igracima ? - nikad u zivotu, strucnjak koji ih nije uigrao je iskljucivi krivac za ovo sto smo titulu izgubili i sto na terenu ti igraci izgledaju pogubljeno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Moli se savez da da doživotnu zabranu igranja fudbala Hebiboviću, Pejoviću i Velkoskom, a Vinku oduzet licencu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Svii ostavkee yebem vam.majku usta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ode zdravlje , ode sve. Kako sada da iftarim u miru kada sam pola sobe izlupao ?
Ne dobije li otkaz do 21:00 , pozivam sve navijace FK Sarajeva da mu ga licno urucimo
Ne dobije li otkaz do 21:00 , pozivam sve navijace FK Sarajeva da mu ga licno urucimo
Kad’ jednom prodje sve...
- feniksptica
- Kontakt:
Ne Ne, sutevi s 30 metara izdavanja u aut sve s ciljem da se uzme vrijeme , ne stvaraju sanse. VjerujPeppermintSA je napisao/la: ↑11 maj 2021, 19:52Ne sabotira, već ne zna. Ovako igra od početka. **** li ga Vinko u prkno, a on Vinka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
PIC.KE MRTVE. YEBEM TI ANELE HEBIBOVICU SVE PICKAST.O, DA BOG DA NE VIDIO KOSEVA NIKAD VISE. VINKO NOSI SE U 3 PIZ.DE MATERINE, AKO NE DAS OTKAZ SADA NA OVOJ KONFERENCIJI PORED TOGA STO SI LOS STRUCNJAK SI I OBICNO **** OD COVJEKA.
Yebem li vam majku da vam yebem, skratite mi 30 godina jer ste obicne PICKICE!
Yebem li vam majku da vam yebem, skratite mi 30 godina jer ste obicne PICKICE!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Najveća ubleha u historiji kluba, 13 bodova uspio prokockat, aferim. Daleko ti kuća od Sarajeva bila, pizdune jedan 
Sa sobom povedi Pejovića, Milanovića, Velkoskog, i Hebibovića, **** ti one ženske članove porodice
10 koraka unazad, najvažnija titula u historiji kluba ode niz vodu. A onaj koji je prodao Rahmanovića i Tatara u paketu u zatvor treba.

Sa sobom povedi Pejovića, Milanovića, Velkoskog, i Hebibovića, **** ti one ženske članove porodice
10 koraka unazad, najvažnija titula u historiji kluba ode niz vodu. A onaj koji je prodao Rahmanovića i Tatara u paketu u zatvor treba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Necu se smiriti i da zrinjski dobije 4 0 veceras, sve cemo vas otjerati imbecili ukoceni
NEMA NAZAD
Sve ti yebem Hebibe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ono igrači nam isto prva klasa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hebibovicu, Yebem ti mater!!!
Joooooj sve vam debilno. Noge im polomiti svima od prvog do zadnjeg.
Joooooj sve vam debilno. Noge im polomiti svima od prvog do zadnjeg.
E zamisli Hebib i Handzic prisli nekome nesto da prigovaraju i da se svadjaju

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pejovic ko da je igri svaku proljetnu za protivnika a isto tako i Vinko...hoceli Pejovicu ko noge slomiti.namjerno je ovo ovako odigro
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
+13, +13 heeeeeej +13 bravo Vinko bravo Emire bravo majstori
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Probati kup osvojiti, ostaviti par igrača ostalo rastjerati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
[quote=Historicar post_id=8316602 time=1620755633 user_id=22471]
Vinko bi trebao odmah u izjavi uživo da podnese ostavio, slično kao Jović 2013 u Srebreniku.
[/quote]
Jovic je dingospo. Pa ovaj kaze najviše naucio od Jovica. Eto levela, pa jesmo onda mogli vratit Gagca bem ti misa.
Vinko bi trebao odmah u izjavi uživo da podnese ostavio, slično kao Jović 2013 u Srebreniku.
[/quote]
Jovic je dingospo. Pa ovaj kaze najviše naucio od Jovica. Eto levela, pa jesmo onda mogli vratit Gagca bem ti misa.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Hebibovicu svi krivi sto je upropastio 5 situacija u zadnjih 7 minuta.
Otkaz Vinku i njegovom strucnom stabu. Vjerujem da ce iole normalan trener otjerati nazovi igrace Pejovic, Hebibovic, Hodzic.
Otkaz Vinku i njegovom strucnom stabu. Vjerujem da ce iole normalan trener otjerati nazovi igrace Pejovic, Hebibovic, Hodzic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi