledljivo nismo imali sanse 40 minuta
Ekipa koja igra za titulu nema smisljene akcije
Ekipa koja igra za titulu nema smisljene akcije
- feniksptica
- Kontakt:
Velkoski igra kao neki stari iskusan igrac na terminu..oni isto tako nece da potrce. Al to je termin. ovo je odron
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja uvijek budem optimistican i kad gubimo, ali vjerujte da sad imam osjecaj da necemo zabiti ni za 180 minuta igre...Daj boze
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
koliko god nisam bio za to , mozda je fakat pod moranjem da se nakon ove utakmice da otkaz Vinku , ionako protiv ovih ekipa na kraju ne treba puno taktizirati nego motivirati
Kad’ jednom prodje sve...
Sine Zizu sam izađi i stavi kopačke na pik... nisi ti za ozbiljnog fudbala uhvati se futsala
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Dudić je za Vinka Marinovica bukvalno Mourinho. Da Dudic ima nasu ekipu i uslove koje mi imamo prepisao bi ligu. A ono sto je najvaznije ne bi dozvolio ovakvu mrtvaju i letargiju na terenu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Hahahaha joj cirkusa i mi hoćemo titulu sa ovim trenerom igračima koji uopste ne pokazuju da im je stalo
- Komercijala07
- Kontakt:
Realno nismo za prvog mjesta.
-
- Kontakt:
Trener je prenio svoj karakter na ekipu i uspio je. Hladni smo bez emocija, bez energije. Nula šuteva za 40 min trebaju ti bodovi za titulu. To ne ide tako i niko ne zeli ovakvo Sarajevo.
Samo Mesan ko nesto trci i hoce da igra
-
- Kontakt:
Ovaj Mustedanagic previse sebican
A tek Husro

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Debelguzan amaterski
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je sramotno, Vinko treba dobiti otkaz jos veceras.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E moj Bože, pa mi u ove preostale 4 utakmice necemo dati 4 gola a kamoli da damo i jednoj.
Na šta smo spali ne vjerujem eto
Na šta smo spali ne vjerujem eto
Bordo bijeli za život cijeli!!