Covjek izbaci Mesanovica u 75 min pri rezultatu 0:0 protiv raspale slobode,znaci u utakmici gdje moras dobiti napadac ide vam VINKO GOSPODINE branioci su uz tebe
Yebem svima sve. Svim igracima, upravi, strucnom stabu i svim navijacima koji nadju bilo kakvo opravdanje za ovo.
Totalni amateri. Da Bog da sve izgubili do kraja.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ja pogancera ovih iz Tuzle **** im Zizovic i Vico mame.Cekamo dan da im bodovi budu trebali prije za opstanka, pa im vratiti kad tad.
Sad mi je jasno sto su ih kone izbacile, jadnijeg kluba od njih i Radnika nema.
Raspad sistema, kratko i jasno.
Neko mora za ovo da snosi odgovornost,neko iz uprave,ne treba dozvoliti da se izvuku time sto su dali otkaz Emiru i sto su uspjeli rentati Kosevo.
Ja pogancera ovih iz Tuzle **** im Zizovic i Vico mame.Cekamo dan da im bodovi budu trebali prije za opstanka, pa im vratiti kad tad.
Sta trebaju ti poklonit bodove jel?
Pun mi je **** tebe i takvih sto ocekuju da ti se drugi skidaju i poklanjaju bodove...
Sta ti je Zizovic kriv sto ne znamo 2 pasa svezat?
VINKO PIZ.DO DAJ IZJAVU, OVO JE U RANGU ONOGA KAD HUSREF NIJE OTISAO NA ISTOK. MARINOVICU YEBEM TI KOMPLET ZENSKI ROD, MATER YEBEM I OVIM PICK.ICAMA, POGOTOVO SE TO ODNOSI NA HEBIBOVICA, HODZICA, PEJOVICA, SUSICA. FUJ FUJ FUJ
Jel moguce da krivis klub koji je igrao fer i postenu utakmicu? Ovo nema nigdje nego u nasoj drzavi.
Sta su trebali, da nam puste? Pa druze ako ne mozes dobit i ne zasluzujes titulu.
Sad pricajte na sudije **** vam sve sto imate, picke bezobrazne, pricajte kako su nas zakinuli za 4 **** boda od pocetka sezone, izdaj Sabrina saopstenje kako ce UEFA da posmatra utakmice, majku ti **** nesposobnu. **** sad Husrefu sve sto nas ne pusti u Tuzli da uzmemo bolesnici, ovi nam danas nisu htjeli da zabiju go majke mi moje.
HEBIBOVICU DABOGDA NOGU SLOMIO NA 7 MJESTA U KOLICIMA ZAVRSIO **** TI POMRLE
Hahahahhahaa ali da izadjes na ovu utakmicu ko i na sve ostale s ovakvom boli u khurcu to je za fudbalskog zatvora. Kraj je ramazana sad ce bajram ne vrijedi psovati, ali ima materijala da se do radi do prekosutra. Vinko ostavka i vodi Hebiba, Pejovica, PIDRU, Hodzica, Velkoskog, Milanovica, Jukica, Dzafica itd itd.
Jel moguce da krivis klub koji je igrao fer i postenu utakmicu? Ovo nema nigdje nego u nasoj drzavi.
Sta su trebali, da nam puste? Pa druze ako ne mozes dobit i ne zasluzujes titulu.